Отговори
# 180
имаме си нови мами  Grinning добре дошли .
Много хора не се разписват ,дано всичко е окей с тях .
болки си имам  от декември не са прорязващи ,но карат да се притеснявам ,защото 3 ми раждане започна с такива слаби болки и след 12 родих  Sick,но вечер като си спя за сега нищо не ме боли.
даже забравям ,че съм бременна .
много са ми сладки бебета мулатчета ,тей че като родите искам снимки

честит рожден ден на Ивелина   bouquet newsm38 Gift nbirthday newsm67
много здраве ,любов ,късмет и април едно красиво и пухкаво бебче.

# 181
Здравейте мами,

аз също съм от уплашените бъдещи майки на първо бебче, а моят лекар изобщо не иска да ми обяснява, имало време... А аз съм толкова неориентирана, за болница за раждане се колебая между Токуда и Тина Киркова, но лошото е, че тепърва ще трябва да се виждам с лекар от там. Смятате ли, че е добра идея да се видя с няколко лекаря преди да си избера болницата?
Освен това хемогломинът ми е 100 (почти от 3или 4 месец) и имам сърцебиене (колкото пъти съм го мерила пулсът ми е 100). Знам, че е нормално да е по-силен, но понякога се будя и си чувам сърцето все едно е в ухото ми  newsm78 Някоя от вас има ли подобен проблем?
И мога ли да помоля и аз за парола за снимките, още почти нищо не сме купували и ми се иска да се ориентирам  Blush
Много ви благодаря  Hug

# 182
  • Сопот, Пловдив
Dahila , аз имам хемоглобин 98 и вече няколко пъти ми се случва да имам пулс 100. За хемоглобина пия Феро-фолгамма, но АГ ми каза, че е нормално да има занижен хемоглобин и сърцебиене при бременните, вече обаче зависело и в съчетание с другите показатели. При мен, поне според лекарката, няма проблем.

# 183
Мами, аз също имам молба за линк и парола, за да мога да видя снимките.Ние сме купили някои неща, но съм сигурна, че изпускам нещо, защото откакто съм бременна, само главата не съм си забравила някъде(за сега) #Crazy

# 184
За мамите с цигарите - не искам да съдя, но мисля, че може все пак да опитате с алтеративни методи - лепенки и прочие. Защо сега да е по-различно от времето, когато ще кърмите?!? Peace

# 185
Natali2008 одеве като видях,че си от София на майтап щях да питам да не си от Западен парк  Joy Не знам защо,но познах.Аз съм от същия квартал.Ихааа ,ще си имам дружкааа с количките.Суууупер!

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 20:31 от petia47

# 186
Ох, синът ми беше точно два дни ( и то до обяд) на детска и от сутринта е с температура...

# 187
Здравейте, момичета!
Да се запиша и аз в новата темичка преди да е свършила Grinning - Диди   bouquet

И мен напоследък нещо много ме мързи да пиша...и повечко се зачитам. За цигарите - аз така всъщност разбрах, че съм бременнта една сутрин като излезнахме с мъжо да си изпием кафенцето с по една цигарка и  Sick - викам си край - свършили сме работата. В началото страшно ми се гадеше и повръщаше и изобщо през ум не ми е минавало да пуша..., но сега ако знаете как ми се препушва от време на време, но като споделих и ми се накараха, та се държа още...

За бебче и мен ме хваща шубето дали ще се оправя, но се самоуспокоявам, че неволята много бързо учи Mr. Green и няма къде да вървя като ревне. Иначе вече съм по-спокойна, защото последния месец се ориентирах с покупките и магазините. Количката е капарирана. Кошара и матрак съм харесала, но ще ги поръчам в началото на март/заради суеверието на таткото/. Другите едри неща също съм ги набелязала. Дрешки доста вече се насъбраха, очаквам и още една поръчка от Асда, а днес малко без да исках, но пак забих два неща от Вис Виталис. Намерих си страхотни хасета за чаршафки/ в пъти по качествени от тези на Бертони да речем, защото в началото смятах да купувам от тах/ взела съм за два комлекта и сега са при кандидат-бабата да ги ушие - като станат готови ще покажа снимки. С две думи подготовката върви чудесно, бавно и полека.

Да си призная мен друго ме притеснавя - тежестта и болежките са едно на ръка, те са си ясни, мрънкам, но няма как да се размина Mr. Green. Това от което сега повече ме е шубе е че след седмица и половина съм на Държавен изпит. Уча трета седмица вече, но нищо не ми влиза в изфирясалата бременска картуна Rolling Eyes, а така ми се иска да го взема сега, че после с бебче още по-трудно ще стане и не знам как да си събера мозъка и да започна да помня Embarassed.

Мони, вести за Бо има ли? Как е и как е наддаването?

# 188
Ленито много е кофти това.Даваш ли му нещо за подсилване на имунитета?Аз на моята Рони давам Саменто(котешки нокът).Три месеца давам всеки ден по 5 капки,след което почива 1м.Много съм доволна от резултата.

# 189
@nni TSH е хубаво да ти е около 1
Относно цигарите по принцип съм страстна пушачка,но откакто забременях не съм пушила и се надявам дори и след като спра да кърмя( Дай Боже да кърмя де ) да не пропушвам пак-дано устискам
 e.damyanova честито много са хубави и креватчето и количката  Hug
Добре дошли на новите мами,леко бременеене  Simple Smile
Лека вечер мамчета  Hug

# 190
petja47,
само Саменто не съм давала. Сега е в курс с Бронховаксом, вит. С, едно сиропче Самбукус - с черен бъз, ехинацея и прополис... Като вдига температура е на Нурофен и Панадол, в екстремни ситуации и Хексалгин. Сега му почнах Тамифлу....
Между курсовете с Бронховаксом е с Назонекс по предписание на алерголог (небезизвестният д-р Мустаков). И няма оправия. Дано не го лепна и аз, че не знам. Днес от умората пак са ми повече контракциите.

# 191
Като стана въпрос за кърменето...  задължително ли трябва да се появи коластра преди да родим? Аз нямам такова нещо  Confused

# 192
 Ленито, аз съм много доволна от цитросепт. На сина ми давам от горчивите капки, но скоро разбрах, че има сладко сиропче за деца  Peace То всяко дете е индивидуално, но реших, че повече инфо може да ти е полезно  Simple Smile
  mareva , съвсем не е задължително. Аз предния път имах коластра от петия месец на бременността и се радвах, че ще имам кърма. Да, ама млякото ми тръгна чак на 6-7 ден след секциото и през цялото време на кърменето имах недостиг на кърма... Та, това, че сега нямаш коластра не означава, че после ще имаш по-малко мляко  Peace

# 193
Марева не е задължително.Обикновено слиза до 3-4ден след  нормално раждане и до 6-7ми след секцио.Не се притеснявай за това.
 Ти да не си представяш,че тече мляко?В началото чувството е,като да ти настръхнат гърдите и да се втвърди зърното и ако погледнеш то изглежда леко влажно.При първата си бременност ,докато се усетя,че това е коластра и аз мислих,че нямам  Wink

# 194
Natali2008 одеве като видях,че си от София на майтап щях да питам да не си от Западен парк  Joy Не знам защо,но познах.Аз съм от същия квартал.Ихааа ,ще си имам дружкааа с количките.Суууупер!
Звучи добре!Няма да се разхождам сама.Да питам и аз:майка ти да не работи в хотел?Живея зад Хранкомерс,а ти?
Тина Киркова организира училище за бъдещи майки,всеки петък от 11ч. след предварително записване.Това включва и обиколка на болница,запознаване с обстановката,видове раждания,условия.Предлагат и раждане във вода.
Специално за kroelahai и други фенки слагам две снимчици на Джозеф като бебе с пожелание за лека и спокойно нощ.
Благодаря за приятното посрещане и до утре.
,

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 20:56 от natali_2008

Общи условия

Активация на акаунт