Не ми се вярва да са недогледали- винаги са били стриктни по дни, когато е трябвало нещо да се дели.
За детските- не ти ли казаха да отидеш в края на месеца да си вземеш заповедта, та да знаеш ще взимаш или не? Ти кога си пускала молба, кой месец?
Но все пак мисля да ида да проверя. Благодаря ви за отговорите.
(нали сме на една дата, та да се включа). То вече ми е болна тема, де, но причината е, че нашата тъпа счетоводителка 2 пъти подава грешна декларация за цял месец (т.е. за пълна сума от 240 лв.) и тъй като при нас са само 14 раб. дни (така ми казаха в НОИ) те просто го блокират.И ако не се обадя да питам какво става, те не уведомяват фирмата( или там който трябва) и аз мога да си чакам до догодина по това време.Хем и писах мейл първия път и казах какво точно да коригира, тя пак подала корекция със същите грешни данни.Е полудях просто. Сега пак чакам, утре ще звъня отново в НОИ, да видя да не е подала 3-ти път грешно.
) и все се каня да взема да я снимам и клипче да направя, че вече много добре си го кара, но все забравям фотоапарата.
, дано да са ми превели и детските, че да не се налага да връщам пари
мерси

!", прегръща се с приятелчетата си за чао, абе направо все едно не е моето! А после в парка като отвори една уста - ако може да ухапе всички и да ги блъсне на земята! Чудя се как е възможна такава тотална промяна, но ми казват, че било често! Фасцит - да си седи в яслата, да си е добричко детенце
и не само това, но и осигуровките още не са ми платени, а чакам за да си задействам нещата за бюрото по труда. Нали официално съм вече безработна, регистрирах се на борсата още мин.месец, но ми дадоха едни документи да нося в Нои, когато работодателя ми внесе последната осигуровка за февруари, но тц....мойта шефка закъснява и аз не мога да си задвижа нещата, съответно няма пари и от бюрото по труда....какво да ви кажа, добре че се махнах от тая тъпа фирма
Обикалях по разни стаи да давам афтографи