АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 367
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Даринанда,явно нещата са се променили от моето раждане.

Личните ми впечатления са,че зависи от човека.Имаше една груба сестра с бебетата.Другите бяха на ниво.Когато аз ходих в бебешката стая,често заварвах сестрата да гушка някое бебе.С изключение на грубиянката разбира се.
За кърменето-пак зависи от сестрата.Едната направи и невъзможното,за да закърми съседката по легло-вкара я в банята,за да й прави горещи компреси,биеше й оксицотин,обясняваше й как точно,показваше й пози,гедаше как засуква малкия.Другите се опитваха,но не толкова

# 526

mother-of-pearlS ,не съм се оплаквала,че са искали да ми помогнат,а за това,че ме обвиняваха макар и мълчаливо,когато ходих да си искам АМ.Аз не съм фанатик на тема кърмене и не съм настоявала да закърмя на всяка цена веднага.Ясно им го казах.Не се чувствах добре и сметнах да оставя за в къщи голямата борба.Мисля,че мнението на човек трябва да се уважава.Не съм прясна родилка,както можеш да видиш. Wink
Тук се споделят и негативни(макар и в малката си част) постове и ако на теб не ти харесва,това е друг въпрос.Не се дръж като някоя учителка пред деца,защото ние сме големи жени и знаем какво искаме,няма нужда от размахване на пръст. Така сме го почувствали,така ще си го кажем.Peace 

Мила, никъде не съм споменала, че не може да се оплаквате  Peace
отбелазах просто, че различните хора имат различно виждане, след като се оплаквате и хвалите за едно и също нещо.  Grinning
Не си пресна родилка - виждам. Да ти е живо и здраво детето...но повярвай..хормоните още те държат.

Аз също не съм маниачка на тема кърмене.
Преди години дългокърмещните ги смятах за сектантки  Blush  Някои от тях все още ги смятам за такива  Whistling

Искам да ви подскажа момичета - че има къде , къде по лоши прояви от страна на персонал към вас и бебето ви ....от описаните в последните две страници.

Ако прочетете пак поста ми, ще видите че не се заяждам, а и аз като вас изказвах позицията си   bouquet

# 527
  • Sunshine state
Да,има и много лошо отношение.Именно заради това избрах тази болница и изобщо не съжалявам.
Отношението е просто страхотно и коренно различно от това,с което сме свикнали.   Peace
mother-of-pearlS ,благодаря.Да са живи и здрави и твоите дечица. Hug

# 528
Даринанда,явно нещата са се променили от моето раждане.

Личните ми впечатления са,че зависи от човека.Имаше една груба сестра с бебетата.Другите бяха на ниво.Когато аз ходих в бебешката стая,често заварвах сестрата да гушка някое бебе.С изключение на грубиянката разбира се.
За кърменето-пак зависи от сестрата.Едната направи и невъзможното,за да закърми съседката по легло-вкара я в банята,за да й прави горещи компреси,биеше й оксицотин,обясняваше й как точно,показваше й пози,гедаше как засуква малкия.Другите се опитваха,но не толкова

Тук съм напълно съгласна с теб!!! Peace
През моят престой може би точно този екип с участието на "грубиянката" беше на смяна в 2 поредни дни, така че  ooooh!........  Но - пълно щастие няма! И всяко стадо си има черна овца!

Като цяло - комплексната ми оценка на АГ клиниката е мноооооого положителна  Peace!
Препоръчвам я на всяка една майка!

# 529
Коя е грубиянката?Данеби да е старшата акушерка Милена Полихронова?На мен тя ми се стори грубичка.
Аз също не успях да закърмя,въпреки труда на акушерката,която ми показваше.Просто бебчо не пожела да суче,пък и аз нямах кърма,след 3-4 дни ми потече коластра и това беше,колкото и да се цедих повече от 30мл не излизаше  Sad

# 530
малко спам  Mr. Green породен от последния пост

аз и сега повече от 10 грама не мога да изцедя - ни на ръка, ни с ръчна помпа, ни с електрическа - но въпреки това се кърмим успешно вече 2 год. и 10 месеца   bouquet  Peace

# 531
Здравейте!

Аз съм в 33 г.с. и също съм избрала да раждам в Селена. Секцио ще е, по здравословни причини.
В началото на новата година трябва да отида на преглед в клиниката, но има някои въпроси, които ме интересуват.
Аз не съм от Пловдив, досега съм ходила в Селена само за един преглед - вагинален и ехограф. Не останах много удовлетворена, но това е друга тема. Сега мисля да запазя час при д-р Минев, който разбрах, че има частен кабинет, но изражда в Селена, и ако се уговоря с него, може той да ме оперира.
Може да говоря пълни глупости, но затова пиша тук, за да ми дадете съвет. И понеже наистина не знам нищо за докторите, може би ще ми дадете мнение и за други гинеколози, работещи в Селена, и които да поемат моето раждане. ... И още нещо - ако не избера доктор, какво става - мнения и за това, моля Simple Smile
Благодаря ви предварително  Hug

# 532
  • Sunshine state
Small Sun,щом си си избрала д-р Минев,записваш си час за преглед горе-долу месец преди раждането и с него ще се уговорите допълнително.Не виждам защо да не избереш екип,след като така или иначе трябва да посетиш лекар от "Селена" преди секциото.Изборът на екип не се заплаща допълнително,а си е включен в цената,така че това е добра опция. Peace
Питай,ако те интересува нещо друго. Hug

# 533
Разбирам, че доста объркани неща пиша, ама щото не съм наясно много-много.

Не знаех, че избора на екип влиза в цената. А също и причината за питането ми беше на кой доктор да се доверя Simple Smile Това за д-р Минев не е 100% сигурно, малко е на сляпо дори.

# 534
  • Sunshine state
Аз избрах д-р А.Карагьозов.Препоръча ми го колега на баща ми,също АГ.Специално за секцио е много добър и заради това го избрах.Не е много словоохотлив,но е много спокоен и добър в работата си.Много съм доволна от операцията и изобщо от отношението му.Ако искаш,ще ти дам координати на ЛС. Peace

# 535
  • Пловдив
Small Sun,Минев взима 100 лв допълнително,ако искаш да е той.Другите не ги взимат тези пари.Поне беше така преди 3 години.
Който и да избереш няма да съжаляваш според мен.Секциото е много голям процент в Селена и всички са го упражнили доста пъти  Mr. Green.
Ако не избереш кой да те прави,ще те оперира,на който екип се паднеш.

Хубави неща се чуват за Даскалов,Матев и Карагьозов

# 536
  • Sunshine state
Това за Минев и за го знам.Не знам защо е така.Но Елфи е права.Понеже това е ин-витро център,ражданията там са предимно секцио.Хората си знаят работата. Peace

# 537
Знам си, че съм избрала отлична клиника, но е още по-хубаво, когато се потвърждава непрекъснато!
Благодаря ви от сърце, момичета!  Hug

# 538
  • Sunshine state
Леко раждане и здраво и пухкаво бебче.  Hug

# 539
Знам си, че съм избрала отлична клиника, но е още по-хубаво, когато се потвърждава непрекъснато!
Благодаря ви от сърце, момичета!  Hug

Със сигурност няма да съжаляваш за избора си!

Общи условия

Активация на акаунт