АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 338
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • Sunshine state
Стана като на очна ставка  Joy
И аз това си помислих.  hahaha

# 571
Да, вярно се е преместил  #Crazy!
Ето тук пише http://www.invitro-plovdiv.com/index.php?option=com_content& … =37&Itemid=58

# 572
Да и аз бях преди 2 седмици на преглед в медикус алфа,същият доктор Васил Даскалов,със съпругата му доктор М.Даскалова и останалият персонал  Simple Smile

# 573
  • Пловдив

охооо,тя новината прясна,прясна и затова не се е разчуло

може и по-добре да е,защото в медикус алфа цените са принципно доста солени

Десика,ясно.
но има и друг Даскалов,който бачка в Селена и затова помислих,че си била при него

# 574

охооо,тя новината прясна,прясна и затова не се е разчуло

може и по-добре да е,защото в медикус алфа цените са принципно доста солени

Десика,ясно.
но има и друг Даскалов,който бачка в Селена и затова помислих,че си била при него
Да,знам че има и друг,но понеже ставаше дума за този от Медикус Алфа поначало  Peace
А това с цените ще е много хубаво,макар че малко ме съмнява.Някой ако получи информация по въпроса преди 6.02 да сподели,ако не-аз ще кажа:)

# 575
  • Пловдив
Десика,ако си ходила преди в Медикус Алфа и сега може да направиш сравнение в цените.Ехографията едва ли ще има промяна обаче

# 576
Не знам сега какви ще са му цените.Преди беше 55лв прегледът и ехография.Другото,което съм плащала там,е ФМ...

# 577
  • Пловдив
Ами нормални са му цените, като на другите му колеги. Аз платих съвсем скоро 60 лева за АГ преглед, УЗ преглед и цитонамазка. Вече 3 година моят лекар не си променял цените. Криза е  Mr. Green

# 578
# 579
Момичета, не съм звъняла на д-р Молева ,исках първо вас да попитам , все още работи ли на кабината на Пере Тошев , тъй като годината е почнахме с болести  пак
Предварително благодаря  Hug

# 580
vaniaа ,в интерес на истината и аз не съм и звъняла скоро,но мисля,че е там да,само че е в кабинета като се качиш по стълбите-в дясно веднага,обади и се след 1 най-добре,че май-преди това е на другата работа,ама знам ли newsm78 ?

# 581
Благодаря  Liliq_Zlatna

# 582
Да, д-р Молева приема в кабинета на ул. Пере Тошев. Peace Ние ходихме мин. седмица.
Звънни ѝ след 12:00 , че преди това май е във ВМИ. Rolling Eyes

# 583
Момичета, д-р Молева не вдига на този телефон 0886145149, изключен е , да не би да е сменен, някой нещо да знае

# 584
  • Пловдив
Пробвай на 0888 988 010. Това е личният номер.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт