МАРТенска тайфа 2009г

• 29 448
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
На 17 ми го пуснаха майчинството за февруари- само за дните до 24ти- не ми е пълен месец.
Не ми се вярва да са недогледали- винаги са били стриктни по дни, когато е трябвало нещо да се дели.
За детските- не ти ли казаха да отидеш в края на месеца да си вземеш заповедта, та да знаеш ще взимаш или не? Ти кога си пускала молба, кой месец?

# 616
  • София
За детските подадохме в началото на март. Миналата година ги чакахме близо 2м. Невероятно ми се струва толкова бързо да ги преведат  Rolling Eyes Не сме и ходили пак, не са ни казвали за заповед. Предния път като отидохме да видим дали са ни одобрили, т.е. - миналия март, казаха - щом не сме ви се обадили, значи всичко е наред  newsm78 Но все пак мисля да ида да проверя. Благодаря ви за отговорите.  Peace

# 617
Elwing, аз също нямам още майчинство за февруари  Crazy (нали сме на една дата, та да се включа). То вече ми е болна тема, де, но причината е, че нашата тъпа счетоводителка 2 пъти подава грешна декларация за цял месец (т.е. за пълна сума от 240 лв.) и тъй като при нас са само 14 раб. дни (така ми казаха в НОИ) те просто го блокират.И ако не се обадя да питам какво става, те не уведомяват фирмата( или там който трябва) и аз мога да си чакам до догодина по това време.Хем и писах мейл първия път и казах какво точно да коригира, тя пак подала корекция със същите грешни данни.Е полудях просто. Сега пак чакам, утре ще звъня отново в НОИ, да видя да не е подала 3-ти път грешно.
Та явно са ти превели детските, защото ако има грешка, те просто не го изплащат. Но е странно как сумата е станала точно 240 лв., де...
Иначе при нас нищо ново, за това и не пиша.Бяхме сополиви всички по ред на номерата един след друг, накрая и аз се тръшнах, но вече сме добре, слава Богу само с хрема се разминахме.
Всеки ден сме с колелото навън, вече се събрахме почти цялата Св.троишка компания с еднакви Пукита( да издам аз  Wink ) и все се каня да взема да я снимам и клипче да направя, че вече много добре си го кара, но все забравям фотоапарата.

# 618
  • София
 Аз ни в клин, ни в ръкав да се обадя. Току що прочетох за отровните цветя- момини сълзи били. Така че, девойки, който има деца със склонност да пият водата от вазите, да не купуват момини сълзи. Те причинявали и главоболие със самото си присъствие в стаята, защото съдържали нам къв психясващ алкалоид.

# 619
  • София
Честит рожден ден на един прекрасен синеочко! Айрис, да ти е жив и здрав Косьо! Много усмихнат и щастлив да расте!   Hug Heart Eyes  bouquet
Никита,  за това се чудех - че са точно 240лв.  Rolling Eyes Ще проверя работите с детските...
Момините сълзи знам, че са отровни, но много ги харесвам. Скоро не съм виждала да се продават като се замисля  Rolling Eyes

# 620
Elwing, аз получих последно 168 лв за месец февруари преди две седмици! Майка на наше наборче, което е родено на 09/02/2009 получи 90лв!

# 621
  • Стара Загора
Elwing, аз получих последно 168 лв за месец февруари преди две седмици! Майка на наше наборче, което е родено на 09/02/2009 получи 90лв!

Еее само аз ли нямам още пари бе мамка им. И Симона е на 09.02. родена - идиоти!
Честит рожден ден на Косьо и от мен. Здраве и хубаво детство, а на Айрис весел и щастлив празник пожелавам. Да поздравя и отминалите фъстъци които не съм поздравила - отсъствах от града и не можех да пиша. И те да са живи и здрави и много обичани деца!!!!

# 622
  • София
ха, така биха били точни сметките  Peace , дано да са ми превели и детските, че да не се налага да връщам пари  Crazy мерси  Hug

# 623
Честит рожден ден на Коси! Да е здрав и много игрив, да радва мама и тати!
Айрис, хубав празник днес!  bouquet

# 624
Честит рожден ден на Косьо! Да е любознателен, изобретателет и умерено послушен! Честит празник и на мама и тате!

# 625
Честит Рожден Ден на Коси и от нас!Много здраве,усмивки и весели игри! Hug

# 626
ЧРД на Косьо и на патерички на Митето! Да са живи и здрави и много щастливи!   bouquet

Ние не се класирахме на нито една среща! След като цяла седмица Марти беше болен, в четвъртък се добавиха и каката и майка ми! Аз се тръшнах в неделя  Confused! Доста гадничък грип!

Мерси за всички отзиви за гърнето! В резултат ей сега долазих до близък магазин и сме с ново гърне, доста повдигнато отпред - дано скрива някой атрибути  Mr. Green!

Вчера Марти за пръв път спа в яслата - заспал веднага - още към 12:15  Shocked! Айде сега някой да ми каже, защо в къщи не мога до 16ч да го приспя понякога! Само ни върти на малкия си пръст мъничкия разбойник - а в детската бил най-най-послушното дете! Като си тръгва им раздава на учителките целувки, то е чао, те му викат "И аз те обичам Simple Smile!", прегръща се с приятелчетата си за чао, абе направо все едно не е моето! А после в парка като отвори една уста - ако може да ухапе всички и да ги блъсне на земята! Чудя се как е възможна такава тотална промяна, но ми казват, че било често! Фасцит - да си седи в яслата, да си е добричко детенце  Laughing!

# 627
Честит Рожден Ден на Косьо!!!Да е живи и здрав, много послушен и да радва мама и тате!!!

Аз също още нямам пари от последното майчинство  #Cussing out и не само това, но и осигуровките още не са ми платени, а чакам за да си задействам нещата за бюрото по труда. Нали официално съм вече безработна, регистрирах се на борсата още мин.месец, но ми дадоха едни документи да нося в Нои, когато работодателя ми внесе последната осигуровка за февруари, но тц....мойта шефка закъснява и аз не мога да си задвижа нещата, съответно няма пари и от бюрото по труда....какво да ви кажа, добре че се махнах от тая тъпа фирма  Crossing Arms

# 628
  • Стара Загора
Цветке и аз като теб, с тази разлика, че от Бюрото по труда всичко ми е готово и даже онзи ден и решението от НОИ си взех. Ще ми плащат 4 месеца по 7,20 лв. на работен ден  Laughing

# 629
Ха така Слънце, аз не мога да отида до нои без платени осигуровки за февруари, те после със задна дата ще платят, ама аз се нервя на шефката ми...Иначе и на мен ще е така - 4 месеца по толкова (от счетоводството ми бяха казали така) А иначе вчера ходих да се разписвам за първи месец безработна  Crazy Обикалях по разни стаи да давам афтографи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт