АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 278
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Здравейте бъдещи мами, аз ще раждам при др. Николова април месец. Та по въпроса с неонатологията съм питала имат 6 добри неонатолози , и по въпроса с техниката освен ковиоз , имат и апарат за обдишване и вси4ко нужно за недоносени бебенца, или такива с проблеми.
 Hug

# 616
Elisir,аз също бях при д-р Карагьозов.Останах много доволна от отношението  и изобщо от работата му.Идваше по 2 пъти на ден да ме вижда,докато лежах и изобщо беше много загрижен. Peace

Дааа , аз съм с него от доста годинки... И първата ми бременност бях с него, но тогава беше в Торакс...  Ако каже и на луната и там отивам ... Wink

# 617
Здравейте момичета искам да ви кажа че и аз миналата година по това време чаках моята малка принцеса и когато момента дойде на мен и на бебето помогна др.КАРАГЬОЗОВ,на когото би искала да благодаря сърдечно.Искам да ви кажа че преди всичко първо е човек а после лекар толкова спокоен че можеш да го питаш каквото те вълнува без да се намръщи ,винаги го интересува какво става с неговите пациенти,задължително идваше по 2 пъти на ден да ни вижда.Бременността ми не беше от наѝ тежките нито от най леките защото преди да отида при него ходех другаде и така ме бяха издокарали но....благодарение на др.Карагьозов успях да стигна до края.Благодарение на него раждането мина много леко.Искам да кажа на всички момичета внимавайте в какви ръце се оставяте че вече е страшно...

# 618
Мисля ,че работи вече неонатологията.Нашата педиатърка започна работа в "Селена" и разреди приема си в Пазарджик именно защото пътува.Уверявам ви ,че бебетата са в добри ръце Hug
Леко раждане на бъдещите мами,в тази клиника посрещат бебетата с много внимание и любов  Hug

# 619
Мисля ,че работи вече неонатологията.Нашата педиатърка започна работа в "Селена" и разреди приема си в Пазарджик именно защото пътува.Уверявам ви ,че бебетата са в добри ръце Hug
Леко раждане на бъдещите мами,в тази клиника посрещат бебетата с много внимание и любов  Hug

Коя Ви е педиатърката? Питам, защото съм в период на смяна на педиатъра, та събирам мнения!

# 620
Predi niakolko meseca rodih normalno v Selena ako znaeh che shte imam shevove do dupeto shtiah da izbera sekcio tolkova grozno sa me zashili che ne moga da vi opisha osakatiha me za cial jivot....

# 621
  • Пловдив
Predi niakolko meseca rodih normalno v Selena ako znaeh che shte imam shevove do dupeto shtiah da izbera sekcio tolkova grozno sa me zashili che ne moga da vi opisha osakatiha me za cial jivot....

Кой те ши?
Супер изненадана съм в Селена да те зашият грозно.Имат склонност към други неща,но шевовете ги владеят

Като успокоение-нещата с времето стават по-добре за теб  Hug

# 622
Dr Petrova niakolko pati ia popitah kolko sheva imam taka i ne mi otgovori

# 623
  • Пловдив
Dr Petrova niakolko pati ia popitah kolko sheva imam taka i ne mi otgovori

Нямам от нея никакви впечатления.Само знам,че е млада и може на това да се дължи неопитността й  Confused
Задължително отиди при нея на преглед и й кажи,че имаш дискомфорт,че се чувстваш зле и т.н.Не си мълчи изобщо!Има вариант да те разшият и оправят.

# 624
Iskrenno blagodaria za saveta,no ne moga da go ponesa otnovo razshivane zashivane mnogo me e strah  Sad

# 625
  • Sunshine state
Маминка,те няма да го правят без упойка,спокойно.Наистина иди да те види,за да може да поправите нещата,ако е нужно. Peace

# 626
  • Пловдив
Iskrenno blagodaria za saveta,no ne moga da go ponesa otnovo razshivane zashivane mnogo me e strah  Sad

Ееее,с упойка ще е.Няма на живо да те шият-споко

# 627

Коя Ви е педиатърката? Питам, защото съм в период на смяна на педиатъра, та събирам мнения!
Д-р Здравка Пиронова се казва.Малко странна като първо впечатление ,но изключителен човек и лекар.
А д-р Василева работи ли още там ,също педиатър newsm78

# 628
Момичета,извинете че питам нещо,което сигурно го има някъде из темите,но колко е престоят след секцио?

# 629
  • Пловдив
Момичета,извинете че питам нещо,което сигурно го има някъде из темите,но колко е престоят след секцио?

операцията беше в петък,в понеделник ме изписаха.но принципно трябваше и можеше да стоя още един ден,ако искам

Общи условия

Активация на акаунт