АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 276
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Sunshine state
Моето секцио беше в четвъртък и искаха да ме изписват в неделя,но аз стоях до понеделник,както и жената в моята стая. Peace

# 631
  • Пловдив
Цитат
А д-р Василева работи ли още там ,също педиатър newsm78

Да, още е в Селена. Аз родих там на 14.02 и дойде да ме консултира за бебето.

# 632
  • Пловдив
Днес бях на консултация с анестезиолог в Селена. Реших да попитам и за неонатологията. Момичетата от регистратурата казаха, че не са наясно, но бяха много отзивчиви и помолиха да изчакам. Дойде Д-р Нещерова, която ми обясни подробно, че наистина са чакали някакъв последен подпис от министерството. Вече всичко е готово и неонатологията работи! Могат да се грижат за бебета над 1200 гр. Имат 5 кувиоза и чакат още 3 или 4 каза да се доставят, отделно ми изброи други апаратури, чийто имена не запомних. Каза също, че чакат до дни да пристигне от Англия някакъв много специален апарат. Въобще от към апаратура жената ме увери, че всичко е осигурено и е на 6. Спомена, че си има 24 часа неонатолог в болницата. Въобще много се зарадвах на тази новина превдив предстоящото ми раждане там Simple Smile

# 633
Момичета,извинете че питам нещо,което сигурно го има някъде из темите,но колко е престоят след секцио?
Аз също родих в петък и в понеделник ни изписаха Peace
Дони Hug Hug-браво за инфото,дано не се налага Peace Peaceно един от най-големите ми кошмари  бе да не се налага транспортиране на бебо към ОБ-леко раждане от сега Hug Hug

# 634
  • Пловдив
. Вече всичко е готово и неонатологията работи!

Супер

# 635
  • Пловдив
Тук пише за апаратурата, но не знаех, че вече работи отделението.  Peace

# 636
  • Пловдив
. Вече всичко е готово и неонатологията работи!

Чудесна новина. Дано не се налага да се ползва, но си е успокоение. Hug
Аз родих в понеделник /секцио/ и трябваше да ме изпишат в петък, но ми казаха, че ако искам могат и в  четвъртък и аз тогава поисках.

# 637
момичета, искам да ви питам за др Даскалов. Видях ,че се е преместил на "Пещерско шосе "115, но не мога да се ориентирам къде е това. На картата излиза близо до хирургиите, но от другата страна. Въпросът ми е как да го намеря без да се лутам - в кабинет ли е на този адрес или някакъв мед.център ?
Актуалните телефони от сайта ли са или от фейсбук?
Много спешно ми трябва инфото заради ФМ  Praynig

# 638
  • Пловдив
момичета, искам да ви питам за др Даскалов. Видях ,че се е преместил на "Пещерско шосе "115, но не мога да се ориентирам къде е това. На картата излиза близо до хирургиите, но от другата страна. Въпросът ми е как да го намеря без да се лутам - в кабинет ли е на този адрес или някакъв мед.център ?
Актуалните телефони от сайта ли са или от фейсбук?
Много спешно ми трябва инфото заради ФМ  Praynig

Много лесно ще го намериш. Там където е аптеката на ПълМед, от отсрещната страна на булеварда след около 20 метра има една кооперация с аптека "Марешки". Входа е точно до аптеката. Вече има нова табела, старата, че това е кабинета на д-р Ставрев е свалена и пише: "Център по репродуктивно здраве" или нещо в този смисъл.

П.П. Болница ПълМед е веднага след ХЕИ.

# 639
  • Пловдив
Аз да допълня инфото от razel_dazel. Това е интернет страницата на Д-р Даскалов - http://www.invitro-plovdiv.com/

# 640
Doni M и razel_dazel много ви благодаря за бързите отговори Hug

искам да питам и друго , разбрах че доц.Малинова също правела ФМ в Селена. Двоумя се между Др Даскалов и нея. Моля ,ако някой има впечатления от нея или от двамата /сравнявайки ги / да ги сподели! В такава чуденка съм, а време нямам ooooh!

# 641
  • Пловдив
Не съм лекар, но така като ти гледам лентичката и гестационната седмица, уточни го с лекаря предварително, защото до колкото съм чела първата ФМ се прави в 14-15 г.с, а втората в 23-26 г.с., а ти си някъде посредата. Може да не е чак толкова фатално, но щом има конкретизирани определени срокове за това изследване, явно има и причина за това. За доц. Малинова за пръв път чувам, аз съм ходила в "Селена" при д-р Кръшков, но не за ФМ, макар да го съчетахме, а за да видим бебето на 4D.  Laughing Луда работа, защото моят лекар си ми правеше ФМ в точните седмици, но ей така за гъдел ходих и при д-р Кръшков. Мен ме заболя гърба да лежа 40 минути, после четох че има момичета, които не бяха доволни, защото прегледа продължил 10-15 минути. То знае ли вече човек при кого да иде.  Rolling Eyes

# 642
  • Пловдив
На мен Даскалов ми каза, че оптималната седмица за първата ФМ е 12 г.с., а за втората 20 г.с. и тогава съм ги правила.

# 643
На мен Даскалов ми каза, че оптималната седмица за първата ФМ е 12 г.с., а за втората 20 г.с. и тогава съм ги правила.

и аз ходих в 12г.с при него, сега в 20г.с, но лекарят при който ще раждам ме насочи за ФМ при тази доц.Малинова , като ми каза че гледа в Селена - а в страницата им въобще не видях името й  newsm78

# 644
  • Пловдив
Ами така, като чета тук са дадени други срокове, така, че май няма съществено значение.  Peace Дори тук пише, че са три ФМ......

Общи условия

Активация на акаунт