АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 289
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив

уточнявай,че аз се притесних как съм се излехусила след секциото  Laughing

специално за мен беше хипер удобство,че в детската стая можеха да се грижат за малката.първите дни ми беше трудно и то доста.тежеше 4 килца сладуранка

# 661
Моето слънчице се роди 4,670 кг и страшно много ме болеше първите дни след секциото, но ми го оставиха от втория ден да си е при мен. Казаха, че имат доста новородени и не могат да смогнат и боли, не боли си поех грижите за бебето, но ми беше толкова трудно, много ми тежеше и едва се оправях  Crazy

# 662
Ехее,какви големи бебчета,браво на вас!Да са ви живи и здрави:)Аз мисля да се напъвам да си я гледам,ама ще видим де,дано съм добре.
Да знаете (пациентките на д-р Даскалов) консултацията с интернист в "Селена" ли се прави,колко струва и кога се прави?

# 663
  • Пловдив
Деси, аз последно го питах за тая консултация и той ми каза, че като ме приемат за раждане ще си я направя директно в Селена и това си е включено в цената.

# 664
Моето слънчице се роди 4,670 кг и страшно много ме болеше първите дни след секциото, но ми го оставиха от втория ден да си е при мен. Казаха, че имат доста новородени и не могат да смогнат и боли, не боли си поех грижите за бебето, но ми беше толкова трудно, много ми тежеше и едва се оправях  Crazy

nucremaa - ти при кой доктор си била? Не ти ли даваха обезболяващи?

# 665
  • Пловдив
Ако е била с пълна упойка,обезболяването не е така качествено в сравнение,ако имаш епидурален катетър.Може би затова я е боляло

# 666
Ако е била с пълна упойка,обезболяването не е така качествено в сравнение,ако имаш епидурален катетър.Може би затова я е боляло

Може, щом казваш, че е така след пълна упойка. Аз бях с епидурална и въобще не ме е боляло и затова се зачудих , но ми даваха разбира се и обезболяващи  Grinning

# 667
  • Sunshine state
Аз с умиление си спомням едни хубави коктейлчета,които ни даваха. Crazy
С жената в стаята коментирахме,че след тях можем и по едно хоро да друснем. Crazy  Laughing

# 668
Аз с умиление си спомням едни хубави коктейлчета,които ни даваха. Crazy
С жената в стаята коментирахме,че след тях можем и по едно хоро да друснем. Crazy  Laughing

Хаха, да и ние коментирахме, че се чувстваме супер!  Joy
Честно казано не съм и предполагала нито съм си мечтала, че всичко може да мине толкова леко и безболезнено!

# 669
Бях при д-р Кръшков, с епидурална+спинална упойка и ми даваха доста обезболяващи, обаче наистина много ме болеше  Rolling Eyes Особено първите 3-4 дни беше страшно, едвам се движех и се чувствах ужасно  Embarassed Незнам дали силната болка въпреки обезболяващите има някаква връзка с с това, че бебето се роди едро  Thinking  Иначе горе-долу бързо се възстанових и сама си гледам бебето още от самото начало, че не исках да се залежавам.

# 670
  • Пловдив
Нукрема,учудвам се,че така те е боляло.С епидурал и спинал се чувствах прекрасно.
Вече с пълната упойка след оперативния период беше много по-неприятен.
Аз съм ги минала и двете,и епидурала е мечта за мен

# 671
Явно всеки има различен праг на търпимост,аз направих алергична реакция от обезболяващите и ги накарах да ми махнат дрена още на другия ден!Наболяваше ме да,но аз търпях!

# 672
  • Sunshine state
нукрема,няма връзка големината на бебето с болката след операцията.Някои хора ги боли повече,някои по-малко.И мен ме болеше,въпреки епидуралната,но с коктейлчетата се чувствах супер.После имаше известен дискомфорт и опъване,но след седмица и това изчезна. Peace

# 673
nucremaa явно наистина всеки си има различен праг на търпимост на болката, но важното е че всичко е минало успешно и ти и бебчето сте здравички  Hug

# 674
Има ли някой наскоро раждал при д-р Троянчев в Селена да сподели впечатления? За секцио специално се интересувам.. Трябва спешно да реша при кой лекар да съм, а имам колебания между д-р Троянчев и д-р Даскалов. И двамата много уважавам като специалисти и съм много закъсняла с избора  Embarassed .

Общи условия

Активация на акаунт