За жените и късите поли

• 71 312
  • 1 333
  •   1
Отговори
Тъй като  дойде сезона който ни позволява да открием телата си,  а и понеже се оказа престъпно мъжете да показват стъпалата си в сандали,  нека обсъдим правото на жените да показват краката  си в минижупи.
Коя е допустимата дължина, допустимата възраст и килограми , които  вие намирате за естетично  и приемливо за да се барне една жена в  къса пола.
Съфорумки, вие сте.

# 1
Нищо против нямам късите поли ,естествено фигурата трябва да отговаря.Аз лично това лято ще ги пропусна,че такъв целулит съм отпрала  Sick .Ще си слагам до коляното.

# 2
Пак ли? Това е толкова дъвкано...

# 3
Отговарям какво е моето мнение. Възраст съм ларж -до 32 г.  При килограмите съм далеч по-строга - не повече от 53 кг, И да отива на лицето, защото някои 30 годишни са доста състарени, а както знаете,  минижуп се носи и с лице. Wink

# 4
Аз пък за килограми съм по-ларж. Това, че някоя е 55 кг, не значи, че фигурата ѝ не изглежда по-добре от друга - 48 кг. Принципно си мисля, че като изключим звездите от модния и шоу бизнес, за останалите миниполите до под бельото, ако изобщо има такова, трябва да си останат максимум до 24 г. До средата на бедрото е нормална дължина, ако краката са хубави и може да се носят и за по-големи от тази възраст. Както казва една позната - "Много ми отива на тялото, но не ми отива на очите, наистина е важно".

# 5
  • София
Зависи какво разбирате под къса пола - ако къса означава "над коляното", т.е. е важно и краката д а не са бутове все пак, а ако ще е минижуп - аз много рядко виждам жени да носят минижуп .......
Носете минижупи, жени, това е важно за мъжкото здраве!  Mr. Green

# 6
Приличната дължина за всяка възраст е 4 пръста над коляното. По-къси от това приемам само за девойки, за останалите ми се вижда от леко неподходящо до вулгарно. Не е нужно всичко да е изкарано на тезгяха, за да изглеждаме добре и привлекателни. Даже смятам, че колкото повече покриеш, толкова по-добре.

# 7
Отговарям какво е моето мнение. Възраст съм ларж -до 32 г.  При килограмите съм далеч по-строга - не повече от 53 кг, И да отива на лицето, защото някои 30 годишни са доста състарени, а както знаете,  минижуп се носи и с лице. Wink

Категория 53 кг.

# 8

Да разбираме ли, че късите поли не са подходящи за теб? 53 кила не си, пък и годинките си минала.

# 9
  • Някъде там...
Зависи си от жената. На някои 20годишни не им отива ни минижуп, ни до коляното пола... Но пък съм виждала страхотни жени на по 40+ с пола повече от 4 пръста над коляното. Да не говорим че ако бедърът е дълъг, това разстояние не значи чак толкова късо...
На 36 съм. Още нося къси поли и рокли, особено зимата с чорапогащник. Не става въпрос за вулгарно късо естествено. Висока съм, имам дълъг крак, позволявам си волността въпреки ЕГН-то. Килограмите ми са над 53 Simple Smile) Ама 53 съм била сигурно като подрастваща, нормалните за мен килограми са около 65 (над тях съм в момента, не мога да сваля след раждането вече доста време), иначе ставам прекалено кльощава.
С дълга пола съм като една планина, а пък дължина до средата на прасеца не ми отива...

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 16:01 от Жабче

# 10
Оу, значи може би ми е последно лято за къса пола...

А какво значи да се "барнеш" с минижуп? Прекалено късата пола никога не може да достигне високо ниво на формалност или официалност, а даже не и на естетика. Барването го разбирам с наистина ценна и ценностна дреха.

# 11
  • Galaxy 13197853088
Късата пола е като ризите с къс ръкав.
За плажа стават, но иначе не е стилно
 Joy

# 12
Аз съм на 40 и много се харесвам с къса пола. Е, минижуп или къси панталонки, тип шорти, нося само на морето или на друга почивка.

# 13
А за какъв стил говорим, официален или включва и тенис поли? Защото с тенис пола и тенис обувки жената може да изглежда добре и до по-късна възраст, ако е тренирана.

# 14
Аз вече се носих с пола гъзовейка тип коланче. Само да спре да вали и продължавам.  Whistling
Краката ми са като на скакаУец, не са много дълги обаче.  Confused
Проблем ми е само едно - все забравям, че съм дама. Дамите сядат с благоприлично кръстосани крака по навик, а аз внимавам много.
С къси панталонки ми е по-удобно. Като казвам къси имам предвид много къси, такива

Общи условия

Активация на акаунт