Ето малко снимки от нас:
http://www.facebook.com/album.php?aid=35325&id=1721899711&l=5854f12658
, и тортата е чудесна. На вкус как беше? Нали на линка пишеше, че е на Папая. И на Бодливка май беше от тях. На вид ги докарват. 
, Алекс заспа късно, събудих го, кисел беше, после половинчо (както им викаше Тедсън) ме снерви и така...
Утре също най-вероятно няма да можем по това време, заради баткото - взимаме се от градина...
От здраве да не се отърве, да е много разбрано и добро дете и да радва всички около себе си. Танче, много хублави снимки, почувствах и аз празничната атмосфера. Клубчето изглежда прекрасно и децата явно искрено са се забавлявали.
) срещата започва в 17.00ч., но сигурно ще продължи пак до тъмно, стига времето да го позволява, така че и по-късно да дойдете не е проблем.

Ние със Стеличка ще се вземем от ясла към 16, мятаме се на метрото и даже по-рано ще се там предполагам - това го пиша, в случай че има и други, които ще успеят и по-раничко - Елг мисля можеше, ако не се лъжа.... 
, е после не знам ще ми остане ли кога. 

Много гушки и за двечките

Може и детските да са там, защото и на тях се надявам, но не знам дали са ни одобрили. Иначе цяло майчинство за февруари не би трябвало да взема, да не ме карат после да връщам нещо. Извинявам се за глупавото питане, ама хич не съм наясно с тези счетоводни неща