Юли 2007

• 21 043
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
така итака знаем края вече, я сега го преведете за такива като мен - кой кой е?  Heart Eyes

Искре, аз също се притеснявах от виброцила, но колкото пъти съм използвала, все оставам доволна. Това са най-леките възможно капки. Говорила съм с моя педиатър за капки доста и действието им, той ми беше казал, че за да има ефект по 4 пъти трябва да се капе

# 76
Марти ,този русият( дето Никола прилича на него  Mr. Green ) е влюбен в жената на чичо си , която също го обича.Той не желае да нарани чичо си, защото той го е отгледал и "бяга" от чувствата си.Края го гледай - по интересно е.Аз го знам ,но не съм го гледала умишлено Laughing
Майка дойде да помага вкъщи, май по добре без нея беше  Crazy Тази жена нищо не разбира.Сега ми каза че се надява да не хвана вируса на Еви ,че да не се откажел да суче Вики  #Crazy Питам я защо мисли че ще престане да яде- ми така съм чувала ми вика.След това ме пита защо не давам профилактично Панадол още един ден нищо че няма Т  ooooh!
Искре , на Хаус седми сезон ли гледаш някъде?Нали започна по Нова пък го спряха   Thinking.Иначе от твоите сериали ни един не съм гледала  Embarassed

# 77
  • София
Бързо оздравяване на Сара и Диди!

Били, кухнята ти ми звучи в мой стил, много ми е  интересно да я видя готова, белите маси и столове много ги харесвам също, за мен трябва да е светла кухнята.

Ние сме още с никакво “Р”, оняден се хвалеше колко хубаво гок азвала, ама нищо не казва  Laughing.

НР, много смешно с попа и боба. Ние в събота с Кая ходихме до църквата в квартала. Преди имаше едни костенурки в двора, които тя се чудеше защо вече ги няма, и ми каза “Като влезем, ще питаш ли свещника? Joy

Да ви питам, вашите деца бъркат ли си в носа? Кая го прави вече повече от година, навсякъде, по всяко време, най-безцеремонно. Не мога да я убедя да престане – имала сухи сополи, които я дразнят, не дава с физиол. спрей да ги борим. Тази сутрин си лежеше в нашето легло и пак го правеше (съответно аз обикновено намирам след това резултатите в чаршафите ни) и й казах, да престане да ми цапа така чаршафите. Тя каза, че не можела да престане. Обясних, че ще й се обидя тогава, но не се смути особено - “Ми, обиди ми се!”. Дразни ме много този навик, особено като сме на публично място, то е ясно, че е дете ама все пак ми се ще да се отучва вече.

Ками, много е интересно как със свекърва си се разбираш повече.

# 78
  • София
Айка коричките ще бориш със низита мас,не с шпрей Naughty моите го правят само когато имат корички.Случва се да мажат но в повечето пъти ми казват Виж какво пиле и ми го дават ooooh!
Искам да питам някой ползвал ли е тези за многократна упореба памперс гащи,ще махам нощния а немога да издаржа на преобуване и смяна на чували по 3 пъти за всекиДа не пропуска на вън а да държи мокро вътре и да се усещат Whistling

# 79
защо ще махаш нощния? Аз лично ще го махна лятото, по принцип от месеци му е сух нощния памперс, но ако се случи едни път да се изпусне е много вероятно и да не се събуди и да спи мокър. Заинтригува ме с тези памперс гащи, сподли като разучиш  Hug

Никола не си бърка в носа, но това не значи, че от утре няма да започне, то си е типично за възрастта им

Мен и майка ми и свекърва ми еднакво ме дразнят с вижданията си, разликата е, че майка ми я режа директно, а тя си е свикнала и не прави драми от това. Със свекърва ми внимавам повече, съответно се натоварвам повече, защото не си го изливам. Това, че трябва да престанеш да кърмиш като си болен явно е схващане от тяхно време, и на мен ми го обясняваха преди

# 80
  • София
Да де на пролет лято,ама от сега проучвам.Ками виждаш ли Айла да я питаш тя ползва и сигурно знае.Въпросапри моите е че не е сух памперса,много мокър е сутрин.Не искам да ги ограничавам от към вода.Но искам и да не сменям и да си нарушавам съня,това ми е слабото място Embarassed

# 81
Сашо мина през периода да си рови в носа ,но като не ходи на градина два месеца и май забрави.Явно там има деца който го правят и те копират едно от друго.
Филма и аз го гладам и бях чула за края му.Те май турските сериали все със трагичен край са.

# 82
  • sf
Моя не само си рови в носа,ами си ги и яде сополите  Mr. Green по едно време яко си гризеше ноктите, а сега пък си хапе бузите отвътре и постоянно си криви устата  ooooh!

И той е с памперс нощем. Аз пробвах да го махна, изкарахме повече от месец като всяка нощ се напикаваше поне по два пъти,като не се усещаше и си спеше мокър. И му го върнах, беше си мъчение и за двамата. Мъж ми мрънка,че спи с памперс,но явно самия Вико не е готов. Вечер пие доста вода, а ми е жал да не му давам.
Утре ще изписват баб ми, уж е добре  Praynig

Аз харесвам филми с лош край  Mr. Green тия с хепиенда са ми сладникави.
Ходихме с Роки до Джъмбо ,че в събота сме на РД- купихме само подарък и малко лепенки за нея. Такъв самоконтрол  Joy

# 83
  • София
Вико тъкмо се сетих за вас,ама щом нямате напредък за месец,не виждам защо да се мъчите.Лекарката ми вика спираш им след 19ч водата Twisted Evil #2gunfire а поговорка на човек вода не се отказва??? ooooh!

# 84
  • sf
Е точно вода няма да му откажа. Той си пие, че и нощем понякога. ИМало е даже случаи, да съм забравила шишето до нас и ме мързи да стана и не му давам. И той ми се моли "Моля теее, много съм жаден"  Embarassed
Смятам,че ще дойде време сами да се осъзнават и контролират нощем. Някои по-рано,други по-късно.  Thinking

# 85
  • Асеновград
Съгласна съм , няма да им спирате водата , още не са готови , когато са , ще стане лесно.Тедо пие вода нощем , но не чишка.
Марти ,този русият( дето Никола прилича на него  Mr. Green )
Joy Joy Joy
Айка , и свещника какво каза за костенурките  Laughing?
Големи скици са ни децата.
Тедо си гризе ноктите , сигурно ще го прави цял живот.Аз спрях на 16 , заради маникюра , но сега вместо това подръпвам по някоя кожичка и ме е страх да си отрежа ноктите до дъно , да не почна да ги ям отново.Майка ми гледала някакво предаване , в което казали , че се предавало по наследство.

# 86
Здравейте!
Гледам,че обсъждате памперсите, и Марти спи с памперс,напоследък се събужда сух,но не смея да го махна,защото,ако се напишка,целия гипс и той ще е мокър. Мисля,че детето само си определя. За сополите и той ги яде,караме му се,а той почна да се крие,тайно ги яде  Simple Smile.

# 87
 Hug
Мариян и той си бърка в носа, даже има доста снимки докато го прави  ooooh!  Mr. Green
Били, много се смях с теб и желанието за шиене  Laughing
Бързо да се оправят Сара и Диди.
Цитат на:  link=topic=563883.msg17838396#msg17838396 date=1297854405
 Мен и майка ми и свекърва ми еднакво ме дразнят с вижданията си, разликата е, че майка ми я режа директно, а тя си е свикнала и не прави драми от това. Със свекърва ми внимавам повече, съответно се натоварвам повече, защото не си го изливам.  
Чувствам се по същия начин и аз ..
Тази сутрин Мариян твърдо ми заяви, че не иска на градина, не че щях да го пускам, ама така профилактично го питам дали иска. Чудя се кога да го пускам, ама все в един момент ще трябва...само не знам как ще се организирам сутрин да го водя  Whistling

# 88
  • Асеновград
Леле , днес съм ужасно досадна , ама Мимозе , що ми се смееш  Laughing?
Само това ми остана от всичкото желание за изкуство дето го имах като ученичка и всичките ми провали.Много искам да правя нещо с ръцете си , ама да е и нещо практично.Имама голям мерак и мебели да преправям , за това Гошо ми се смее , ама ще види като направя една маса като нова.
И кажи как сте , Пепи как е , на Мимко градината далече ли е ?

# 89
  • София
http://www.mama.no-meat.org/estestveno/pocket_diapers/ блога на една мама от темата за пелените.
И аз питам профилактично за градината

Общи условия

Активация на акаунт