АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 284
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
По въпроса за виждането на бебето и татко-интересно таткото седи в чакалнята и чака да минат 2 часа,за да му покажат бебето ли? А кога тогава се вижда с майката-преди или след като види бебока?
Таткото го пуснаха в реанимация да ме види веднага след раждането, а бебето му го показаха по-късно. После като ме свалиха долу в стаите и ни донесоха бебетата той пак беше при нас.
Пак казвам, че при първото ми раждане веднага му показаха бебчето. Но този път така казваха на всички майки - след два часа. Може да е било защото бяхме доста планувани раждания и да могат да оправят бебчетата спокойно.

# 601
  • Пловдив

ХАхаха, и на мен са ми любими тези аргументи. Както и за "техниката и специалистите".  Joy

Ще се смеем докато не стане нещо с нас или с бебета поради липса на техника.Да пази Господ.
Факт е че преди 3 години нещата бяха доста зле в това отношение в Селена.Но все пак беше информиран,съзнателен избор от наша страна
Сега много се радвам на ковьозите и на неонатолозите,които ще започнат.Или вече започнаха

# 602
  • Пловдив
Аз бях на деня на отворените врати и точно за неонатологияза забравих да попитам   33uu Много ме е яд на мене си. Иначе като ми показаха детската стая имаше две близначета в кувиоз - ама толкова сладички бяха  Heart Eyes Та май заради това и въпросите си забравих... ooooh! Иначе моето инфо е, че ще я пускат от март, но дали е така...

# 603
  • Sunshine state
Охо,Дони,то наближило. Hug При кой ще раждаш?

# 604
  • Пловдив
Pupitka, при Даскалов мисля да раждам. Следи си ме от начало и съм доволна и му имам доверие, което мисля, че е едно от най-важните неща.

# 605
  • Sunshine state
Чудесен избор.Желая ти едно леко леко раждане и здраво бебче.  Hug

# 606
Doni M ти секцио или естествено ще раждаш?И аз се реших вече,при Даскалов ще съм си  Peace
А да ви попитам за цените на секциото и нормалното?

# 607
  • Пловдив
Мерси Pupitka  Hug Дано да е леко и приятно. После ще споделям отзиви  Peace

desssika , на последния преглед го питах и каза, че е рано да се прецени и ще говорим след 34 г.с., т.е сега като отида. Иначе като цяло имам доста проблеми, та може би към секцио се клони, а и юнакът се извъртя седалищно, а иначе 2 месеца си беше главично.

Цените ми ги казаха сега като бях на отворените врати. Вдигнати са от това, което последно знаех. Нормалното е 990 лв., а секциото е 1290 лв. Като в цените са включени изследванията преди раждането, консултацията с анестезиолог, ако ще има упойка. За багаж ми казаха само лични принадлежности и чехли/пантофи каквото ми е удобно).

# 608
И на мен ми каза тогава че ще говорим,беба е седалищно,дано се завърти,но досега не е от най-връткащите се:) Може по някоя случайност да се засечем,знаеш ли:)
Аз за това питах за цените,бях подочула,че са ги вдигнали,но щом и изследванията са включени..за тях предварително ли трябва да се отиде? Ще поддържам връзка с теб,да знаеш Simple Smile

# 609
  • Пловдив
desssika, незнам кога се ходи точно за изследванията. Казаха, че при секциото ги искат май 7 дена преди него, за да са актуални. Но момичето спомена, че ако е естествено раждане няма как да се спази този срок, така че там може и на момента да се правят като постъпиш. Аз тези подробности за накрая оставих Даскалов да ми ги обяснява. Основно ме интересуваше багаж и цена, че да знам какво да приготвя.

# 610
Doni M, desssika, обещавам Ви, че всичко ще мине безпроблемно, доколкото зависи от професионалността на Даскалов! Нямам думи за вниманието и старанието, което полага за пациентките си през времето на престоя им в Селена. Моят случай тръгна за нормално раждане, но завърши със секцио по спешност и въобще не съжалявам за развоя на събитията. Изцяло му се бях доверила и не се притеснявах за нищо, защото той ме "окуражаваше" още от началото на бременността.
Бебето ми го сложиха на гърдите веднага след като го избърсаха и повиха с пелена! В този момент започваха да ме шият. Не съм лежала в реанимация, защото беше през нощта и направо ме занесоха в стаята, където ме чакаше таткото. На корема имах торба с лед, която не съм си поискала сама. Докторът им каза да ми я сложат. Според мен неонатологията вече работи.
Май наистина са вдигнали цените Thinking! Заслужава си обаче!  Peace

Да е бързо, леко и успешно и на двете Ви!

# 611
  • Sunshine state
Да,правят се около седмица преди раждането консултациите с анестезиолог и кардиолог.Щом и те са включени,значи е нормално да се вдигнат цените.Аз раждах Юни и секциото ми струваше 1160лв.,но в тази цена не бяха включени консултациите/всяка по 40лв,общо 80лв./.
Момичета,стискам ви палци бебоците да се обърнат и да родите естествено,както сте си пожелали.Поинтересувайте се за някакви упражнения,които спомагат за преобръщането на бебетата.Мисля,че имаше такива.  Hug

# 612
Искам да попитам за цената на цветната снимка в Селена с упойка ,препоръчайте ми доктор все пак за нея ,благодаря ви предварително

# 613
То и аз явно ще съм тук... При Карагьозов съм и принципно ми каза където аз си реша, но мисля че няма толкова богат избор.

# 614
  • Sunshine state
Elisir,аз също бях при д-р Карагьозов.Останах много доволна от отношението  и изобщо от работата му.Идваше по 2 пъти на ден да ме вижда,докато лежах и изобщо беше много загрижен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт