Отговори
# 165
Извинявам се много, но ще може ли някой да ми прати и на мен паролата.

# 166
Като стана дума за болки - за болките в областта под корема и по-скоро на влагалището ако някой е имал би ли споделил какво е казал лекаря за тях... аз попитах, но не получих конкретен отговор, просто ми изписа хапчета за тях, което ме води до мисълта, че се свързват с контракциите. Някой с друго инфо  newsm78

Имаш пред вид ниско долу?
Мен ме боли там и моята АГ каза, че е от разширението на влагалишето, наместването на кокалите и пр. Не било хубаво, а ко болката е прорязваща, но иначе каза да не се притесннявам, ако ме заболяло- 1 но-шпа и това е.

# 167
Аз докато са обадя на доки от притеснение ли незнам ама болката отмина, доки каза ,че утре ако съм пак така да отивам на уролог, изследвания и да и званя, това че била тъпа болка било успокояващо. Благодаря ви за съветите другосие като знам ,че сте с мен Simple Smile. и сега ще чакаме до утре дано няма нищо ,а иначе за бъбречна криза и аз съм правила ама сега е различно

# 168
natali_2008 добре дошла,ехаа,чакаш четвърто бебче,браво,и стискам палци да е мома Hug Praynig
Днес си проверих болничният,който ми е от 01.01.2011,и няма никакво преизчисляване,а нали щаха да изчисляват болничните на база предходни 12 месеца,а не както досега 6 месеца.Аз щах да облажа от това,ама пак няма късмет...
не болничните ,а майчинството и даже е 18месеца назад вече!

# 169
  • Пловдив
Имаш пред вид ниско долу?
Мен ме боли там и моята АГ каза, че е от разширението на влагалишето, наместването на кокалите и пр. Не било хубаво, а ко болката е прорязваща, но иначе каза да не се притесннявам, ако ме заболяло- 1 но-шпа и това е.
Confused ами при мен е прорязваща- ама не ми каза какво точно я причинява. Не че непрекъснато е прорязваща, ама на моменти е и такава.  ooooh!

# 170
  • Червено знаме 11:)
natali_2008 добре дошла,ехаа,чакаш четвърто бебче,браво,и стискам палци да е мома Hug Praynig
Днес си проверих болничният,който ми е от 01.01.2011,и няма никакво преизчисляване,а нали щаха да изчисляват болничните на база предходни 12 месеца,а не както досега 6 месеца.Аз щах да облажа от това,ама пак няма късмет...
не болничните ,а майчинството и даже е 18месеца назад вече!

Болничните 12 месеца назад,майчинството 18 месеца назад.Сега се обадих,но аз съм била заварено положение и затова не са го преизчислили...

# 171
delilah_qk аз също имам нещо подобно и преди бях споделила,но никой не ми отговори Sad
При мен не е болка,а по-скоро боцкане,бодеж във влагалището,някъде в областта на шийката на матката.Появява се главно когато се преуморя.Споделих с моя док,но и на мен не ми каза нищо конкретно.Надявам се да не се стигне до нещо по сериозно и бебка да си седи в коремчето до април  Praynig

# 172
Murry  и mareva  и аз се присъединявам към вашия отбор.Намалих цигарите,но така и не го спрях напълно.Абе мацки какво ще правим като се родят бебоците-с кърменето малко се усложнява ситуацията  Rolling Eyes
natali_2008 добре дошла!  Hug
Ivelina1983 честити рожден ден!Бъди много щастлива,много усмихната!Пожелавам ти много безотговорни моменти и вълшебни мечти!И най-вече ти пожелавам най-сладкото и пуфкаво бебче на света!  baby_neutral

# 173
Привет и от мен!

Много сте бързи мамета,аз от сутринта чета новата тема,даже се изненадах че почти е изписана.
Диди браво на теб много е сладка темата.Аз направих следобедна дрямка и хоп пак в темата и още за четене.
Ivelina1983 честити рожден ден!Бъди жива и здрава и на пролет най-хубавото бебче!

Днес съм на хранителен режим заради кръвното,док вчера ми го  измери 130/80 и каза,че е високо.
Не ми каза никакви мерки и теглилки само спомена че бебо е 2 седмици напред.
Попитах как е разположен- главично,нямало 2 кг все още.
Предупреди ме ,че ВМИ Пловдив вече има нов шеф и ще се плаща избор на екип 350 лв за нормално и секцио.Докторите са разгневени,защото нямало да получават нищо ,а пък те щели да се дигнат в 3 ч.вечерта.
Важното е да пазим пълни тумбаците до Април.
Иначе бебо е много игрив и ритка доста:)

# 174
glarus4e84   Силно се надявам да мога да спра тогава, ама как ще стане... С Коко спрях в началото и после една цигара не съм запалила и така до 10 месеца и половина след раждането му. Сега с тази вандалка, какво ми става не знам. Мъжа ми ме наклевети на доктора, а той пък само се учуди: Кога пропуши? Аз му викам сега на 6-тия месец, а той нищо не отреагира. А си ми се пушииии..

# 175
Здравейте, момичета! Да се включа и аз най - накрая - чета Ви от сутринта, но наистина нямате изчитане Simple Smile))
Аз също се присъединявам към уплашените майчета за първи път  - на моменти се чудя как изобщо ще се справя, но после се успокоявам, че няма начин да няма начин и ми минава. Сега като се въртя около кумата ми, чието бебенце е на две седмици  и сякаш малко се успокоих - на втория път като го видях и вече бях доста по - смела  - и го гушнах и го залюлях и изобщо има признаци, че  ще стане майка от мен  hahaha  hahaha  hahaha някой ден.
За цигарите да се включа  - и на мен вече много ми се допушва, макар че от както видях двете чертички не съм си дърпала даже, но само да се роди Жорко и ще изпуша поне една с една бира пък после ако се кърмим е ясно, че пак ще съм на сухо, но........
Да Ви се похваля - запазих си креватчето и количката и др. седмица като имаме паричките, ще си ги поръчам - не се сдържах вече, пък и в момента са на много изгодни цени - ето линк към он - лайн магазина.http://bebolino.mymall.bg/products/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%8 … -10020031014.html и http://bebolino.mymall.bg/products/%D0%9B%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B … %D0%BD%D0%B8.html. Ако искайте разгледайте - има доста изгодни неща - от теззи двете си спестявам около 100 лв., което не е никак малко ми се струва. А сега Ви оставям и отивам да похапна, че пак ме гони ужасен глад  eat
Ивелина, Честит Рожден Ден   bouquet

# 176
  • Варна
Леле, девойки, изписали сте света. За болките ниско долу казаха,че е нормално-както е казала Мишела-костите се наместват, разширяват и е нормално. При мен и Но-Шпа не минава. Но е хубаво, че са рано и през деня са редки-не ми пречи на работата.
За избора на екип го бях споменала преди време- търсените лекари-които хората наемат- не се съгласяват на спонтанно раждане/или незнам как да го нарека/. Ако искаш търсен лекар-или секцио или предизвикано нормално. Никой не се наема да става през ноща заради теб. Почнах да се плаша от цифрите.
Днес ми дойдоха ританки и бермуди от Детска Борса Натали. В сайта ми се сториха много евтини -ританки по 1 лев, бермуди до 2 лева. Да кажа, че качеството е добро за тези пари,но цените не са като в сайта, явно са без ДДС,но не е фатално. Ако някой ще поръчва-добре са.

Ivelina1983 честити рожден ден!Бъди жива и здрава и на пролет една щастлива мама.

Мони нещо не се е разписвала, няма инфо от Ади-не излиза ли изобщо, Бети и тя... 'Що така ни зарязаха..
Хубава вечер

# 177
Ей ме и мен! Нещо тези дни хич не ми се пише. Само чета. Лошото време не предполага дълги разходки и взех да откачам вкъщи два дни без да излизам, та днес направих една глупост. Ако чуете по новините, че млад мъж убил бременната си жена, да знаете, че става дума за мен  Mr. Green Още като се нанесохме в квартирата направихме ремонт на стаята и кухнята, а за коридора си казахме - по-нататък. И така и не дойде този момент. Днес гледайки старите тапети така се ядосах, че започнах да ги махам. Едната част на коридора вече е махната и сега продължавам с другата. Мъжо ще не ще, ще шпаклова и боядисва.  Laughing Laughing Laughing Обаче ще ме убие, че се качоря по столовете  Crazy НО аз съм много внимателна  Naughty
ЧРД, Ивелина. Желая ти щастие и здраве и бебе заобиколено от много любов.

# 178
Ели, количката и леглото са страхотни и на много добри цени. Браво! Аз ще ползвам подобна количка от моята приятелка, много е удобна

# 179
  • София
Здравейте и от мен  Hug
най-накрая успях да изчета всичко  Crazy
Да попитам момичета дали някоя знае в този етап на бременноста колко трябва да е TSH хормона, че чета из нета много протичоречиви мнения, а съм пак на ендокринолог чак на 25- ти  Confused Пише, че  проблеми със щитовидната жлеза може  да доведът до забавено развитие на детето  smile3518

Общи условия

Активация на акаунт