АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 396
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
При изписването оставихме една торта и безалкохолно на акушерката.Тази жена много се грижеше за нас и ми обясняваше неща за вкъщи.Не виждам нищо лошо да почерпиш за здравето на детето.Все пак ти се е родило дете!

# 481
Ние също носихме малка почерпка за здраве- бонбони,сладки и газирано.Според мен няма нищо лошо да оставиш почерпка независимо къде си родила. Simple Smile

# 482
здравейте мамита реших да пиша и аз въпреки че болката ми е голяма.преди три дена ме изписаха от селена влязох за серклаж ,но излязох без бебче .имам едно детенце на 6 годинки и вече пет спонтанни аборта този беше в 16 седмица,предния в 20 ,а другите кухи яица.сега бях много сигурна че всичко ще е наред но уви всичко се преобърна,кажете ми нещо за д-р кръшков казаха ми че е голям специалист.А за д- р Крумов не ми говорете той обърка всичко за мен той не е специалист той може да води бременност но не и проблемна, за мен неразбира от ехографа си и не преглежда както трябва.това е мое мнение дано не съм повлияла на някоя майка .кажете ми нещо и за д-р Дренски той също е присъствал на серклажа.

# 483
  • Пловдив
gotinata80 ,съжалявам за загубата ти.За проблемна бременност според мен става Минев.Друг в Селена,не.Мислила ли си да се насочиш към държавна болница.Там правят повече серклажи и имат повече опит.Защото в Селена са си планира секца масово,лапороскопии и т.н

Какво се обърка при серклажа?

# 484
когато бях в 12 седмица Кръшков каза че ще трябва серклаж защото шииката на матката ми е скъсена но тъй като беше рано в тази седмица каза че ще следим бременноста и ще направим серклажа в по късна седмица защото сега все още може без него.станах в 16 седмица и миналия понеделник като се видях ми каза че трябва да го направим в сряда.отидох гладна,жадна ,защото се прави с пълна упойка направиха ми всичко което трябва и когато ме преспали започна ли да слагат конеца но потекла околоплодна течност.когато се събудих  ми съобщиха че серклаж няма защото ще трябва да го махна тъй като съм в такава седмица неможе аборт,родих го и тогава ме преспаха отново за да видят дали съм се изчистила от плацентата.за грижите в селена нямам думи просто съм очарована от всички много са мили съпричастни към мен но аз си загубих бебето, а толкова много го исках.

# 485
  • Пловдив
gotinata80,ужасно   action032
трябва ти доказан лекар в среклажа,но не мога да помогна

# 486
gotinata80,много съжалявам за това,което си преживяла и за загубата ти!  spoko
По мои наблюдения д-р Минев си разбира много от работата,може да опиташ при него в бъдеще.Пожелавам ти следващата бременност да е лека и успешна,безпроблемна и да си имаш още едно детенце!   bouquet

# 487
gotinata80 Hug Hug-много съжалявам за това,през което преминаваш...
за проследяване на проблемна бременност аз лично ти препоръчвам др Даскалов,ако искаш  ще ти пиша на лични,но не съм наясно относно среклажа-при мен проблемът беше съвсем друг
Много сила и кураж,мила Hug Hug

# 488
mery_andjela,me4koni  ,♥Elfita♥,много ви благодаря надявам се следващия път всичко да е наред.и за д-р Минев и за д-р Даскалов съм чувала хубави неща но и за д-р Кръшков знам че е добър,аз отскоро съм при него и незнам направо какво да правя при кой да отида.

# 489
Ами Кръшков също е добър специалист,повече ехографист,нали той се занимава с 4Д.Но не е много разговорлив,поне аз останах с такова впечатление.Иначе ходих при него последните 3-4 прегледа и родих при него,доволна съм,прави всичко необходимо,но не обяснява много.Виж,д-р Матев пък много обяснява,страхотен човек,но не съм била при него на преглед и не мога да си кажа мнението.Имам добро впечатление от единият път,когато мина на визитация след раждането.

# 490
да ехографист е но според мен добре обеснява ,според него това което се случи е от някаква инфекция ,аз при него отидох бременна трябвало е да пусна някакви изследвания преди бременост точно за да избегнем това което стана.Матев мина няколко пъти през стаята ми и според мен и той е голям специалист,но те работят заедно в селена ,как да отида при него като още незнам Кръшков доколко е добър.много съм объркана вече незнам как ще приема евентуална бременност,а то няма да е скоро,

# 491
gotinata80 Много съжалявам за загубата Ви!  Hug

Аз да попитам някой знае ли д-р Молева защо вече не е в "Селена" и къде мога да я открия ?

# 492
# 493
  • Пловдив
Аз да попитам някой знае ли д-р Молева защо вече не е в "Селена" и къде мога да я открия ?

Има частен кабинет до парк Шармант в Кичука

# 494
Благодаря ви много!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт