АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 189
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Lussy , прегледа при неонатолог ти се полага и влиза в пакетната цена на раждането, а освен това и на теб се полага контролен преглед след раждането. В случая с д-р Даскалов - ще го посетиш в Медикус алфа 20-30 дни след раждането.  Peace

Много благодаря за отговора Hug
Значи прегледа при неонатолог се осъществява в Селена,а моя контролен в Медикус Алфа.Правилно съм разбрала нали?А този преглед за детето има ли някакъв срок?
А предполагам,че личния лекар на детето си го избираш след това newsm78
Това го питам по повод идването на лекар след 7 дни от раждането в дома ви Thinking

# 46
Много благодаря за отговора Hug
Значи прегледа при неонатолог се осъществява в Селена,а моя контролен в Медикус Алфа.Правилно съм разбрала нали?А този преглед за детето има ли някакъв срок?
А предполагам,че личния лекар на детето си го избираш след това newsm78
Това го питам по повод идването на лекар след 7 дни от раждането   Peace Thinking
Lussy, да правилно си разбрала, но и д-р Даскалов ще ти обясни предполагам, както и неонатолога в Селена. За избора на педиатър си вземаш бланка от РЗОК за първоначален избор на педиатър/ЛЛ и когато детето вече има ЕГН ( обикновенно е на първата консултация в кабинета на лекаря), попълваш я и я даваш на педиатъра, но иначе той трябва да ви посети преди това в дома ви до 48 часа след прибирането ви.  По здравна каса трябва да дойдат 3 пъти безплатно- до 48 часа след раждането , на 15-тия ден и на 45-тия ден - въпросът, е че те идват  само 1-вия път, а после ходите вие. Та според мен педиатъра го избери преди раждането и се уговори с него - да видиш дали ще ви приеме (някои лекари имат по много пациенти и отказват), за ад си сигурна, че като се приберете от родилното ще има на кого да разчиташ - аз така ще направя.
Прегледа на детето в Селена е мисля до 1 месец след раждането, като преди това си запазваш час по телефона. На епикризата, която ще получиш след раждането по принцип ги пишат и двете дати - и твоя преглед и този на бебето в какъв срок трябва да се направят. Успех мила! Hug

# 47
Момичета, гледам, че са обновили сайта на Селена в раздела за екип на болницата. Тази д-р Николова да не би да е Мария Николова, която има кабинет в Капана и последно работеше и в Торакс? Не виждам д-р Ристовска на сайта - вече не е ли в Селена?

# 48
  Здравейте , прочетох част от предишната тема и от препоръки на познати съм се насочила към Селена , като там се надявам най-после мечтата ни да се осъществи да имам нормална бременност и да си имаме бебче. Моля , за мнение за лекар за първа консултация за проблемно забременяване. Благодаря Ви предварително   bouquet

# 49
Предполагам,че всички ще те насочат при д-р Ставрев!Редактирам се-и д-рМинев!

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 18:05 от Liliq Zlatna

# 50
  • Свиленград
Здравейте, аз ще раждам секцио при д-р Даскалов.Той и на мен ми назначи тези изследвания в Геника.За моя радост отрицателни.Определи ми дата две седмици преди термин.Много се страхувам дали ще удържа до тогава, и смятам утре на прегледа да го питам дали има възможност да остана една седмица преди датата в болницата.

# 51
Здравейте, аз ще раждам секцио при д-р Даскалов.Той и на мен ми назначи тези изследвания в Геника.За моя радост отрицателни.Определи ми дата две седмици преди термин.Много се страхувам дали ще удържа до тогава, и смятам утре на прегледа да го питам дали има възможност да остана една седмица преди датата в болницата.

Браво за резултатите!Ти сега за пръв път ли ги правиш тези изследвания-имам предвид в тази седмица?
Аз също смятам да раждам при него секцио и си мисля датата да е точно около 2 седмици преди термин,но честно да ти кажа нямам никакво желание да ходя преди това в болница Mr. Green
Чудех се аз кой е взел по-ранните часове за утре за Даскалов,а то кой бил Laughing

# 52
  • Пловдив
Предполагам,че всички ще те насочат при д-р Ставрев!

Не всички  Laughing Никога не препоръчвам лекар по форумите, но в случая и щом става дума за проблемно забременяване, съм за д-р Минев.  Peace

# 53
За Доктор Минев с двете си ръце!!Това е страхотен специалист и човек! Simple Smile

# 54
  • Свиленград
Lussy аз съм на преглед от 13.30ч.За първи път правя такива изследвания.А искам да остана в болницата защото не съм от Пловдив  и се страхувам да тръгна на път в последния момент.Просто имам странното чувство че моите бебчета ще се родят по-рано.Сигурно е някаква паника преди раждането, но искам да се презастраховам.

# 55
Момичета,да ви попитам някоя от вас води ли детенцето си на консултации в Селена и по-точно при д-р Молева?
Ние до сега сме ходили 2-3 пъти при д-р Молева в клиниката и всеки път съм си записвала час на регистратурата.Но тази седмица се обадих и ми отговориха,че при тях мога да се запиша само за безплатния преглед до първия месец,а иначе трябва да се обадя лично на Д-р Молева.Обаждам се аз и се разбрахме за днес...Отивам аз в Селена и в кабинета влиза друга докторка(д-р Богданова) и ми казва,че Молева днес не е на работа.От дума на дума се оказа,че явно тя е имала в предвид да отидем в частния и кабинет,за който не подозирах до този момент,а ние отидохме както до сега в клиниката.Много се отнесох,та въпроса ми беше дали има начин да си извършваме консултациите в клиниката или трябва да ходя в кабинета и?Не за друго,ама не сме от Пловдив и трудно ще намерим точния адрес ,а Селена ни е удобна....

# 56
  • Пловдив
Мери,може и в Селена,но трябва а е когато е на смяна.И явно изришно да упоменеш,че искаш в Селена

иначе кабинета е на лесно място и има къде да се паркира
пере тошев 13, нова кооперация има табела.пада се между аптеката и маг за хр стоки
зареди адреса в бг мапса и ще се ориентираш

http://www.bgmaps.com/map/plovdiv

# 57
Ей,докато отговоря,Elfita ме изпреварила!Мери,аз направо си предпочитам в личния кабинет да ни взима!Първо-няма да чакаш дълго,защото в Селена ни се е налагало да си почакваме,всичко се случва,я раждане,я нещо друго,а в кабинета,като си с час-влизаш веднага!И второ-цената,която за мен,също е от значение!

# 58
  • Пловдив
да,определено кабинета е за предпочитане

# 59
 каква е цената в кабинета? В Селена последно бе 30 лв.

Общи условия

Активация на акаунт