АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 413
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
За колко дни са болничните, който ползва приятелката ти. Болнични за дълъг период се дават с лекарска комисия или........ако си бил в болница.

# 466
  • Пловдив
Ами нея фиктивно я приемат в Селена и реално плаща някакви изследвания, както ми обясни. болничния й е за около месец всеки път.
Аз лично за едномесен болничен давам 15 лв. на регистратурана такса за ЛКК в Тракия в един МЦ. В поликлиниката пак е 15 лв. за безплатно чак никъде не съм чула.
Иначе моят док е Васил Даскалов и още в началото като говорехме за болнични ми каза, че вариантът през него е това приемане в болница и съответно заплащане на разходите, които се водят. Така, че човека ме насочи да си се запиша по ЗК на ЖК и от там да си взимам болнични.
А този Асен Даскалов не е обяснил нищо на приятелката ми, издал й е болничния и после са й поискали 60 лв. Тя си мислела, че само тоя месец ще е такава цената, но и за втория й взеха толкова и затова сега си взе направление за преизбор на специалист по програма "Майчино здравеопазване"  Peace

# 467
Момичета,какви са тия 60 лв!?Аз 9 месеца бях в болнични по 34 дни ми бяха и ми взимаха 36лв,който ми включваха престои в болницата,изследвания и преглед.Родих миналата година,може и да са се променили нещата,но чак пък двойно Shocked

# 468
  • Sunshine state
На мен действително не са ми взели нито лев за болничните.Може и да взимат,не знам.На мен лично никой нищо не ми е искал. Peace

# 469
  • Пловдив
Аз не съм ползвала нито един ден болнични, макар да имах показания за това. Но аз не работя, но се осигурявам върху един приличен доход и като забременях не ми беше изгодно да ползвам болнични, защото ми пада базата за изчисляване на майчинството. Но предположих, че навсякъде ще се плаща болничен, особено особено ако е за дълъг период от време. Наистина е по-изгодно да платиш за лекарска комисия 15 лева, защото ден престой в "Селена" е 60 лева, когато ти се "наложи" да стоиш в болница.  Peace

# 470
А да питам раждалите в Селена: Нещо носи ли се на медиците при изписването на бебо?
В случай, че ми отговорите, че се носи - ще съжаля, че съм ви питала Confused!
Според мен това винаги са излишни неща, та дори и в другите болници и винаги съм се противила на тези ритуали! Първия път като раждах в окръжна се случи, че определената почерпка приеха акушерки, които въобще не бях виждала преди самото изписване!

# 471
  • Sunshine state
Това се прави за здраве и е по желание.Ние лично занесохме фанта,кола и бонбони.Не виждам нищо лошо.  Peace

# 472
  • Пловдив
И мен ме интересува как е в Селена тая традиция с почерпките  Thinking

# 473
  • Пловдив
Ако ви импонира на вътрешната нагласа носите.  Laughing Ако ли пък не, не носите. Аз съм много против подобни софри, нооооо както са казали хората: никога не казвай никога. Изписаха ме точно на 31.12. и занесох бутилка хубаво уиски, бонбониера и бутилка кола. На доктора подобни армагани, никога  Naughty Сестра ми е съвсем друг тип, тя много държеше да почерпи.

# 474
  • Sunshine state
На д-р Карагьозов занесохме бутилка уиски,кафе,бонбони и пакетче ядки,когато отидох да ми махне конците.Стана му ужасно неудобно и се чудеше как да откаже,но така настоя мъжът ми.Просто сме го направили за здраве.Няма нужда да носиш нищо на лекаря си,разбира се. Peace

# 475
  • Пловдив
Аз ако съм лекар също бих се почувствал неудобно да протегна ръчичка към някаква торбичка с количка и бонбонки  Blush hahaha То вярно е за здраве, но си е до усещане. Сигурно ще почерпя и бих оставила бонбониера при изписването, а също и в кабинета на док (все пак персоналът в кабинета му е от около 5 човека заедно с него), но само толкова, за да не им е неудобно и на тях  Peace

# 476
  • Пловдив
А да питам раждалите в Селена: Нещо носи ли се на медиците при изписването на бебо?

НЕ

поне ние не носихме нищо за почерпка.не виждам смисъл
въпрос на усещане е

носиха ми цветя,наснимахме се и си подбрахме феновете към колите.персонала беше услужлив и усмихнат.не мога да кажа,че имаше отношение заради липсата на почерпка.

# 477
  • Sunshine state
Ох,Елфи,много ми стана смешно това за феновете.  Joy
Сори за спама.  Hug

# 478
Носих на всички,включително и на регистратурата,така го усетих и така исках!Всеки има право да прави или да не прави нещо!Не мисля,че е обидно да подадеш нещо за здраве,такъв човек съм!  bouquet

# 479
Който иска носи, който не иска не. Никой не обръща внимание кой какво донесъл. Аз докато чаках за сваляне на аграфи изписаха поне 5 бебета(доста почаках) и освен цветя за майката, никой нищо не е носил. Докато лежах в реанимация обаче, сестрите там се жалваха, че до тях нищо не стигало (от почерпките). Моя мъж почерпил в деня на раждането, че имах и РД тогава, направил го е спонтанно.
Аз лично съм против тези традиции това беше една от причините да избера частна клиника. Знаеш точно какво и колко плащаш, вместо да те гледат в ръцете и да очакват нещо, за което ти дори не предполагаш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт