АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 305
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Има ли някой наскоро раждал при д-р Троянчев в Селена да сподели впечатления? За секцио специално се интересувам.. Трябва спешно да реша при кой лекар да съм, а имам колебания между д-р Троянчев и д-р Даскалов. И двамата много уважавам като специалисти и съм много закъсняла с избора  Embarassed .

Здравей, аз съм пациентка на д-р Даскалов и съм много доволна от него. И аз секцио раждах и мога да ти кажа, че мина като по вода - без болка и без нинакви проблеми ! Затова съм пристрастна  Peace

# 676
  • Пловдив
че мина като по вода - без болка

Чак пък без никакви болки и неразположения.Операторът е важен,но след това вече си зависи от болкоуспокояващите

Аз също бих заложила на Даскалов

# 677
Благодаря за мненията. Дано и някоя пациентка на д-р Троянчев да се включи Simple Smile. До утре трябва да реша.

# 678
  • Пловдив
Благодаря за мненията. Дано и някоя пациентка на д-р Троянчев да се включи Simple Smile. До утре трябва да реша.
На 14.02 родих нормално в Селена при д-р Троянчев. Той проследи цялата ми бременност. Изключително доволна съм от него и като човек и като специалист  Peace
Успех, когото и да избереш  Hug

# 679
  • Пловдив
Момичета, искам да попитам има ли ЖК по касата в Селена. Дали може моята приятелка да ходи там на консултация и после да роди там. И ако някоя скоро се е възползвала от такава опция, каква е цената?
Благодаря предварително.

# 680
  • Пловдив
Момичета, искам да попитам има ли ЖК по касата в Селена. Дали може моята приятелка да ходи там на консултация и после да роди там. И ако някоя скоро се е възползвала от такава опция, каква е цената?
Благодаря предварително.

От февруари имат женска консултация по касата.Водят я определени лекари.Не знам обаче кои.А после за раждането-няма кой да я върне,за да не роди в Селена

# 681
*RiRi* , д-р Троянчев идваше ли на визитация всеки ден?

Момичета, искам да попитам има ли ЖК по касата в Селена.
Има със сигурност, но доколкото помня само при определени лекари...

# 682
  • Пловдив
Аз съм пациентка на д-р Васил Даскалов. Благодарение на него сега гледа смисълът на живота си до мен. Пиша от болницата - утре ни изписват. Меко казано съм изключително доволна от секциото, от отношението и подкрепата на доктора. Не съм очаквала някога да срещна такъв лекар, но слава Богу това е факт и затова сега се радвам на моето пухче. Операцията ми мина перфектно, даже и в момента може да се каже, че разрезът е идеален, много ниско долу, в гънка. Иначе си имам болки, но пък е търпимо и си заслужава. Не мисля, че има операция без грам болка, а и все пак кърмя и обезболяващите се съобразяват и с това и не може постоянно да си на силни такива.

Иначе да споделя отзиви и за самата болница - възхитена съм. Срещам прекрасно отношение от акушерки, доктори, сестри, санитари - от всички. Хората си вършат работа, обгрижват те, помагат с каквото могат. Другите лекари също се интересуват от теб, въпреки че не си точно тяхна пациентка. Много съм доволна и ако пак имам щастие да родя ще е тук.

Pesheck
, има ЖК в Селена, но я водят определени лекари. Един от тях е д-р Асен Даскалов, но другите кои са не помня.

# 683
Аз  раждах при д-р Троянчев -секцио през месец юни 2011 г., много съм доволна,доста внимание ми обърна.Страхотен човек и специалист.  Simple Smile

# 684
С толкова положителни отзиви и за двамата май ще хвърлям ези - тура  Simple Smile

# 685
  • Пловдив
*RiRi* , д-р Троянчев идваше ли на визитация всеки ден?

Не, не идваше всеки ден на визитация, но аз имах едно леко и безпроблемно раждане. Отношението на другите лекари, по време на визитациите е еднакво добро и професионално, независимо от това, че те не са водили раждането.

# 686
Аз съм пациентка на д-р Васил Даскалов. Благодарение на него сега гледа смисълът на живота си до мен. Пиша от болницата - утре ни изписват. Меко казано съм изключително доволна от секциото, от отношението и подкрепата на доктора. Не съм очаквала някога да срещна такъв лекар, но слава Богу това е факт и затова сега се радвам на моето пухче. Операцията ми мина перфектно, даже и в момента може да се каже, че разрезът е идеален, много ниско долу, в гънка. Иначе си имам болки, но пък е търпимо и си заслужава. Не мисля, че има операция без грам болка, а и все пак кърмя и обезболяващите се съобразяват и с това и не може постоянно да си на силни такива.

Иначе да споделя отзиви и за самата болница - възхитена съм. Срещам прекрасно отношение от акушерки, доктори, сестри, санитари - от всички. Хората си вършат работа, обгрижват те, помагат с каквото могат. Другите лекари също се интересуват от теб, въпреки че не си точно тяхна пациентка. Много съм доволна и ако пак имам щастие да родя ще е тук.

Pesheck
, има ЖК в Селена, но я водят определени лекари. Един от тях е д-р Асен Даскалов, но другите кои са не помня.

Честито бебенце   bouquet Желая и на теб и на малкото слънчице всичко най-добро!
Радвам се, че и при вас всичко е минало леко и безпрблемно - д-р Даскалов е наистина добър специалист!
Напълно съм съгласна с написаното за болницата и отношението на персонала - любезни, позитивни, помагащи, просто прекрасни хора!

че мина като по вода - без болка
Чак пък без никакви болки и неразположения.Операторът е важен,но след това вече си зависи от болкоуспокояващите
Ами да ти кажа, аз трябваше да раждам нормално и се бях настроила за ГОЛЯМА болка и голям зор при раждането, но се наложи секцио по спешност. Да, имаше първия ден леко неразположение и дискомфорт след упойките, но като цяло това беше  Simple Smile И все пак приемах и болкоуспокояващи, явно са ми действали доста добре  Joy

# 687
  • Пловдив
Момичета,има ли безжичен интернет в Селена? Как си ползвате лаптопите там?

# 688
  • Пловдив

Преди 3 г се водеше,че има но все не работеше нещо мрежата.Аз ползвах моя лаптоп със стикче от мобилен оператор
Сега може и да е друго

# 689

Да има - ползваш си го както навсякъде, където има wi-fi  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт