Печати за нокти - 8

• 75 260
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia, Bulgaria
Стики, и двата са на Golden rose Основата е Chameleon Effect № 40, а боичката е № 116. Не съм матирала. Светла, страхотен цвят е лакът ти. Майка Зайка - много нежно, Икка - обичам ги тези снежинки  Heart Eyes Аз съм с кроки, тъй че нямам какво да показвам.

# 61
честит 8-ми март   bouquet smile3525 newsm51

# 62

С любимият ми цвят  Heart Eyes

Икка, снежинките са супер. Какъв е лака за основа?

# 63
Благодаря...лакчето е ето това тумбестото http://storage3.album.bg/afd/s6300518_c2189_25680718.jpg - номер 3... много е хубав, но му трябват 3 пласта, иначе съхне бързо Peace
Светле и твоето е хубаво, с кой печат си го правила Hug

# 64
Не съм ги срещала тези лакчета или поне не съм им обърнала внимание. Много е нежен, ще го потърся!
Шаблонът, който съм използвала е от амазонските - ВМ 19

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 15:24 от svetla_81

# 65
svetla_81
пак много хубав маникюр,искрено ти се възхищавам  Simple Smile

Аз съм много разочарована, тъй като няма да си получа скоро матираните лакове от Ейвън. Мислех да си направя комбинация - матиран, нематиран лак от един цвят.

# 66
  • София
svetla_81
пак много хубав маникюр,искрено ти се възхищавам  Simple Smile

Аз съм много разочарована, тъй като няма да си получа скоро матираните лакове от Ейвън. Мислех да си направя комбинация - матиран, нематиран лак от един цвят.

За това не ти трябва матиран лак  Laughing

Трябва ти лак, подходящ за печати(такъв който е покривен на един слой) както и матиращ топ, този на Римел е хубав и е 3лв. в ДМ. Лакираш се с избрания лак, матираш и печаташ отново със същия лак  Hug

# 67
  • Стара Загора
Светле, неможеш ли да изнамериш едно такова лакче и за мен. Прерових ибей и разни сайтове, в които се предлагат Орли - ама тц.  ooooh!

# 68

С любимият ми цвят  Heart Eyes

Икка, снежинките са супер. Какъв е лака за основа?
Прекрасно е   Party Party А какъв лак си използвала за печата newsm78

# 69
Много ви благодаря  Heart Eyes
Daffni, за печата съм използвала един лак на L'ORÉAL Resist und Shine - 733 titanium black. С него стават невероятни картинки, точно като с боичките на Конад.
Ивче, този специално ми е подарък от мойта маникюристка, даже е на половина. И аз си издирвам същият, но никъде не намирам ... smile3511

# 70
Имате ли представа това с кой шаблон е  newsm78

# 71
  • София
Имате ли представа това с кой шаблон е  newsm78

m74  Hug

# 72
Знаете ли къде в Пловдив се продават формички за печати? Защото аз нещо не мога да си намеря...  Thinking Thinking Thinking

# 73
  • Нотингам/Пловдив
Момичета моето принтерче дойде и съм съгласна че не става с него ,но все пак с малката използвахме шаблоните и печата ,резултата не е идеален но ще свикнем  Laughing
,това е моя първи опит ,а това е на детенце ,
надявам се че с повече опити ще стане по добре.

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 21:51 от cocko

# 74
За това не ти трябва матиран лак  Laughing

Трябва ти лак, подходящ за печати(такъв който е покривен на един слой) както и матиращ топ, този на Римел е хубав и е 3лв. в ДМ. Лакираш се с избрания лак, матираш и печаташ отново със същия лак  Hug

Благодаря!   bouquet Hug Heart Eyes

cocko
според мен се е получило много добре!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт