АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 219
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Мда, доктора ми е Даскалов! Hug Страхотен е! Изследванията ми ги пусна сега, за да има време да лекуваме до секциото, ако има нещо. Лабораторията Геника се намира в търговски център Гранд на 4 етаж. Входа е отстрани на гранда. Пред лабораторията не се чака, влизаш веднага. Преди това минах през док да ми вземе цервикален секрет - стана за секунда, даде ми една епроведка и нея занесох в лабораторията. Цената на изследването е 60 лв + 5 лв. такса за транспорт до лабораторията в София.  Резултата ще е готов за 2 дни.

Много благодаря за отговора   bouquet
А тази цена от 60 лева за трите неща,които беше написала ли е,или само за хламидията?

# 16
А тази цена от 60 лева за трите неща,които беше написала ли е,или само за хламидията?

Цената е за трите показателя в пакет, иначе само хламидията е 30 лв.  Peace По-изгодно е да се направи изследването в пакет, откокото всяко по отделно - цената е по-ниска.

# 17

Цената е за трите показателя в пакет, иначе само хламидията е 30 лв.  Peace По-изгодно е да се направи изследването в пакет, откокото всяко по отделно - цената е по-ниска.

Отново ти благодаря за отговора.Аз днес си записах час за другата седмица,така че ако се разберем отивам и ги пускам,поне да се успокоя,че тази хламидия много ме притеснява ooooh!

# 18
  • Пловдив
Възможно ли е с месеци тези инфекции да протичат безсимптомно и да се изследват чак при бременност и то пак без да има оплаквания, течения, сърбеж, парене.... и да се окаже че имаш инфекция в остра фаза и то без да си разблал. Thinking Предават се по полов път и едва ли някоя от нас ще се зарази точно докато е бременна. Аз съм правила само вагинален и анален секрет преди раждането.

# 19
Аз раждах секцио при Матев и той ми иска Хламидии и МБ,явно има все пак някаква опасност или се презапасяват,ако по някаква причина родиш нормално.

# 20
До колкото знам, възможно е да имаш инфекция без симптоми и сигурно за това се изследва. А и аз си мисля, че се презастраховат да не се наложи нормално раждане, за да са подготвени.  newsm78 Да бях попитала доктора вместо да гадая сега тук, ама нейсе - нищо не попитах.  hahaha Нищо поне си намерихме тема да ни живне темичката за Селена. Май няма много предстоящи раждания - не пишат много мами.

# 21
siqina_ani,Даскалов кога ти каза да отидеш при него преди секциото?Защото аз честно да ти кажа забравих,май беше 36г.с. newsm78
Защото после нали трябва да се направи и среща с анестизиолог......много неща са ей  Simple Smile
И колко по-рано се разбрахте да се извърши то,защото аз си мислех да говоря с него за 38г.с. Thinking

# 22
хайде и аз в новата темичка , само хубави новини да има в нея

# 23
Момичета,на 06.02 в Селена се роди моята дъщеричка Рая!Очарована съм от екипа,от условията,от отношението.Всички бяха страхотни-д-р Топалова,д-р Петрова,д-р Георгиев и акушерката -Катя(за съжаление не съм сигурна за фамилията,ако някой може да ми каже как е фамилията й,искам да й благодаря като отида в клиниката)Не съжалявам нито за миг за избора си да дам живот на рожбата си точно в Селена.Желая успех на всички бъдещи мами!!

# 24
siqina_ani,Даскалов кога ти каза да отидеш при него преди секциото?Защото аз честно да ти кажа забравих,май беше 36г.с. newsm78
Защото после нали трябва да се направи и среща с анестизиолог......много неща са ей  Simple Smile
И колко по-рано се разбрахте да се извърши то,защото аз си мислех да говоря с него за 38г.с. Thinking
Ами да ти кажа нищо не говорихме. Направи ми преглед и ми каза, като изляза в майчинство да отида да се разберем за подробности около равдането и всичко останало, което ще е 34-35 г.с.. След тоав ми прегледа изследванията и ако правилно съм го разбрала след това изследване за микоплазма, уреаплазма и хламидии ми остава само да си направя микробиология на анален секрет + консултация с анестезиолог - платени и кръв, урина и микробиология на вагинален секрет по ЗК. После остава едно пуфкаво бебе.  Heart Eyes Аз си мисля да поискам поне 10 - 14 дни по рано да направим секциото, че ме е страх да не родя нормално. Peace

# 25
vivian_pl честита ти малка принцеса,да ви е жива и здрава и много да ви радва  bouquet

# 26
Момичета,на 06.02 в Селена се роди моята дъщеричка Рая!Очарована съм от екипа,от условията,от отношението.Всички бяха страхотни-д-р Топалова,д-р Петрова,д-р Георгиев и акушерката -Катя(за съжаление не съм сигурна за фамилията,ако някой може да ми каже как е фамилията й,искам да й благодаря като отида в клиниката)Не съжалявам нито за миг за избора си да дам живот на рожбата си точно в Селена.Желая успех на всички бъдещи мами!!

Да ти е жива и здрава дъщеричката   bouquet
Дано само такива хубави новини се чуват докато дойде и моя ред,зареждам се мноооого положително Simple Smile

Дааа,както си и мислех още доста изследвания ми предстоят,но няма начин...А за датата на секциото значи и ти горе-долу като мен си се ориентирала,защото и аз съм със същия страх да не тръгна да раждам преди това  Praynig
Ти се движиш преди мен,така че ще споделяш кога и през какво минаваш Peace

# 27
Момичета,не се шашкайте,лекарите са перфектни,аз ходех всяка седмица на вагинален преглед и д-р Кръшков с едно пипане казваше ''И тази седмица няма да е" и така,докато не ме прегледа една седмица,преди термина и като каза,че няма да е и тази седмица ми насрочи дата за секциото!Вярно,всичко се случва,но съвет от мен-Мислете положително и не се оставяйте да ви завладеят страшни мисли! 1dating Насладете се на  тишината и спокойствието,че като родите и край!

# 28
Благодаря за темичката  Hug Пожелавам да има само хубави новини и много красиви бебета   bouquet

# 29
vivian_pl честита ти малка принцеса и от мен! Да расте щастливо и много здраво дете за радост на мама и тати.   Hug   много се радвам, че добри впечатления от Селена има и за тази година и то от преди седмица. Peace Това ми вдъхва още повече кураж и спокойствие.  Simple Smile
Lussy , ще гледам да се отчитам за по-важните неща щом ще ти е полезно! Peace
Доктора ме пита дали съм мислила къде да е разреза. Тъй като имам вертикален разрез от спукан апендесит от преди 10 години и ме пита дали искам да е по стария разрез или нов. Така, че може и за това да помислите, ако сте в същото положение. Мен тази информация много ме зарадва, защото стария ми белег е голям и неестетичен, доктора каза, че ще го прикрие и ще стане като пластика - ухаааа. Назад в старите теми бях чела, че в Селена всички шият сециото естетично по някакъв метод от пластичната хирургия и белега после е почти невидим. Дано.  Praynig
Аз съм много щаслива, защото току що ми излязоха резултатите за микоплазма,уреаплазма и хламидии от Геника и всичко е отрицателно!  dance

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 13:33 от siqina_ani

Общи условия

Активация на акаунт