ЮНЧЕ сричките реди и се мъчи да пълзи ! - № 15

• 26 732
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Здравейте!
Почерпете се за нашата 8-ма месечинка.

# 376
Кети откъде купихте Девита, от България ли?

Cecile, от Турция  го купих-2 лв.
Чери, не срещнах в нета някаква болест с тези симптоми, ама пусто майчино сърце, все има за какво да се тревожи.Вчера и аз купих каша 7 зърна на Милупа, одобри се, но аз добавих и от неговото мляко.
Пепси, Честита ви месечинка.
п.п. Ще питам с големи букви, защото с малките никой не ме отрази  Grinning
Как да видя снимките и клипчетата във ФБ?В мами на юнчета не виждам нищо.Рядко влизам там и не ми е ясно, не се майтапя.

# 377
  • Пловдив
Кети, всеки си пуска клипчетата в собствения профил, можеш да ги видиш само ако са ти приятели или е позволено да се видят от всички. Peace

# 378
Кети, всеки си пуска клипчетата в собствения профил, можеш да ги видиш само ако са ти приятели или е позволено да се видят от всички. Peace
Ааа, благодаря.

# 379
Здравейте
не съм ви чела от доста врем , но влизам да кажа, че утре следобед ще поръчвам от http://www.sportsdirect.com/ ако някой иска нещо може да ми пише на лични. Цената на доставката е 10% от стойността на продукта, след това пращам по Еконт или по пощата на който, както му е удобно.

# 380
  • по света и у нас
Здравейте! Hug
На всички болнички–бързо оздравяване и дано не се повтори никога вече! Peace

Пепси,честита месечинка на Теди!И Рая днес става на 8 месеца. Hug

Исках да попитам–всички ли сте заместили кърмене през деня?
Рая каквото и колкото и да хапне винаги след час си търси цицето... newsm78 ,аз не се и притеснявам от това,схемата към която се придържаме горе долу препоръчва да не се замества кърмене преди годинката,просто ми е интересно при вас как е?

И за жълтъка–колко често трябва да се дава?
За сега съм давала само веднъж и то само една четвърт. Rolling Eyes

Ако може и малко инфо на лични от мамите кърмачки за детоксикациятаPraynig Как реагираха бебоците по време и след нея и колко пъти можем да я направим без да им навредим?Чичко гугъл ми отговори на някои въпроси обаче друго си е познат да е минал по пътя.

# 381
Пепси ,Дора,честита ви месечинка   ura

Мама Мони,каза за голият кръст,та ми стана смешно,то и аз тази нощ се насадих като тебе . По принцип за през ноща обличам нещо с което да мога да давам да суче от горе, през диколтето,а през деня облеклото ми не е съобразено много с кърменето. Стана ми смешно защото се сетих за едно говорещо вече кърмаче,/което може и да сте чели/ ,цитирам:  ,
,Съдейки по поведението й,според нея имам четири ,,цокита" ,две,които подавам отгоре на диколтето и две с вдигане на блуза.От тук дойде и другото кодово название за ,,Дай ми друга" и аз подавам като си вдигам блузата ,а тя вика ,,не,не,дуга" и бърка в диколтето. Crazy  Joy Joy

# 382
Здравейте
не съм ви чела от доста врем , но влизам да кажа, че утре следобед ще поръчвам от http://www.sportsdirect.com/ ако някой иска нещо може да ми пише на лични. Цената на доставката е 10% от стойността на продукта, след това пращам по Еконт или по пощата на който, както му е удобно.
Аз съм много доволна от този сайт, но тук при нас много рядко правят поръчки, а сама немога да се оправям с интернет пазаруването от чужди сайтове, затова ако пускаш често може да ме включваш  Hug За утре няма да успея да разгледам и да ти преведа парички, но на следващата поръчка може да ми пишеш на лични!
  balloonЧестити месечинки на днешните празнуващи  сладки юнчета, здрави и щастливи да растат  balloon

# 383
Ахаха, Чери, предполагам, че у нас ще ставанещо подобно.

Дора, споко, Иво също прицоква след всяко ядене. То, те са две различни от кърма де, ама карай  Laughing Скоро ще му се промени режима обаче, че от идния месец се връщам на работа. Тествахме с майка как ще е при 3-4 часово мое отсъствие. Резултатът е протрити от цокане зърна и нежелание да слезе от мен поне час. Жална ми майка.

# 384
Да се запиша

# 385
Привет и от нас,

през уикенда както винаги не стигнах до постове редовно, но не ви изпусках.
За излизането- от петък не сме излизали,  сега заваля пак, ак оспре може да отскочим до градината за каката и толкова. Количката ми става ужасно кална в такова време, направо не ми се излиза заради това.
Мади вече тича с проходилката, но повечето време е на детското си местенце. Вече пълзи по нейн си начин, главно се набира на ръцете, но и краката й взеха  да влизат в действие.

От снощи вече казва и "Чао", а как се смее на себе си в огледалото, Joy

Честита месечинка на Тедката на Пепси!!!
Как е Симонката на Злати, Феичка  пиши като имаш инфо!

Слънчо, а пък за вас нямам думи, страшна работа, настръхнах, егати темп, егати чудото!!!!!

Дано не се случва на никой, но явно ще се борим нон стоп с някакъв вирус. Сега грипни, след това стомашни, аман!!!

За поръчките, аз нон стоп си пускам от където каквото харесам, та  като гледам за София няма организатор за мамите, та  просто не мога да издържа и да не ви предложа и аз съдействие!!!
Ако някой от София или региона иска да се присъедини, ще съм на линия!!!
10% комм, ако няма друг участник от същия сайт си заплаща и доставката от сайта до английския адрес на посредника!!!! 1.30 лири на кг до БГ!Пишете на ЛС!!!!

# 386
  • Пловдив
И при нас няма заместено кърмене.Макар,че вече изяжда на обяд почти цяло бурканче пак цока.Само,че ми казаха,че трябвало веднага след пюрето да му предложа кърмата,в противен случай щял да му се разшири стамахчето.Аз му давам да цока някъде 15-30 мин след това в зависимост кога започне да мрънка,че си иска десерта Laughing Незнам дали това е вярно  newsm78 Моята лекарка каза да му давам колкото и когато поиска да цока,но забравих да попитам за това колко време след пюрето. Иначе каша яде най-много около 100 гр, а с попарата сме до една лъжичка стигнали и после има физиономии и позиви зо повръщане. Незнам как ще я караме така.Кърмене сутрин и вечер ми се струва,че сме на светлинни години от това явление  ooooh!
Мамите с повече опит в кърменето да споделят кога отпада кърменето след твърдата храна?Иначе от 5-6 дена го прилъгвам с биба като го преспивам.Много е лесно с тази биба.Слагам го в поза за кърмене и той започва да си играе с косата  ми както,когато цока и за 5-6 мин е заспал.Незнам дали това е за хвалене,че на дърти години се учим с биба ,но преспиването  у нас в повечето случаи е мисия невъзможна.
Пепси и Дора честита ви месечинка  Hug

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 15:44 от krems82

# 387
Ехххххх , писах,..писах и накрая ми изчезна всичко  #Cussing out пуъуууу
Та,...да се похваля на бързо за появи се второто зъбче на Габи,  tooth нямаше начин да не излезне , след толкова мрънкане тези дни...  Rolling Eyes  Отгоре на това не се и спира с проходилаката, навсякъде "шета" и аз след нея...  Crazy събаря всичко до което се докопа- покривки, цветя,..разни неща от масата, много обича на мама телефона и всички дистанционни  Mr. Green  Сега съм и направила един кът на земята, ама нещо не и стига и вечно излиза от него  Joy ще трябва да направя ограждения  Joy Пуснала съм и детски, обаче хич не им обръща внимание...

Слънчев лъч кратинката при нас беше същата,..висока Т без други симптоми, и заключенито на доки беше зачервено гърло. започна се лечение с различни хапове, естествено от някое габи се обрина и накрая на 4тия ден зъбчето проби,..  Thinking
С риск да излезна тъпа и упорита  Mr. Green искам отново да попитам мамите , които приготвяте грис и кус - кус за закуска как го приготвяте  newsm78
Да питам и друго, за играта на Памперс, на плика трябва ли да се вземе МАРКА , защото на нейното място пише" че разходите си поемат от ,....еди кой си "? ?????

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 15:36 от ivv83

# 388
  • С-я
Да подбия пазара.
Работя без комисионна, ползвам Гъбко, като цената на кг е 0.9 паундита .
И да не е без хич и днес:

# 389
Да подбия пазара.
Работя без комисионна, ползвам Гъбко, като цената на кг е 0.9 паундита .
И да не е без хич и днес:

Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт