АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 362
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Записвам се да следя Simple Smile

# 541
Някой раждал ли е нормално в Селена?

# 542
  • Пловдив

братовчедка ми

но не са много

# 543

аз споделях една стая с момиче, което роди нормално и без нито един шев!

# 544
  • Пловдив
И аз родих нормално първо дете на 37 години.  Peace  Докторът и дума не даваше да се издума за секцио, защото нямах никакви показания за това, а си беше моя прищявка. Все пак стана на неговото  Mr. Green

# 545
  • Пловдив

АЗ, и то два пъти  Mr. Green

# 546
  • Пловдив
Сега като се замислих в предродилна лежах с едно момиче,което роди нормално също

# 547
Момичето до мен също беше родило нормално. Peace

# 548
Аз родих нормално, моята приятелка също, а и момичето, с което бяхме в една стая също.
Нещо конкретно ли те интересува?

# 549
Аз  Peace

# 550
Аз родих нормално, моята приятелка също, а и момичето, с което бяхме в една стая също.
Нещо конкретно ли те интересува?
Ти при кой лекар роди?

# 551
Аз бях при д-р Минев.

# 552
  • Пловдив

И аз бях при него - следеше ми и двете бременности и ме изражда, никога не е споменавал да правим секцио  Peace

# 553
Здравейте и от мен искам да споделя с вас моите впе4етления за Селена.Първо да кажа 4е аз съм пациентка на д-р Карагьозов.Той е уникален професионалист и 4овек,благодарение на него и неговите колеги от АГ Селена аз днес съм жива и докато съм жива ще им бъда благодарна.През цялото време имаше или сестра или доктор до мен нито за минута не ме оставиха сама.Поведението им беше изклю4ително,сеедно бяха мои близки,винаги мили и добри,готови да ти помогнат за каквото и било.Каквото и да кажа ще е малко,няма как с думи да опиша колко съм им благодарна  Hug Hug Hug

# 554
Аз раждах със секцио при д-р Минев заради голямо и увъртяно в пъпна връв бебе и заради фатално завършила първа бременност пак поради същите причини.
Но кумицата ми, която също ходеше при д-р Минев, много искаше също да ражда секцио без никакви показания за това. Той категорично й отказа и тя си роди естествено.
Зълва ми също роди естествено при него.
Докато бях там, момичето в моята стая последния ден също беше родило естествено.
Впечатленията ми са, че Минев не се съгласява на секцио, освен ако не прецени, че има риск за майката или бебето.

Общи условия

Активация на акаунт