"Зелена" (Екологична) тема - 5

• 52 569
  • 835
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Здравейте,

Пластмасата , която е без BPA , вредна ли е ?

# 316
Здравейте,

Тя май всичката е вредна Simple Smile Но, все пак, кой номер пише в триъгълничето?

# 317
  • При децата ми
А какво е ВРА? Blush

# 318
  • Pb
Най-накрая ви изчетох, много полезна тема!
Днес след работа се втурвам да търся от пастата за зъби SUPIRIVICKY, която някоя дама беше препоръчала в първите страници от темата. Миналото лято бях си направила домашна паста, но частичките карамфил много досадно се мушкаха м/у зъбите и от тогава не съм правила.

А за комарите - едно време, когато нямаше таблетки, се сещам, че се мажехме с лавандулов спирт.

# 319
  • Пловдив
Здравейте,

Тя май всичката е вредна Simple Smile Но, все пак, кой номер пише в триъгълничето?

Ами сега погледнах, но няма триъгълниче  newsm78 Става въпрос за чашите с накрайник на Авент..

# 320
От известно време силно ме вълнува един въпрос и си мисля, дали не може да получа съвет от вас:
С какъв препарат да почиствам басейна? Той е с помпа и филтър, но все пак е добре да се обезпаразитява и не ми се иска да го блъскам с химикалите, които са масово предлагани, та ако някоя от вас има опит, ще съм благодарна да го сподели   bouquet

# 321
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3872971

Някой може да пожелае да се пробва в конкурса  Simple Smile

Миналата година аз се пробвах, но не спечелих. Имах си и други есета-фаворити, обаче и те не спечелиха  Confused Не бях особено вдъхновена от есето, което спечели, ама ...
  Важното е всички да обичаме природата и правим максималното, което можем за нея  Hug

# 322
мнение за първа частна детска градина

# 323
...Става въпрос за чашите с накрайник на Авент..

Ок са. Полвай продуктите им съвсем спокойно.

# 324
И тук да питам за пастата за зъби Хималая, какво ще рече това - "Съдържа естествен флуорид, който предотвратява зъбния кариес"!!??

# 325
И аз това се чудех!?  newsm78
Иначе за естествен флуорид ако искаш виж статията в Флуор — Уикипедия.

# 326
Разликата е следната - калциевият флуорид е всъщност нужния и безопасен в нормални дози за всеки човешки организъм. Всъщност той се съдържа в доста зеленчуци и няма как да бъде предозиран.
Натриевият флуорид е този, който се добавя обикновено в пастите за зъби или този, който се съдържа във флуорната добавка Зимафлуор, която често се предписва на бебета и бременни. С него шега не бива. Съдържа се и в доста бутилирани минерални води.

# 327
Какво правите с бурканчетата от различните био кремове?

# 328
Какво правите с бурканчетата от различните био кремове?
                           Аз си ги редя в банята като ги пълня със сода за чистене, хума, трици... разни такива неща. Но честно казано рядко ползвам и нямам излишни засега.

# 329
Aз на една част намирам приложение( слагам нещо в тях или пък си забърквам козметични неща).
Ако някое е в повече,в  контейнера за стъкло.

Общи условия

Активация на акаунт