За жените и късите поли

• 71 315
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 320
Че дай да се скрия у дома, защото дамата зад мен на опашката в магазина не изпитва възхита при вида ми!

Аз съм прекрасна, красива, умна, интелигентна, с чувство за хумор и пр. тинтири-минтири и никой не може да ми отнеме усещането, че съм готина, освен ако аз не реша да му го дам и да го заместя с мисли за мислите на хората за мен.

# 1 321
Лиле, и аз без сутиен се показах.  Mr. Green Сега че някой анонимен ме понаплюл, много важно. Няма как да се харесваме всички, а в тема със снимки не може да има само суперлативи.

# 1 322
То ако се самооценяваме според мненията на околните,трябва с бурки да ходим всички и пак няма да угодим,че сигурно и при тях има мода  Laughing

# 1 323
  • Ямбол
Така е. Хареса ми какво каза Тарти в другата тема за Испания. Всеки ходи както си иска, не комбинира дрехите по цвят и обувките с дрехите и не им пука от това. А тук най-четените и обсъжданите теми са Компроматите и балните.

# 1 324
Някак си не става много забавно, когато някаква започне да коментира липсата на сутиен като неприемливо събитие.
А историята помни и на Катрала недоразуменията.
И във всичко това потърпевши са единствено тези, които са имали смелостта да се покажат, уж за забавление.
Питайте Белла, дали ще повтори да се покаже с каквато и да е дреха.
Белла е готина, просто приятелката и беше и направила лоша услуга Wink и представи си на лична ми прати дори снимка по цици  Wink

# 1 325
  • Ямбол
....и представи си на лична ми прати дори снимка по цици  Wink
А това ако е истина, значи правилно съм ти преценила багажчето. Предполагам не ти стига да се сетиш, че личните са за това - да са лични.

# 1 326
Лиле, и аз без сутиен се показах.  Mr. Green Сега че някой анонимен ме понаплюл, много важно. Няма как да се харесваме всички, а в тема със снимки не може да има само суперлативи.

Как, не беше ли по бански, бикини? То аз не се вглеждам особено, та може и да греша. Поглеждам, одобрявам и продължавам.  Laughing

# 1 327
А, то не само в Испания е така. Но това няма нищо общо с настоящата тема.  Peace

# 1 328
....и представи си на лична ми прати дори снимка по цици  Wink
А това ако е истина, значи правилно съм ти преценила багажчето. Предполагам не ти стига да се сетиш, че личните са за това - да са лични.

Хахах значи не се правиш а природно си тъпа!

# 1 329
  • София
kikamora ще се бори в номинациите тая година newsm18

# 1 330
Кикамора,да не си си поставила за цел да оспамиш темата и да я заключат?

# 1 331
Ееее, не! Наместо темата да се насочи към долните ми крайници, вторичните ми полови белези и пр. пак някой обича Лиляна и ми скапва презентирането, баси! Crossing Arms

# 1 332
  • Ямбол
Ееее, не! Наместо темата да се насочи към долните ми крайници, вторичните ми полови белези и пр. пак някой обича Лиляна и ми скапва презентирането, баси! Crossing Arms
Само две минути си ги оставила на показ. аз не успях да те видя.
Пусни някоя бе сутиен да ѝ затвориш устата.

# 1 333
  • София
Прекалихте и от тази тема повече смисъл няма.

Общи условия

Активация на акаунт