МАРТенска тайфа 2009г

• 29 453
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Честит Рожден Ден на Митко!Да е послушко малко повече от днес,да е здрав и усмихнат!Танче,весел празник! Tada dazzler1 nbirthday

# 586
Честит рожден ден на Митето! Да е здрав, пъргав и много щастлив, за радост на мама и тати!

Танче, тортата ви е прекрасна! Много хубав празник днес!

# 587
  • София
Честит рожден ден на Митко! Много да е здрав, усмихнат, весел и умен! Късмет и щастие желаем също! Tada

Животинче, миналата година взех на Мария бански - панатлонки и блуза с ръкав от ebay, но ги има такива във всички английски магазини. Не знам в нашите M&S дали зареждат такива неща, но спокойно можеш да си поръчаш от техния сайт до адрес на фирма превозвач в Англия. Аз бях взела 2 блузи и добре ми дойдоха, защото съхнат бавно, но пък ако събличаш блузата като влиза във водата, няма да ти трябва втора.

За понеделник вечер ще напишете ли къде ще се събирате, ако се събирате, че ако ми е близо и ние да се явим. Много искам да видя повече хора, но с тези разнородни програми и празнувания...

Шу, забравих да кажа, че този камион за сладолед и на мен ми действа много весело и романтично.

# 588
  • София
Мога да определя среща за
неделя - 17:30ч.,  Сити Център (молът до х-л Хемус),  на входа, който е към парка.

Може да закъснеем малко, зависи какво има за разчистване след конференцията, но сме там!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СМЕНИТЕ ВРЕМЕТО!!!

За понеделник сутрин с Дидето и други желаещи?

За понеделник вечер?

Честит рожден ден на Димитър на ТаняТя  Tada newsm59 Tada

# 589
  • София
ТаняТ, честит празник! Да ти е жив и здрав чаровникът, умен и усмихнат да расте!  Hug     bouquet  Heart Eyes Много ви е хубава тортата  Peace
Ние днес бяхме селянчета, направо съм капнала от умора, но пък децата си изкараха чудесно. Алекс рови с мотичката, с батко му храниха кокошки и гониха козлетата.  Simple Smile Беше много топло там, успяла съм даже и да изгоря  ooooh!
За срещата не пиша, но се надявам да успеем на наминем, ако навия таткото.  Crazy Времето го дават хубаво - в парка ли ще бъдете?

# 590
  • под кривата круша
Танче, да ви е жив и здрав юнака  bouquet
Нямаше поражения след фрезиите, а питах защото имам смътен спомен, че луковиците на или някои от пролетните цветя бяха отровни. благодаря ви за отговорите Hug
Шу, имам чувство, че живееш в Мидсамър и най-неблагородно ти завиждам всеки път. Обаче разказвай, мнооого ми харесват разказите ти Simple Smile

# 591
  • Варна
ЧРД на Митко! Да расте здраво и щастливо дете, все така чаровно, умно и добро. ТаняТ,   bouquet

# 592
здравейте,

да ви кажа нещо от през нощта- елия 3 седмица е с кашлица само през нощта. Според доки е от зъбите и стичащия се секрет. Аз бая четох по това. Снощи беше с пристъп. Четох че една от мамите е дала захар с олио. Дадох и аз, действа. Имайте го предвид ако ви се случи.

# 593
  • София
 По-добре късно, отколкото още по-късно... Танче, да ти е живо и здраво хубавото и добро момче! Хубаво детство му желая!
 Еля, благодаря за рецептата. Илия е така от месеци вече. През деня нищо му няма, а вечер се почва една кашлица... И на нас ни казаха, че е от сополите и то е логично, обаче не мога да му слагам капки за нос, защото от морската сол и тези с антибиотиците, се раздразва още повече и става направо трагедия. Чакам да се задържи хубавото време и слънцето да си свърши работата. Опитах нагревки с кварцова лампа, обаче той изпитва ужас от нея и изпада в истерия, та...

# 594

Всъщност аз да кажа за кашлицата, много е важно възглавницата и завивката да НЕ са от пух или пера и да спят на по-висока възглавница, макар че като му сложех висока и Боян се свличаше от нея.

# 595
Значи не сме само ние така Confused
Шу, аз смених и възглавница и завивка.
Пораснаха едните кучешки и спря кашлицата, сега почнаха кътниците и пак кашлица.

# 596
Благодаря за пожеланията към Митето.

За хрема аз използвам правени капки - сребърна вода с клеева тинктура (около 5-6 капки на 5 мл) и определено има ефект. За два дни избистря сополите и хремата значително намалява. Кашлицата борим според случая - дали е суха или влажна, но там се движа по препоръките на докторката.

Ние днес имахме нещо като афтърпарти - ходихме на пикник с езда близо до Годеч. Яздиха мъжете, Митко пипна кон за първи път, даже поседя на седлото, гони едно малко конче, търча като бесен из поляните, игра си с едно детенце, с две кучета и едно коте и сега спи за втори път днес (спа за малко в колата преди обяд). Тервел също препуска и игра много, скача 3-4 пъти в реката и сега и той спи. Вероятно ще повторим събитието с преспиване - има юрти и ще е интересно преживяване.

# 597
Таня Т, Честит Рожден Ден на Митето на патеричка! Да е жив и здрав и много радости да ви носи.   bouquet

Ние вчера излязохме на дълга разходка в Запазен парк, натоварихме колата с колело за Боби, различни играчки и пълна раница с неща за ядене и пиене, уж с намерението да седим цял ден или поне през по-голямата част. Към обед Лора като започна един рееев и взе да се тръшка на земята, няма спиране. КАкво ли не опитахме да я успокоим - не та не!  Нямаше начин, взехме да тръгваме, това диване като взе да се мята не можем да стигнем до колата. Да не ви казвам, че по никакъв начин не можах да я сложа на столчето и, да не говорим да я вържа. Седна на пода и така пътувахме като през цялото време се дра! Чак в къщи се успокои като я измих и я сложих да спи. Като се наспа изведнъж стана най-доброто и разбрано дете все едно нищо не е станало. Какво беше това чудо, не знам но още ме държи!
Аз сега съм с кръвоизлив в окото, дано мине с капки, че вече не ми се ходи по доктори.

# 598
Ние вчера излязохме на дълга разходка в Запазен парк, натоварихме колата с колело за Боби, различни играчки и пълна раница с неща за ядене и пиене, уж с намерението да седим цял ден или поне през по-голямата част. Към обед Лора като започна един рееев и взе да се тръшка на земята, няма спиране. КАкво ли не опитахме да я успокоим - не та не!  Нямаше начин, взехме да тръгваме, това диване като взе да се мята не можем да стигнем до колата. Да не ви казвам, че по никакъв начин не можах да я сложа на столчето и, да не говорим да я вържа. Седна на пода и така пътувахме като през цялото време се дра! Чак в къщи се успокои като я измих и я сложих да спи. Като се наспа изведнъж стана най-доброто и разбрано дете все едно нищо не е станало. Какво беше това чудо, не знам но още ме държи!
Ох, дано да не ви се случва повече. Но напълно разбирам за какво говориш - точно такива работи ми се случваха  доскоро поне 2-3 пъти в седмицата, а сега по-радко, че нали Алек е на ясла вече целодневно. Обикновено става като тръгнем да се прибираме от сутрешната разходка - както е бодър и няма никакви признаци, че му се спи изведнъж изпада в неравна криза, точно каквато си описала. Днес преди обед дядо му изпадна в ужас - такова чудо беше.  Аз го свързавам с преумора обикновено, лошото е че по никакъв начин не мога да предусетя кога ще се случи - той тича, играе, смее се, случва се нещо да не стане на неговото и така се почва. Че даже и до спешен кабинет сме стигали след едно неспане на обяд и двучасово неспирно пищене:puppydogeyes:

Доста рожденици съм пропуснала тук, но във фейсбук гледам да съм редовна и все пак - ЧРД на малки и големи с пожелание за много здраве и щастие.
Ние сме добре като цяло, Алек много добре се адаптира в яслата, слава богу за сега е здравичък. Само дето явно не спи на обяд или поне много малкои не яде много (въпреки че госпожите друго твърдят), защото вечер като го взема яде 2 пъти до вечеря, след което даже и мляко пие и в 7 ми заспива в ръцете, в повечето случаи едва истрайва до 8. Но и това ще мине Rolling Eyes

# 599
  • София
СОФИЯ - Среща за утре: понеделник, след 17 ч., на Слончето в Борисовата

Общи условия

Активация на акаунт