За жените и късите поли

• 71 315
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 30
Късата пола задължително върви с изящни крака.

# 31
  • София
То не само с полите може да се получи този ефект с шока...
Колко късо е позволено на жена над 40 с хубаво тяло, а? Simple Smile 4 пръста над коляното явно е ок?

Като е с хубаво тяло, непременно трябва да го покаже ли? Не всеки цели това, когато си избира тоалет.
А 4-те пръста са малко плаваща граница, за по-дългите крака е малко повече, разбира се. Да кажем 4 пръста е за ръст 165 см, който е около средния за Бг.

Някои за жалост точно това търсят когато избират тоалет. Може би като тийнове не са се напоказвали, знам ли. Аз например буквално живеех в 2-3 дънкови мини поли в периода от 15 до към 24. Сега ми е смешно.

# 32

Глупости!

# 33

Глупости!
По улиците вървят достатъчно доказателства за противното Simple Smile

# 34
Че има крака в изящни поли ли?
За мен е точно обратно.  Confused

# 35
Извинявай, имах предвид обратното на това, което написа Keep_The_Change. Тоест доказателствата за това, че много често с късите поли вървят едни дебели бутове.

# 36
  • София

Глупости!
По улиците вървят достатъчно доказателства за противното Simple Smile

Още една причина да се радвам, че съм тотален разсеяник и обикновено блея в пространството когато съм навън. Или в детето  Laughing

# 37

Глупости!

Аз ти казвам как е редно. Че по улиците има фрапантни недоразумения е факт, но не ги намирам за норма а за нелепо изключение.
Опитвам се да си представя девойка с дебели бедра и прасци в къса пола... Настръхвам.

# 38
  • София
Моето прекрасно тяло и аз се демонстрираме най-добре в тесен панталон.
Пола?! Тя не държи да се носи от перфектни крака.
Макар да митарствах преди две нощи именно облечена в къса рокля.
Да, и това има своя чар. Може и ленен панталон също, но той пък не е, ако краката с а твърде слаби

# 39
О, напращелите бутове в минижуп винаги са си имали своите фенове сред мъжети. Неслучайно всичките кръчмарски певици, без някои от А-групата на Пайнер, обикновено изглеждат и се носят точно така.

# 40
Тъй като  дойде сезона който ни позволява да открием телата си,  а и понеже се оказа престъпно мъжете да показват стъпалата си в сандали,  нека обсъдим правото на жените да показват краката  си в минижупи.
Коя е допустимата дължина, допустимата възраст и килограми , които  вие намирате за естетично  и приемливо за да се барне една жена в  къса пола.
Съфорумки, вие сте.

Най-вече е въпрос на допустимо място - колкото и красиви крака да има млада жена, има време и място, на които не върви да се барне в минижуп.

Но признавам, че на мен 50+ годишни жени с пола две-три педи над коляното ми изглеждат не на място във всяка ситуация. За щастие не съм виждала много такива. А 50+ годишни с разкошни крака съм виждала доста, само че се обличат адекватно на статуса си, който изключва 20 сантиметра пола.

# 41
Да разбираме ли, че късите поли не са подходящи за теб? 53 кила не си, пък и годинките си минала.
Абсолютно 53 съм, но  от отдавна не слагам късо, само на плаж или излет къси панталонки си позволявам.

# 42
  • София
И напращелите бутове, и твърде слабите крака в минита са ми  Sick
Някои хора си мислят, че слабо задължително означава красиво. Ми не, сори.

# 43
Да, но пак по-добре отколкото слон . Simple Smile

# 44
Някои за жалост точно това търсят когато избират тоалет.

Да, това ми направи впечатление още в предната тема за ризата - ако си с къс ръкав, значи непременно искаш да си демонстрираш ръцете, ама имало и по-стилни начини това да стане.
Касита, полата е по-благодатна да скрие разни недостатъци, които панталоните подчертават, но Ша е поставила въпроса за къса пола, а в къса пола не може да се пуснеш току-така, докато панталонът е дреха, с която може да се появиш навсякъде. Най-малкото може да не е прилично, докато с панталон може да си по-зле, но все пак по-прилично облечен.

Общи условия

Активация на акаунт