МАРТенска тайфа 2009г

• 29 442
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Хм,аз като ви чета за бюрото по труда, нали и мен това ме чака от другата седмица... smile3516 Та се чудя,да речем предлагат ми работа,ама не ми харесва или не ми е удобна по някакви причини...Имам ли право да отказвам и въпреки това да си получавам парите?Щото бях чула,че при няколко отказа на работа от моя страна и се прекратява борсата? Thinking

# 631
  • Стара Загора
Хм,аз като ви чета за бюрото по труда, нали и мен това ме чака от другата седмица... smile3516 Та се чудя,да речем предлагат ми работа,ама не ми харесва или не ми е удобна по някакви причини...Имам ли право да отказвам и въпреки това да си получавам парите?Щото бях чула,че при няколко отказа на работа от моя страна и се прекратява борсата? Thinking

така е да. 3 пъти ако откажеш и КРАЙ.
НО не се надявай да ти предложат работа, защото първо уреждат тяхни хора и чак тогава ако има нещо останалите!!!

# 632
Слънце,то не знам въобще на какво да се надявам. Rolling Eyes Тук в нашия "голям" град има 2-3 кръчми,които търсят от сума ти години непрекъснато сервитьорки или продавачки и един сладкарски цех,в който е кошмар...та затова се притеснявам да не ме нацепят там и да ми прекратят и тези мизерни 150лв. Rolling Eyes
Но каквото-такова.Здрави да сме.
 Hug

# 633
  • София
Честит рожден ден на Константин на Айрис  Tada newsm59 Tada Надявам се да остане минутка да пишеш, Айрис, аз си те мисля и бъди сигурна, че не сме те забравили!

# 634
Здравейте момичета!

Честито на всички пораснали дечица през последните дни!

Нашият батко пак е болен-вече има астма.  Tired Почваме дълго лечение със скъпи лекарства  и вадене на рецептурни книжки и разни лекари. От два дни обикаляме по болници.  Последно вчера при алерголог , който ни изписа разни неща. Смятам да отидем и при един д-р Памуков, фитотерапевт е, прави ирисова диагностика.
 Въпреки ,че и личната и алерголога казват , че няма смисъл от това като лечение , даже и двете казаха , че може дори да му се влоши състоянието, аз ще го заведа и при него .
На мъжа ми двама колеги са си водили дечицата при него и те са били със тези лекарства и с астма , но вече 1 година пият неговите чайчета и са без др. лекарства, тези които и на нас са ни изписали. Смятам да пробвам всички методи  само и само да не пие години тези лекарства.

За срещата сори , че не дойдохме , но батко ни имаше вече 40 температура и не можех да го оставя сам.

Нали ходя с двамата по лекари  и Теди с мен , та ни направиха  и ДК, сложиха ни хепатитната ваксина , която я отлагаме заради болести от декември.
Доки ни оправи и пишата, няма да ходим на хирург.

Имаше и друго , но забравих вече кво беше! Весел ден!  Hug

# 635
Дума,  Hug
Ирисовата диагностика е чудесен метод, стига лекарят да е добър в това, което прави. Дано скоро се подобри баткото. Praynig

# 636
Дума, дано се оправи бързо баткото! Аз като малка съм имала асматичен и спастичен бронхит с тежки пристъпи и майка ми ме е водила при някакъв билкар, който ме е излекувал само с билки. Ако щеш вярвай, но сега нямам нищо!!! Така, че не се отказвай от този фитотерапевт, не съм го чувала, но ако е добър ще има ефект. Между другото вчера те видях около 3-та градска (дано не  бъркам) с едно момче, може би сина ти. Щях да ти се обадя, но си личеше че много бързахте.

# 637
Дума, дано се оправи бързо баткото! Аз като малка съм имала асматичен и спастичен бронхит с тежки пристъпи и майка ми ме е водила при някакъв билкар, който ме е излекувал само с билки. Ако щеш вярвай, но сега нямам нищо!!! Така, че не се отказвай от този фитотерапевт, не съм го чувала, но ако е добър ще има ефект. Между другото вчера те видях около 3-та градска (дано не  бъркам) с едно момче, може би сина ти. Щях да ти се обадя, но си личеше че много бързахте.

Сия, аз бях да с батко ни. Ходихме при алерголожката. Що не ми се обади, много щях да се радвам да си кажем две приказки. Наистина бързахме , щото отидохме в поликлиниката и от там ни казаха , че лекарката се е преместила в 3-та градска и тръгнахме да я търсим. Бях оставила Теди при свеки , да не го мъкна с нас , че винаги много чакаме.
А д-ра  е на 95 години и са работили заедно с д-р Петър Димков и са първите български лекари , които прилагат ирисовата диагностика и фитолечението.
Само малко да оправим Т и ще го заведа при него. Няма да се отказвам , при условие , че две дечица на двама колеги на мъжа ми са се оправили от билките на този доктор.

# 638
  • София
Диди, много ви прегръщам!  Hug Защо не пробвате и хомеопатия? С ирисовата диагностика какво може да се постигне? Учила съм я само като прогностичен метод, преди 100г в у-ще, а лечение как става...  Rolling Eyes Много, много кураж и бързо да се оправя от вируса! Hug Praynig

# 639
Ето на когото му е интересно! И естествено  които иска да се възползва! Сега мъжа ми се лекува при него , но не е минала и една седмица за да кажа отзиви. Ако му се махне до месец камъка  в бъбрека направо ще съм възхитена от д-ра.

http://www.google.bg/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0C … JsQG1xwRBgSqm5Dqw

Анче, пробвали сме, но имаха ефект в  началото, вече не му действат.
От детската градина е с хроничен ринит, то все беше сополив , къде излекуван къде не , айде пак  хрема върху хрема и накрая стана неконтролируемо полужението.  Ето  вече 14 год все е с хрема, с изключение на няколко месеца в годината  през лятото. Никакви капки не му помагат и всичко слиза надолу и прави бронхити и пневмонии.  

# 640
  • София
Диди, не говоря за това, което изписват личните лекари, ясно е защо вече не му действат, а за истинска хомеопатия. Но ти си решаваш.  Hug

# 641
  • под кривата круша
Дидка, гуш и от нас. Дано се оправите само с фитотерапия.
ДМ, благодаря за справката за момините сълзи, баш на място си е.
Ние се оказахме със синехия и в пн. ще я водя докторката да си каже думата какво ще правим. Следях я внимателно преди, но от няколко месеца не съм, защото мислех, че сме го израснали. Израснали друг път! Гледайте внимателно момиченцата.

# 642
  • София
Есме, две или три девойки от другата ми отчетна бяха така. Не е страшно разлепването, но сигурно ти е притеснено. Гуш и за вас  Hug Дано всичко е наред!  Praynig

# 643
  • Ловеч
Благодаря ви момичета, че сте се сетили за ЧРДто на Косьо - много се разчувствах Sob
И аз не съм ви забравила, въпреки че не пиша, но гледам често снимчици във Фейсбук и се радвам на порастналите ни дечица.

Дума стискам палци да се оправите с баткото, Есме и за вас

Още исках да пиша, друг път надявам се да е скоро

Hug от нас

# 644
Есме, хвърли ме в мисли сега пък ти... За това слепване още в болницата ми обясниха как да почиствам с мокрите кърпички и го правих и аз редовно, ама от скоро и аз нещо занемарих тези процедури... Сега ще взема да го правя пак. Thinking Хм...тогава ми казаха, че обикновено се случвало през първата године...наистина нашите вече са големи, ама... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт