Печати за нокти - 8

• 75 262
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз си имам от китайските шпатулка и печатче и съм доволна  Peace

# 706
Искам да попитам за тези 25 шаблона за $21 от амазон на Konad . Ако ги поръчам ,да ги поръчам ли  допълнително с комплекта принадлежности Konad Nail Art Double Ended Stamper And Scraper за 3 долара
http://www.amazon.com/gp/product/B002MZ8BK2/ref=ox_sc_act_image_ … p;m=AK0OYPA1C45BQ
или мога да ползвам тези принадлежности от други марки, в случая имам китайски, чиито шаблони твърдо не стават и затова въпросът ми е има ли значение и за принадлежностите.А гледам, че американския амазон е много по-евтин от нашите европейски.

Аз ползвам от евтините,но тези ми изглеждат по-хубави,обаче ми дава,че не се доставят до БГ.

# 707
Аз пък си издирвам един печат на БМ - този с целувката (BM 02). Някоя от вас има ли го ? А да не би да й е писнал и вече да не й харесва?  Praynig

# 708
  • София,Център
Здравейте,момичета!
редовно Ви чета,но не публикувам снимки,защото нямам с какво да снимам в момента.

Имам въпрос към тези,които са си поръчвали шаблоните 25-те броя на Bundle Monster от техния сайт - в регистрацията в сайта на билинг адрес пишете адреса на който искате да получите шаблоните ли? И доставката на този адрес ли идва, или пристигат на митницата, или в централна поща?

Моля някой по запознат да разясни за непросветени като мен!

# 709
Здравейте!Искам да ви помоля ако някой поръчва от комплектите шаблони,моля да ми пишете да си разделим доставката понеже нямам карта а и незнам как да поръчам от английските сайтове а от тях идва по на сметка? PraynigМного ги искам моля ви? Praynig

# 710
Цитат

Аз ползвам от евтините,но тези ми изглеждат по-хубави,обаче ми дава,че не се доставят до БГ

pepina709 , и на мен ми дава, че не доставя в момента до БГ.Даже пробвах и до други адреси в Европа ,но отказва директна доставка и до там.

Но може да се прати на съберателен адрес в Америка  (цените са според куриерска фирма различни) и от там да се разпрати до Европа.

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 21:33 от daamane

# 711
  • МАРС
Essence Movie Star/ Konad m59

# 712
  • София

Страхотно!  Heart Eyes

# 713
  • not found
Получило се е страхотно  Heart Eyes Поздравления   bouquet

# 714
  • Варна

Pastel 69 + BM 222

# 715

Основата е Pastel 75. Единият лак, който използвах за ивиците от Konad M57, е Models Own Becca`s Brown. Другият, с който направих черното сърце, е Brooklin 2. Фигурката е от BM 202. Simple Smile
sysko kid, много ми харесва!  Simple Smile
Може ли картинка на тези боички на Golden Rose? Peace

# 716
  • София
Сиско, Юленце страхотни печати  Peace

# 717
  • МАРС
Пак аз Simple Smile Май най-често се печатам от всички.
Miss Sporty 43/ Golden Rose златна боичка и шаблон от левче.

# 718
  • Пловдив
Аууууууууу, сиско, много е стилно. Бравоооооооооо!!!

# 719
  • МАРС
Мен вече чак ми е неудобно, всеки втори пост е мой Joy

Общи условия

Активация на акаунт