Отговори
# 150
  • Сопот, Пловдив

Супер!Ако имаш въпроси относно мулатчета,можеш да питаш,имам опит.Един интересен факт: раждат бели и с прави коси.

Засега нямам въпроси, мисля си, че поне първоначално ще си е като всяко друго бебе  Grinning . Аз имам и други познати с деца мулатчета (не българи) та съм чувала всякакви истории - и за по-тъмно родени и за по-светло, и за прави, и за къдрави коси. Това, което забелязвам като повтарящо се във всяка история, е че се раждат по-светли и с времето ставали все по-тъмни. Но пък си имам и пример с едно дете мулатче на пет години, което си е още съвсем бяло. А за косата, и да се роди с права, мисля че с времето ще стане къдрава - аз съм къдрокоса, за бащата да не говорим! Но ако стане с типично негърска коса, тогава вече със сигурност ще имам въпроси как се справяш със срясването  Joy ! Ако не е нахално да питам, вашия татко откъде е?

# 151
Ивелина, Честит Рожден ден! Много здраве и сладко пухкаво бебе Simple Smile

Добре дошла на новата мама и браво за куража.

Деси, получила си най-необходимите отговори  Peace За всичко човек се учи в движение и най-вече - бебето те учи.

Днес нещо нямам муза за писане Simple Smile

# 152
  • Бургас/Пз

Jenny84, страхотна булка си била  Wink

Къде видя?  newsm78 Laughing

Иви, да не би да имаш предвид Jenq007? Нейните снимки от сватбата наистина са разкошни!!

# 153

Jenny84, страхотна булка си била  Wink

Ооо, аз съм се объркала, в албумчето ни в снимка.бг има една мама Женя, та си помислих, че си ти. Чак сега видях, че тя е jenq007, а ти Jenny84  Blush Ама то всички булки са страхотни, та съм сигурна, че не съм сбъркала  Wink
 Натали, наистина си първата в групичката ни с четвърто дете  Grinning Ще се радвам да си бременеем щастливо до края  Hug
  Хаха, Ани ме изпревари  Laughing

# 154

Jenny84, страхотна булка си била  Wink

Иви, да не би да имаш предвид Jenq007? Нейните снимки от сватбата наистина са разкошни!!
благодаряви момичета newsm03

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 02:09 от ariel007

# 155
  • Plovdiv - Thessaloniki
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Ivelina1983 –ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ, ДА БЪДЕШ НАЙ–ДОБРАТА МАМА НА СВЕТА!   bouquet

# 156
Момичета (сладки мамчета) сега гледах албумчето и държа да отбележа,че всички сте много сладки.Много хубави покупки за бебоците сте си направили абе изобщо всичко е на 250 градуса,само да държим фурничките още малко затворени.  Wink Мама_Иви,Нелинка_20,Диди,КАТИ,Трюфел,Ваня_свет абе изобщо всички сте най, най сладки мамчета с най-сладки тумбачета.   love001   Петенце,Благодаря ти много за отговора.   bouquet Надявам се да не се получи това което писа.Дано си седи до 40г.с бебка на топличко.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 15:56 от Tonika

# 157
Тена се оформя към 6-месечна възраст и косата почва да се къдри тогава,най-вече след първото подстригване.Могат да претърпят промени и през пубертета или потъмняват повече и къдриците стават по-ситни или обратно.За сресването има специални спрейове или балсам.Но ние си купуваме един специален шампоан на Johnson и се решим само след баня.Таткото е от Конго.
Jenq007 не се паникьосвай,но се обади на докторката.

# 158
  • Пловдив
много спешъл да ви питам нещо.Сутринта като станах страшни болки в бъбреците и кръста,ама такава постоянна и от време на време много ниско в корема лека като предменструална боли към 40-50 мин, като утихне се унасям и като се събудя пак почва  newsm12
 ТОВА ЛИ СА ЛЪЖЛИВИТЕ КОНТРАКЦИИ? Като съм права и в движение по неме боли,и сега дилема да звъня ли на доки? Weary

Бих се консултирала с лекар - Бракстън хикс контракциите доколкото знам са безболезнени, просто свиване на мускулатурата, още по-малко с болки в кръста и то силни и за продължително време. При мен болката ниско под корема е лека (по-скоро дискомфорт от опъването на мускули) , а кръста не ме е болял (омалял от лошото спане и тежестта на корема да, но болка-не) , ама незнам дали така ги усеща всеки  newsm78. Мен пък ме боли като съм права или се движи - т.е. от натоварването, а в легнало положение се успокоява. По-добре му се обади, най-малко специалиста си е друго да каже - и да няма нищо ще си по-спокойна!!!  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Ivelina1983!!! Весело изкарване на празника!   bouquet

# 159
Тези болки твоите, Женя май приличат на същинските контракции, не на Бракстън Хикс. Звънкай на доктора! Thinking
ЧРД и от мен, Ivelina1983 !!!!!:)

# 160
  Женя, обаждай се на доктора. Според мен може и да не са контракции. По време на бременност бъбреците много се натоварват и понякога правят кризи. Но ние тук можем само да предполагаме. Така че за твое спокойствие не се дръж така в неизвестност, ами се обади на доки. Силната болка е признак за възникнал проблем. Контракциите не държат по 40-50 мин..., дори и истинските. А корема ти втвърдява ли се докато те боли?  Пиши после какво е станало  Peace

# 161
Женя, снощи и мен ме боля така- почти бях сигурна, че получавам бъбречна криза(правила съм и преди и началото ми е познато). По време на бременност е възможно да се получи криза, защото десния бъбрек е под напрежение. Но си легнах, загрях си кръста и ми отмина.Днес не ме боли. За това най- добре попитай лекаря си.Надявам се всичко да е ок.
 А за болките около пъпа, моята лекарка ми обясни, че е защото ще се обърне навън- слава богу от 3 дни не ме боли.

# 162
  • Пловдив
Като стана дума за болки - за болките в областта под корема и по-скоро на влагалището ако някой е имал би ли споделил какво е казал лекаря за тях... аз попитах, но не получих конкретен отговор, просто ми изписа хапчета за тях, което ме води до мисълта, че се свързват с контракциите. Някой с друго инфо  newsm78

# 163
  • Червено знаме 11:)
natali_2008 добре дошла,ехаа,чакаш четвърто бебче,браво,и стискам палци да е мома Hug Praynig
Днес си проверих болничният,който ми е от 01.01.2011,и няма никакво преизчисляване,а нали щаха да изчисляват болничните на база предходни 12 месеца,а не както досега 6 месеца.Аз щах да облажа от това,ама пак няма късмет...

# 164

Jenny84, страхотна булка си била  Wink

Ооо, аз съм се объркала, в албумчето ни в снимка.бг има една мама Женя, та си помислих, че си ти. Чак сега видях, че тя е jenq007, а ти Jenny84  Blush Ама то всички булки са страхотни, та съм сигурна, че не съм сбъркала  Wink

Снимките наистина са страхотни!   bouquet Оказва се, че си имам адашка. Simple Smile
Аз днес по обяд получих едно доста силно стягане и малко се шашнах, но отмина.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт