За жените и късите поли

• 71 314
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз вече се носих с пола гъзовейка тип коланче. Само да спре да вали и продължавам.  Whistling
Краката ми са като на скакаУец, не са много дълги обаче.  Confused
Проблем ми е само едно - все забравям, че съм дама. Дамите сядат с благоприлично кръстосани крака по навик, а аз внимавам много.
С къси панталонки ми е по-удобно. Като казвам къси имам предвид много къси.

Страхотна си, само така!

# 16
Според не само моята, а и преценката на доста мъже около мен трябва да има и долна граница  на килограмите.Късата пола би трябвало да показва нещо естетически издържано .Много дами ,в това число и някои доста известни така са се вторачили в цифрите от кантара че пропускат да погледнат в огледалото.Грозно е и твърде пълното тяло и твърде слабото .
Истината ,скъпи дами е в огледалото.Ако това което видите там е красиво стегнато тяло и стройни не твърде пълни но и не твърде слаби крака,тогава смело покажете и на вън,но ако имате съмнения или не одобрите видяното по-добре не ставайте обект на основателни критики.

# 17
Роналд, мнението ти би имало значение за мен само ако е казано от жена.  Peace Благодаря все пак!  baby_neutral

# 18
Има много хора, които поглеждайки огледалото решават, че са най-красиви на света, поглеждайки ги светът обаче, нещата изглеждат по друг начин.

# 19
  • София
Късите поли са за хубавите крака. Няма възраст, няма килограми.

# 20
  • София
Роналд, мнението ти би имало значение за мен само ако е казано от жена.  Peace Благодаря все пак!  baby_neutral

Не, слава Боже не съм жена, нито лесбийка, това беше просто виртуална подкрепа, и нетолкова към Теб, а към повечето жени, да не се срамят да последват примери ти и да не чакат да станат 50 кила и на 18 години  Mr. Green

# 21
Д а май трябва да се има в предвид и самооценката. newsm78
А това със възрастта не бива да се пренебрегва освен ако не сте облечени за плаж.
Колкото и перфектни да са формите има си време и място за всичко.
Нека бъдем дами преди всичко!

# 22
В компроматите или в темата за баловете видях някаква - явно известна, след ревюто на някакъв дизайнер, веднага започнала да носи роклята на този дизайнер. Е, тая жена имаше тънки, прави крака, но така набръчкани в коленете, че никога не трябва да носи късо на гол крак или с тънък чорапогащник. С дебел клин вероятно щеше да изглежда добре.

# 23
Аз съм за това,че и възрастта трябва да се гледа не може до пенсия да се носи късо, случвало ми се е да видя някоя жена с много къса пола в гръб, слаба ок, но в лице е 50+ и е шок лице /гръб

# 24
  • Някъде там...
То не само с полите може да се получи този ефект с шока...
Колко късо е позволено на жена над 40 с хубаво тяло, а? Simple Smile 4 пръста над коляното явно е ок?

# 25
  • софия
Много точно го е казала Тонка, аз съм възмутена от момичета на по 16-17 с такива бутове и къси дънкови и тънък чорапогащник, напоследък се нагледах, явно е мода ooooh!

# 26
  • София
Четири пръста над коляното не е мини и си е съвсем ОК, за градски условия.

Смешни са ми мои връстнички, 35+, дори и с уникални тела, когато тръгнат с минита, които едва покриват трибуквието им. Ми сори, ама в лицата на 95% си личат годинките  Crossing Arms

# 27
4 пръсна над коляното и за мен не е мини. Мини е, когато едва скрива бельото.

# 28
То не само с полите може да се получи този ефект с шока...
Колко късо е позволено на жена над 40 с хубаво тяло, а? Simple Smile 4 пръста над коляното явно е ок?

Като е с хубаво тяло, непременно трябва да го покаже ли? Не всеки цели това, когато си избира тоалет.
А 4-те пръста са малко плаваща граница, за по-дългите крака е малко повече, разбира се. Да кажем 4 пръста е за ръст 165 см, който е около средния за Бг.

# 29
Моето прекрасно тяло и аз се демонстрираме най-добре в тесен панталон.
Пола?! Тя не държи да се носи от перфектни крака.
Макар да митарствах преди две нощи именно облечена в къса рокля.

Общи условия

Активация на акаунт