АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 394
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
малката лисичка много ти благодаря за съчуствието,те са ти казали за Молева,пожелавам ви много здраве и късмет Hug

# 496
Д-р Молева има частен кабинет на адрес Гр.Пловдив,ул.Пере Тошев 13.Намира се срещу парк "Белите брези"
тел:0886/145149 ;0888/988010

# 497
Момичета, знаете ли дали доктор Даскалов води и нормални раждания? Ако има някоя жена, раждала нормално при него да пише подробности. Останах с впечатление след разговор с него, че в Селена ражданията са предимно секцио.

# 498
dark chocolate мисля че не само секцио е в селена ,четох публикации че има жени раждали нормално там.наистина секциото е повече защото има много жени с инвитро а при тях е задължително.,но ти можеш да питаш на регистратурата или лично него

# 499
  • Sunshine state
Това са митове и легенди,че в "Селена" раждат само със секцио.Има много нормални раждания. Peace

# 500
dark chocolate, Даскалов, а и всички останали от Селена водят нормални раждания.
Аз живот и здраве засега ще раждам нормално при него.

# 501
Благодаря ви за отговорите. Вече съм говорила с него и затова питам..
Дария , леко раждане ти пожелавам! Пиши после как е минало и какви са ти впечатленията, защото другите момичета много го хвалят, но май всички са родили секцио.

# 502
Вече и аз съм към тези, които аждат секцио по спешност. Така се наложи, за което не съжалявам. когато има основателна причина и риска е преценен, то това е най-добрия вариант. За Даскалов нямам думи! Невероятен човек и лекар е!

# 503
Даринанда чувала съм за този Даскалов и то само хубави отзиви можеш ли да ми дадеш кординатите и да ми кажеш нещо повече за него.къде му е кабинета ,в селената работи ли. там ли си раждала при него,как му е първото име защото си мисля че в селената са двама Даскалови но може и да съм грешка.когато лежах мина един Даскалов и ми се стори много млад за този който съм чувала.извинявай за многото въпроси но вече незнам на кой да се доверя..... Hug

# 504
  • Пловдив
gotinata80 , аз съм пациентка на Даскалов и съм имала преди друга манипулация при него, така че мога да ти отговоря.
Координати - http://www.invitro-plovdiv.com/ д-р Васил Даскалов
Преглежда в Клиника "Медикус Алфа"
записване за консултация: 0893 530 580

Иначе изражда и прави манипулации в Селена. В Селена освен него има и един по млад д-р Асен Даскалов, така че да не се бърка с него.

Аз също съм много доволна от него - като отношение, професионализъм и най-вече защото ми помага да постигна целта си да имам детенце. Доволна съм от това, че имам постоянна връзка с него и мога да звъня при всеки проблем по всяко време на денонощието и телефонът никога не е изключен или пък да не вдига. Въобще мога да го препоръчам с две ръце. При мен откри проблемът и се надявам този път финалът ми да е успешен. Живот и здраве при него мисля да раждам и му имам пълно доверие.

# 505
Аз също съм пациентка на др Васил Даскалов и мога да кажа само хубави неща за него-невероятен професионалист преди всичко-родих секцио по спешност при него,както и той откри проблема ми и проследи цялата ми бременност,която не бе от най-леките,благодарение на него и екипа му всичко мина благополучно и радостта на живота ми е в подписа ми...
Дони Hug Hug Hug-вече е предоставила координатите му...

За Селена-леко разочарована Confused Confused,но това е др тема на разговор

# 506
Doni M мерси за координатите на д-р В.Даскалов,значи не съм грешка че има и друг Даскалов.след като мине време задължително ще го посетя,защото още ми е прясна раната дано следващия път и аз се зарадвам на щастливи резултати.ще ми споделиш ли какви са ти твоите проблеми ,ако не ти е проблем да говориш за това...... Hug                                                                                                                                                                me4koni  благодаря и на теб за информацията,ще ми кажеш ли какви проблеми имаше ти и кой е неговия екип.........за Селената защо имаш това мнение ,кажи ми нещо повече за болницата...................радвам се че всичко при теб е минало успешно,дано и ние се зарадваме на такъв успех..... Hug

# 507
me4koni, сподели за Селена! Аз също трупам за споделяне в момента, но ще се въздържа засега!
За Даскалов - продължавам да си затвърдявам мнението! Всеки ден ме посещава по 3 пъти, два от които само, за да ме пита как съм! Наблюденията ми са, че всеки доктор сам си провежда лечението на пациентките си, което понякога е коренно различно!

# 508
  • Пловдив
gotinata80 , при мен имаше мисед аборт през март. Самият аборт ми го извърши Даскалов и съм много доволна. След това стриктно ме проследяваше, че имах и усложнения. В седмицата ходех по 2-3 пъти на преглед и така в продължение на месец. През цялото време не ми взе стотинка за тези прегледи и чак ми ставаше неудобно и не веднъж повдигах въпроса. Да поясня, че усложненията ми си бяха в следствие на физиологични причини в организма и нямаха връзка с това как е направен аборта. Така, че човека си имаше основание да си ми взима пари, но не.
В последствие направих много изследвания, препоръчани ми от него, а също и от други лекари (аз обичам да проверявам мненията на докитата). Откриха се няколко проблема, които се контролират. Назначената ми от него терапия е проверена и потвърдена от общо 4 други независими доктори - двама генетици (ВМИ София и ВМИ Пловдив), имунолог (доц. Конова) и АГ д-р Емил Заимов (Торакс/Окръжна болница).
Та така. Общо взето човекът е много в час със съвременната медицина и подхожда към проблемите освен със знания и с опит  Peace

За престоя ми в Селена мога да кажа само добри думи. Но все пак аз бях там само половин ден, а и бях в тежко емоционално състояние. Живот и здраве като родя ще споделя повече впечатления.

# 509
Doni M мерси за изчерпателните отговори дано всичко бъде наред при теб и да се радваш на красиво бебче,дано медицината ни да продължава да напредва и да има повече щастливи резултати.задължително ще го посетя този доктор,дано да може да се справи и към моите проблеми,за да се зарадвам и аз.пиши за селена по нататък ако имаш някакви виждания.
Даринанда сподели твоите натрупани моменти за болницата,и наистина всеки доктор самостоятелно провежда своето лечение и затова незнам дали да се доверя на няколко доктори защото така ще си раздвоявам,един ще казва едно ,друг друго и накрая какво ще стане незнам.но незнам дали трябва само на един да се доверя,толкова съм объркана вече,дано изляза скоро от този кръговрат...пожелавам на всички да се радваме на леки и безпроблемни бременности и красиви бебчета.ще чакам мнения  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт