Отговори
# 450
Майчета помагайте  
 Hug
Имам известен дискомфорт във влагалището,не е силнаболка,а по-скоро един вид напрежение,докато ползвам тоалетна(по малка нужда)-изразява се в слаба много лека болка и напрежение сякаш по стените на влагалището.Не са гъбички,нямам сърбежи.Не превим секс,тъй като ние противопоказен и макар че не обичаме лекарката ни, спазваме указанията и.
Доста се рових из чичо Гугъл и нищо не намерих.Тук-там попадах на разни размисли и страсти,и като че ли в главата ми изниква вероятност за евентуално ракритие  Rolling Eyes
Няма да се правя на медицинско лице и няма да си поставям диагнози,но искрено ви моля да споделите имали ли сте подобен дискомфорт и какво е било логичното обяснение.
Благодаря на всички предварително.   bouquet

# 451
Glarus4e, обади се на лекарката си- интернет не е най- добрия съветник. Най- вече без паника!

# 452
  • София
IRA2, 30 са новите 20!!! ЧРД!!!

Аз пак не разбирам защо big mamma я няма в списъка отпред. Вълнувам се розов щъркел ли има или син!!!

# 453
Честит рожден ден IRA2  smile3525 По-хубав празник от рожденият ден няма.

И нашия бебок е много активен,протята се,върти се,рита....чудя се как да застана,луда ме прави  Laughing
tedito81 Количката изглежда хубава!
mareva сладко е креватчето и на нас ни остана само с това да се сдобием,другото ще ни дадат  Hug
Честито за новите придобивки  Wink
Относно Фейс Бука,не знам как да намер групата за да се запиша  Embarassed помагайте  Embarassed
Да кажа и аз,вчера с мъжа си позволихме да направим първите покупки за малката ни мацка Wink
Взехме и едно сукманче,боди с Мечо Пух и едно с женско бухалче на него.Много амааа мноого са сладкиии.
Пазарувахме от Фокс,почти всичко е намалено и дрешките са прекрасни
....относно он лайн пазаруването някакси не мога да се доверя на нещо,което не мога да видя и да пипна,предпочитам да се моткам в магазините и когато видя дрешката и АХ-на - ето това е ТО  Mr. Green

# 454
Glarus4e84, най-добре да те види доктор. Както го описваш много ми прилича на моите оплаквания. Предишната бременност от 6-тия месец се опитвах да обясня на АГ-то точно какъв дискомфорт усещам и все не намираше причина, докато накрая на 7-мия месец причината сама не излезе на яве - разширена вена на влагалището. Сега пак я имам и то от доста по-рано, но поне знам от какво ми е напрежението и знам, че нищо не може да се направи по въпроса.

За сърцебиенето - и аз имах и пулсът ми е все около 100. Консултирах с кардиолог и той ми каза, че това не са причини за секцио.

# 455
  • Бургас/Пз
Аз пак не разбирам защо big mamma я няма в списъка отпред. Вълнувам се розов щъркел ли има или син!!!

ЕлБиЕн, няма я защото се включи преди няколко дни в темичката! При първа възможност Диди ще я добави. А не се знае какво е щъркелчето й , защото самата Биг Мама не знае!  Mr. Green Обаче всички й стискаме палци този път да има момиченце, макар че на последния й преглед, лекарката е подхвърлила пак вероятност за момче! Момче или момиче, бебчо ще е дно хубаво мулатче! Ще им се радваме много с бебето на Роисчето!

Ние сме добре, но нещо тези дни не ми остава многовреме за писане!
Днес обаче денят ми започна със страхотния пост на Гларусчето и ми е много готино цял ден!

Гларусче, чакам с нетърпение 27 февруари и се надявам че ще се видим на срещичката и ще се запознаем! Много е хубаво човек да общува с такива позитивни хора!  Hug

# 456

Щъркела е неизвестен,борбата е за розов,моята лекарка казва че има топки,обаче нещо не й се връзвам.
Мисля че ме има отпред като natali_2008.Смених името си ,защото така се подписвам на бележките в къщи които оставям на домочадието.Големите деца се забавляват с мен,вече съм +25 кг.И нещо смешно за тази вечер,поне на мен ми е забавно.
Кухнята ни е малка,преди да седнем да се храним  всички участват в подготовката,един слага чинии,друг лъжици,трети хляба и така.Аз заемам половин кухня място.И втория по ред син,той се метнал на мен майтапчия,понеже не може да стигне до шкафа заради моето туловище и често ми вика:"Айдее,мястооо!"Който има село знае,че така викат на кравите в обора. Mr. Green

Сана Фейри в кой Фокс има намаления?На Стамболийски ли?

# 457
Ох, не съм се записвала от три теми насам покрай групата във Фейсбук. Да се отчета с полезна информация за мамите, които ще искат бързо да влезнат във форма след раждането. Коремните преси можем да започнем от шести месец натам, като е задължително преди това да затегнем добре вагиналните мускули. Това става с два три пъти на ден упражнения на свиване и отпускане по 15 пъти, като на всяко свиване броим до 15 и на всяко отпускане до 5. Знаем си, че тези упражнения са много важни и преди раждането. От друга страна тези упражнения не трябва да се започват по рано от 40 дни след раждането   bouquet

# 458
Честито на рожденничките, да сте здрави и когато му дойде времето най-големите живи и здрави подаръци!   bouquet   bouquet
Като чета за изнудването по прегледите, си мисля, че съм случила на доктори на ЖК. Досега и аз само таксата за вземането на кръв съм плащала и понеже ми се наложи да сменя докторката при втората даже и такса не са ми искали. Бях при нея на 2 консултации, 2 пъти давах кръв, урина и 2 пъти влагалищен секрет, нито лев. И всеки път питам какво дължа, те  ми казват нищо. Освен това и отношението им ме кара да се чувствам добре и спокойна.
Иначе ходих на 2 ФМ, ФЕхо кардиография, БХС, избрах си и екип за амниоцентетеза, които са си пари, но си беше изцяло мой избор.
Да ви споделя много ми стана приятно вчера. Бяхме на РД на племенничката. Имаше и едно бебе на около годинка и нещо. Сънът ми  много му се радва и гушка, а и бебето го хареса и се заигра с него. След това ми каза :”Нали и нашето ще е такова сладко”.   newsm53
Може ли и мен включите в групата във ФБ. Miglena Stoyanova. Благодаря!
Лека вечер и   Hug  Hug  Hug на всички

# 459
  • Бургас/Пз
Вижте какво намерих за контракциите в темичката на мартенките!  Mr. Green

Как да различите истинските от фалшивите контакции:

Истински родилни контракции
Появяват се на точни и чести интервали
Периодите между контракциите се скъсяват
Постепенно стават по-силни
Обхващат корема и гърба
Вашата активност не променя котракциите
Цервиксът се разширява и изглажда

Фалшиви родилни контракции:
Често се появяват на неравни интервали
Не се променя периодът на почивка между контракциите
Продължителността им варира
Обикновено са в долната част на корема
Могат да се променят в зависимост от вашата активност, като например ходене-почивка
Цервиксът не се разширява и изглажда

# 460

Хахаха,няма я с този ник.Преди ден си го смени на big_mamma, а преди това беше natali_2008.Вече и поправих ника.На дата 08.04 я търси в оранжево.Защото и тя се вълнува дали ще е "сливка" или нещо друго,по-изпъкнало. Mr. Green

Честит рожден ден на delilah_qk(на патерици) и IRA2(добавих те на първа страница)!
Вети,мерси душице.Тя моята мома е много врътлива.От вчера до днес 2-3 пъти си сменя положението от главично на седалищно и обратно.Надявам се да намери правилното положение към "изхода".
И сега да се похваля.Ние вече имаме всичко необходимо за Калина.Днес купихме нещата,които нямахме,включително и козметиката.Останаха само памперси и мокри кърпи,но тях ще ги вземем в началото на април.
 И още нещо ще се хвална-племеника  е станал 1600гр.Вече го хранят със сонда,а не парентерално и за 10 дни е качил 500гр.Все още е интубиран,но стискам палци скоро да го екстубират и да няма проблеми със самостоятелното дишане.Ама толкова съм щастлива! newsm44

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 21:22 от petia47

# 461
big mamma,за Фокса в Сердика Център става дума  yes

# 462
  • Бургас/Пз
Пете, радвам се, че нещата с племенника ти се развиват добре!
Я кажи на каква козметика се спря и какво друго купихте, похвали се де и не да се зарадваме! Mr. Green

# 463
  • Червено знаме 11:)
IRA2 smile3525 nbirthday  ura Ох,да се пооплача и аз..снощи неможах грам да заспия,болки отдолу,болки в краката,болки навсякъде,чак мозъка ме боли вече...лежах до 11ч,не ми се ставаше,а като се погледнах-цялата оттекла,лицето,краката,ръцете,абе ужас..от сън да станеш като пребит не е работа.И едно никакво настроение,избиваше ме на рев,ама се държа пред ММ,че направо ме е срам..Хапнах малко..и едно лудо сърцебиене,като мерих пулса-136... #Crazy
И цял де нвкъщи,вече откачам така,навън студено,вали дъжд,не е за излизане.Да идва вече края на март,че не се издържа..

# 464
Джулия тези отоци,особено,когато вече имаш и на ръцете,и на лицето, не са никак добър симптом.Ускорения пулс също-140 е доста.А кръвното как ти е?И кога за последно си изследва албумина в урината?
Ани аз още преди месеци си бях харесала козметиката на Хипп.Четох много добри отзиви,аромата също е прекрасен-влюбих се в него още от първия път,когато помирисах продуктите(душ гел за коса и тяло,олио-за по-студените месеци и мляко-за по-топлите).Взех две шишенца от 150 мл на Чико(ПП,но без Бисфенол А),термобокс за тях и биба пак на същата марка(ММ ме изнуди,но дали Калинчето ще я опита е друг въпрос  Mr. Green),комплектче за изписване на Азис бебе(без пелена,нея отделно я купих),няколко цели гащеризончета и няколко бодита.Също и един комплект чаршафчета и две допълнителни калъфки за възглавница със същия десен(имам обиколник  от каката пак от същия плат),хавлийка и две кърпи,още един термометър(дигитален на Чико,че каката и ние ползваме другия),както и такъв за вана и стая;повивалник за скрина.За мен си взех от еднократните гащи-имаше няколко модела,едните много смешни и според мен неудобни  Laughing,но тези,които избрах са 4бр в опаковка и са от хипоалергенната материя(като покритието на текстилните превръзки) с кройка на дълбоки бекини.И забележете,ММ сам е пуснал в количката пакет кърпички за почистване на гърдите преди кърмене(на Чико),хахаха и той е с промит мозък вече. hahahaАве има още неща,но доста написах,така,че стига за сега.

Общи условия

Активация на акаунт