Печати за нокти - 8

• 75 258
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia, Bulgaria
Грешката е в мен, тъй като бях забравила да променя настройките на албума Embarassed Светла, и двата маникюра ми харесват Heart Eyes

# 31
Здравейте, момичета!
Моля Ви за помощ! От 3 месеца търся шаблон на Конад м-57, и го няма!  #Cussing out Моля Ви ако някоя от вас знае къде има или от къде мога да си го поръчам да ми пише на лични. Много съм нещастна! Поздрави на всички, приятен ден!   bouquet   bouquet   bouquet

# 32
Този шаблон съм го виждала на щанда на Лови в Кауфланд, но от около седмица не съм ходила и незнам дали още е наличен.

# 33
Ми ние в Кърджали си нямаме още Кауфланд  Embarassed , ама намерих друг сайт в нета, от който- евентуално утре- ще ми изпратят поръчката! Дано го имат този шаблон, че се утрепах да звъня тук и там. Пък тия хора в Стар найлз им продъних ушите и вече ми е неудобно да им звъня  ooooh! . Три месеца подред, всяка седмица в сряда им звъня, и не и не - нямат го този шаблон и това е. Зареждат ли не зареждат ли, ама го няма. Приятна вечер момичета!

# 34
  • София
Изпуснала съм новата тема, записвам се да ви гледам красотите, че напоследък много рядко ми идва вдъхновението да печатам  Embarassed

# 35
  • Нотингам/Пловдив
Здравейте момичета ,записвам ви и аз да ви чета,явно съм пропуснала много неща до сега.Ще си купя този принтер

и започвам и аз да творя.Поздрави от мен  Hug

# 36
http://www.album.bg/ioko/images/26881895/
http://www.album.bg/ioko/images/26881895/
http://www.album.bg/ioko/images/26881882/

Незная защо но така и не мога да направя хубави снимки, за което се извинявам.

А по повод м57 и аз го издирвам от доста време. Даже пратих една приятелка в Пловдив до щанда на Лови, но и там го нямаше:(

# 37
Момичета, здравейте. Много съм щастлива-намерих М-57 от една софийска фирма. В петък е при мене. Ако някой се интересува от фирмата да ми пише на лични, за да не спамя тука. Приятен ден на всички и много, много усмивки   bouquet   bouquet   bouquet !

# 38
Ми ние в Кърджали си нямаме още Кауфланд  Embarassed , ама намерих друг сайт в нета, от който- евентуално утре- ще ми изпратят поръчката! Дано го имат този шаблон, че се утрепах да звъня тук и там. Пък тия хора в Стар найлз им продъних ушите и вече ми е неудобно да им звъня  ooooh! . Три месеца подред, всяка седмица в сряда им звъня, и не и не - нямат го този шаблон и това е. Зареждат ли не зареждат ли, ама го няма. Приятна вечер момичета!

я го кажи и на мен този сайт ;дд

# 39
Ето и от мен нещичко
, ,

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 14:11 от икка

# 40
Някой пралив ли си е дантелен маникюр? Получава ли се или е много трудно -

# 41
Някой пралив ли си е дантелен маникюр? Получава ли се или е много трудно -

Ето така може да се направи с печати,на мен много ми харесва, иначе с истинска дантела, според мен мн трудно ще стане хубаво.

# 42
  • София
Здравейте момичета ,записвам ви и аз да ви чета,явно съм пропуснала много неща до сега.Ще си купя този принтер започвам и аз да творя.Поздрави от мен  Hug

Cocko, аз имам този принтер от доста време, но така и не можах да свикна да си правя печатите на него Tired В предишните теми май съм попадала и на други отрицателни мнения за него.

# 43
Аз си взех някакви незнайни печати без номер, без нищо. Адски съм доволна много са дълбоки и вариант нещо да не стане няма.

# 44
  • Нотингам/Пловдив
Cocko, аз имам този принтер от доста време, но така и не можах да свикна да си правя печатите на него Tired В предишните теми май съм попадала и на други отрицателни мнения за него.
Аз вече го поръчах,когато дойде и аз ще кажа какво се случва,ако нищо не се получи ще бъде прекрасна играчка за децата.Четох някъде че при този вариант голямо значение имат използваните лакове.Лек ден от мен ,всеки ден чета и гледам красотите които творите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт