АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 191
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм много щаслива, защото току що ми излязоха резултатите за микоплазма,уреаплазма и хламидии от Геника и всичко е отрицателно!  dance [/color]

Олее много се радвам за теб!!!  bouquet Само такива хубави новини от тук нататък Hug
Дано и при мен минат толкова добре нещата,че ми предстоят прегледи и изследвания другата седмица Praynig

# 31
Момичета,на 06.02 в Селена се роди моята дъщеричка Рая!
Да ти е жива и здрава! А на теб бързо възстановяване!  bouquet

Мен тази информация много ме зарадва, защото стария ми белег е голям и неестетичен, доктора каза, че ще го прикрие и ще стане като пластика - ухаааа. Назад в старите теми бях чела, че в Селена всички шият сециото естетично по някакъв метод от пластичната хирургия и белега после е почти невидим. Дано.  Praynig
На мен първото ми раждане е секцио при Даскалов /тогава още в Торакс/, но спокойно мога да кажа, че белега ми е незабележим, ниско долу е и трябва едва ли не да се вгледаш, за да го видиш. Все пак той е професионалист!

# 32
  • Пловдив
siqina_ani,къде в Пловдив има Геника или няма

# 33
Лабораторията Геника се намира в търговски център Гранд на 4 етаж. Входа е отстрани откъм булеварда.

# 34
siqina_ani,къде в Пловдив има Геника или няма
Elfita, в Пловдив има само приемна на лабораторията Геника, от която материала за изследване го изпращат в лабораторията в София.  Peace  А къде се намира veni9 ти е казала.

# 35
И моят белег след секциото е почти незабележим  Sunglasses

А откога Геника имат приемна в Пловдив? Аз едва сега разбирам.

# 36
И моят белег след секциото е почти незабележим  Sunglasses

А откога Геника имат приемна в Пловдив? Аз едва сега разбирам.
Незнам кога е открита тази приемна, но интересното е, че на сайта на лаборатория Геника в раздел контакти няма данни за нея, нито пък някъде в сайта има информация.  newsm78 Ако не ме беше насочил доктора, никога нямаше да знам.

# 37
Поне от 1 година е,тогава сме я ползвали!

# 38
  • Пловдив
Мерси за темата Елфита   bouquet

Лека бременност момичета и прекрасни бебчета на финала!

wi-fi  има, но само на третия етаж, като ме преместиха на първия нямаше.
Оплаках се на д-р Минев  Laughing. Дано да са го оправили!

# 39
wi-fi  има, но само на третия етаж, като ме преместиха на първия нямаше.
Оплаках се на д-р Минев  Laughing. Дано да са го оправили!

Някак си много добре ми се отрази тази новина Laughing Да се надяваме,че до 2 месеца ще има по всички етажи Peace

# 40
Благодаря за новата темичка  Grinning
Честита рожба на Вивиан!
Наистина шият чудно в Селена.Аз бях с някакви скоби не понмя как се казваха,белег почти нямам  Peace
Аз бях на 3 ет. но не съм ползвала нет,тъй като бебчо беше при мен през цялото време и не ми трябваше комп  Laughing

# 41
Благодаря ви момичета за милите думи и пожелания!Кога отидохте на контролен  преглед при педиатъра в Селена и какво включва той?Хубава вечер на всички!!

# 42
vivian_pl на контролен преглед отидохме на 15-ят ден,като предварително се записахме по телефона,но понеже искахме д-р Молева,се обадихме на нея на мобилния,ако нямаш претенции за лекар,предполагам и на регистратурата е достатъчно да звъннеш!Включва обстоен преглед на детето,можеш да попиташ всичко,което ти идва на ум,най-добре си напиши въпросите,че се забравят!

# 43
А това за педиатъра и аз да попитам,че никак не съм наясно с този въпрос,вие си ги избирате да са от Селена или това се полага след раждане в клиниката?

# 44
Lussy , прегледа при неонатолог ти се полага и влиза в пакетната цена на раждането, а освен това и на теб се полага контролен преглед след раждането. В случая с д-р Даскалов - ще го посетиш в Медикус алфа 20-30 дни след раждането.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт