"Зелена" (Екологична) тема - 5

• 52 602
  • 835
  •   1
Отговори
# 285
  Лошото е, че вече не пише кой е производител, пише кой е пакетирал. Мен това хич не ме интересува  #2gunfire
      Обаче на Лидл посмъртно не можете да откриете кой е производителят. Няма ил закон за тази работа  newsm78?!? Мисля, че ни пързалят яко  Tired

Само да кажа, че страна на произход трябва да има задължително и когато няма, може да се подаде сигнал пред РИОКОЗ.
Ние така направихме с продуктите на Биосет, върху които не пише нищо, а според добре запознати източници са от Китай.

# 286
  • При децата ми
Винаги съм мислила, че продуктите на "Биосет" са български! Rolling Eyes Купувам техните подправки и други неща, но не предполагах, че и те са китайски! Shocked

# 287
И аз така си мислех за Биосет, но се оказа, че те само пакетират продуктите.

# 288
Затова боцкайте по едно сандъче на терасата от подправките. Wink
Аз си гледам мента,магданоз,копър,розмарин,босилек,джоджен.

# 289
  • При децата ми
Затова боцкайте по едно сандъче на терасата от подправките. Wink
Аз си гледам мента,магданоз,копър,розмарин,босилек,джоджен.
Ние в двора си имаме копър, магданоз и джоджен, ама пък нямаме чер пипер и др..... Simple Smile
Момичета, помагайте, искам да купя за малката шампоан, но е да колкото се може по-изчистен и безвреден и по възможност не толкова скъп? Blush Предложения някакви?

# 290
l`ange, защо се отказваш от сапунените ядки за пране?
Всъщност, аз с друго еко-средство не съм прала до сега и не мога да сравня. Имам едни тениски - цвят екрю, но ми пожълтяха на места Rolling Eyes Искам да видя как ще прането с някой прах и да си направя съпоставка, преди да съм изградила окончателно мнение. Т.е. още не съм ги отписала орехчетата Laughing, макар че има какво да се желае от тях.

Петна от кръв не знам с какво да изпера? newsm78

с накисване в студена вода

# 291
Хриспа, специално заради теб ползвах шампоана на Ив Роше-супер е. Много ми хареса  Simple Smile
   Ако си от София, не се колебай  Peace

Петната от кръв и на мен са ми проблемни. Това със студената вода важи само за пресни такива и то не винаги.

# 292
ползвах шампоана на Ив Роше-супер е. Много ми хареса  Simple Smile

Кой точно? Може ли линк или името?
Аз съм все с едно наум към козметиката на ИР.  Whistling Този шампоан здравословен ли е от към съставки?

# 293
http://www.yves-rocher.co.uk/shop_app_GB/app_GB/jms.jsp?_JMS_FLO … &lineNodeId=0

В линка надолу Radiance -на промоция 1.95 лири, без парабени  Peace

Наистина прави косата мека и приятна. Не е ароматизиран, има приятен естествен аромат.

http://www.yves-rocher.co.uk/shop_app_GB/app_GB/jms.jsp?_JMS_FLO … &lineNodeId=1

Горещо препоръчвам и тези душ-гелове. Имам лотос, иланг-иланг,портокал и какао. С една капка измивам цялото тяло  Peace
   Вървяха с подарък платнена торбичка.

# 294
Ъъъъ...  newsm78 Кой от всичките на линка?  Blush

# 295
Солей, писала съм горе. Radiance явно означава невен на английски. Него ползвам. И цената съм писала-1.95 лири. Няма начин да го сбъркаш

Radiance Shampoo -това е точното име

# 296
Е, аз явно съм кликнала на линка преди да редактираш с допълнителното инфо.  Peace Мерси!   bouquet
radiance не е невен (calendula, marigold), а серия за блясък. Шампоанът съдържа невен, отбелязано е като marigold.

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 17:48 от Solley.

# 297
Солей, срам голям  Embarassed
   Сега се сетих за Polar Radiance  Mr. Green /определено тази дума не ми е в речника/ Иначе знам много добре календула и мериголд съм чувала, но незнайно защо, реших,че има и трето име  Laughing

# 298
Не мога да видя къде са описани съставките на тези шампоани Ив Роше. Може ли да ме насочите  Simple Smile

# 299
Palia, на сайта ги няма, което на мен лично не ми прави добро впечатление. Не съм търсила на други места.  Whistling
Кливия, случва се.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт