"Зелена" (Екологична) тема - 5

• 52 597
  • 835
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Не съм срещала някой да споменава за Hipp- шампоан. Аз по купувам за децата и съм доволна. Доколкото чета съставките, няма нито една вредна. С био масло от маслини е.

# 301
  • При децата ми
Цитат на: Кливия 563968.msg18861317#msg18861317 date=1307019736
Хриспа, специално заради теб ползвах шампоана на Ив Роше-супер е. Много ми хареса  Simple Smile
   Ако си от София, не се колебай  Peace

Кливия, благодаря! Hug Не съм от София, и тук /В. Търново/ за съжаление не мога да го намеря, или аз незнам къде да го търся.
Silvia 1980,  bouquet  не се бях сетила за "Хипп". Rolling Eyes

# 302
# 303
  • Пловдив
С какво се предпазвате от комарите в дома?? newsm78 Така ме нахапаха снощи Sad((

# 304
С какво се предпазвате от комарите в дома?? newsm78

С комарници (мрежи) на прозорците.
В строителните магазини продават мрежи с велкро. Режеш по размера на прозореца и залепваш на рамката.
Това е вариант, в случай, че нямаш възможност за поставяне на ролетни или стационарни мрежи на дограмата.

# 305
  • Пловдив

В строителните магазини продават мрежи с велкро. Режеш по размера на прозореца и залепваш на рамката.
Това е вариант, в случай, че нямаш възможност за поставяне на ролетни или стационарни мрежи на дограмата.

Ох, ми ние имаме мрежи , но явно пак влизат по някакъв начин, то все пак се налага да отваряме вратата за да излезем на терасата  Whistling Таблетките Райд вредни ли са?

# 306
Таблети Райд не вършат работа и са биоцидни, т.е. вредни.
Можеш да купиш апарат на базата на ултразвук. Или някакъв билков изпарител.

# 307
ivka_007, няколко капки етерично масло от цитронела/лимонена трева в ароматна лампа или просто върху парцалче.

Кливия, статията не казва нищо ново или инртересно, поне за мен.

# 308
Не само за теб,Солей  Peace
  Първо имах глупостта да ви пусна линк, обнадеждена от заглавието  Mr. Green и едва после намерих време да я чета  Wink
   И аз имам такова лимоново масло, ще пробвам за комарите. Иначе досега слагах едни таблетки с активно вещество от хризантеми.

# 309
Всички таблетки според мен са вредни.  Peace И на всичкото отгоре неекологични - пластмаси, ток и прочие.

# 310

Благодаря за информацията!  bouquet Ще ми свърши работа за един определен прозорец.. Имам ултразвукови апарати от преди години, но и аз не ги намирам за подходящи, вече сякаш са и неефективни, не знам дали дават някакъв срок.. Но и аз си мислех за Цитронелата, само да взема..

П.П. Телевизор вкъщи почти не пускаме, но вчера бях на едно място и вървеше БТВ някакво женско предаване, мернах Маги Малеева.. Та явно беше на зелен тематика, но май тя говореше правилните неща, а те си наблягаха повече на разни интересни факти.. Все пак да кажа, на някой може да му е интересно. Проверих, предаването се казва "Модерно", но не знам къде може да се гледа и свали..

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 08:07 от Сиси ♥♥

# 311
Тук някой беше пуснал линк за растения които поглъщат формалдехида, който мебелите отделят. Може ли пак да сложите линка, ако го имате, че аз нещо не го откривам!  Praynig

# 312
# 313
Благодаря!  Peace

# 314
Подарявам каланхое дегремонтиана на пловдивчани /няма как да го изпращам по пощата/. Лично на мен ми е помогнало за много здравословни проблеми  Peace

http://www.doctorbg.com/page.php?id=13318

Имам достатъчно количество, на лични ми пишете, който има желание  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт