АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 339
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Извинете,че питам нещо,което съм сигурна че го има по-назад,изчетох темата преди няколко седмици,но бременелският ми мозък забрави...Новороденото при майката ли стои?

# 556
  • Пловдив
.Новороденото при майката ли стои?
ако иска майката,да
ще го взимат за къпане и смяна на памперс

имаше стаи където момичетата си искаха бебета да са при тях постоянно,за да ги кърмят на поискване

# 557
Да,именно!Много държа да се храним,когато тя реши,а не по часове:)Мерси за бързия отговор  Hug

# 558
  • Sunshine state
desssika,както и Елфитка каза,абсолютно зависи от теб дали бебето ще е при майката.Аз лично го оставях повече при акушерките,но съквартирантката ми си го взимаше.Няма никакъв проблем.Изцяло са за кърменето,не се притеснявай. Hug

# 559
  • Пловдив
Момичета,д-р Матев само в Селена ли преглежда или има и друг кабинет? Ако има такъв,моля за координати.

# 560
  • Пловдив
Момичета,д-р Матев само в Селена ли преглежда или има и друг кабинет? Ако има такъв,моля за координати.

в пловдив няма
има в карлово /май беше/-от където си е той

# 561
В Карлово е,ако те интересува мога да ти дам номера,на който се записва час.

# 562
  • Пловдив
Благодаря,далече ми е Карлово. Grinning Ще го търся в Селена явно.

# 563
  • Burgas, Bulgaria
момичета искам да попитам - в момента сме в банско на почивка и смятам в понеделник като се прибираме да минем през Пловдив ....искам да си направя ФМ ,защото в Буггас няма специалисти.....
ще ми препоръчате ми някой  Praynig

# 564
  • Пловдив
В "Селена" д-р Кръшков прави ФМ, съчетано с 4Д. Д-р Даскалов прави същото, само че в "Медикус Алфа". И при двамата предварително се записва час. Аз не съм ходила на специална ФМ, моят лекар си гледаше каквото трябва в съответната седмица. На 4Д ходих за "гъдел", нищо по-различно не ми казаха.  Peace

П.П. Имай предвид, че ФМ се прави в определени седмици: 14-16 г.с. и/или около 26 г.с.

# 565
  • Пловдив
момичета искам да попитам - в момента сме в банско на почивка и смятам в понеделник като се прибираме да минем през Пловдив ....искам да си направя ФМ ,защото в Буггас няма специалисти.....
ще ми препоръчате ми някой  Praynig

препоръчвам даскалов-обади се да си запишеш час
+359 32 634463

# 566
Само да коригирам,д-р Даскалов вече не е в Медикус Алфа,а на Пещерско шосе 115,близичко е до Селена Peace И аз го препоръчвам:)

# 567
Само да коригирам,д-р Даскалов вече не е в Медикус Алфа,а на Пещерско шосе 115,близичко е до Селена Peace И аз го препоръчвам:)

Как така не е в Медикус Алфа!?! Та аз преди 2 седмици бях на преглед точно в Медикус Алфа! Да не би да става въпрос за някой друг Даскалов!?!

# 568
  • Пловдив
Има двама гинеколози в Пловдив с фамилията Даскалов
Лекаря,за който говорим ние е д-р Васил Даскалов и преглежда в Медикус Алфа.И изглежда ето така

Десика,ти имаш предвид другия Даскалов,нали?

Стана като на очна ставка  Joy

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 20:41 от ♥Elfita♥

# 569
  • Пловдив
Така като гледам адреса, това май е бившия кабинет на д-р Ставрев. Често минава от там с колата и табелата още му стои. Кой точно д-р Даскалов се е настанил там....не е ясно.  Thinking Ако не забравя ще погледна има ли нова табела с ново име.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт