Днес е благовещение-честит празник!
Elwing
Тези "шишарки" белите и ние сме ги отработили.Наскоро се бях заблеяла нещо на страни и той човека тъй хубаво си я трошеше "шишарката",направи я на прах,като имаше и под ноктите даже. 
Тези "шишарки" белите и ние сме ги отработили.Наскоро се бях заблеяла нещо на страни и той човека тъй хубаво си я трошеше "шишарката",направи я на прах,като имаше и под ноктите даже. 
Не ни се е случвало досега, но не сме застраховани де. 

), гърления секрет за скарлатината на Ели е отрицателен и от вчера вече си е вкъщи (отделих я от Коко и тази седмица до излизането на резултатите спеше вечер при баба си
).
, ако решите нещо за понеделник сутринта за среща някъде ще дойдем с Коки

и я отделяме цялата само за нас двамата:)
! 

. На крайбрежната имаше страхотна градинка и Яна си отигра, после хапнахме в една кръчма на брега и се прибрахме. Взехме Боян от училище и ги заведохме в магазин за играчки, че си бях наумила да купя на Яна една кола с дръжка, в която може да се вози без проблем и с превързаната ръка. Тя обаче не прояви никакъв интерес и не я взех. Толкова ми се иска да напълня двора с всякакви люлки, пързалки, къщи и тн. , но така им се ядосах на цените, че няма
затова пък и купихме "ако", това са едни гумени неща които са много изродски на пипане и тя така ги нарича. попринцип винаги във всеки магазин си играе с тях, но този път като каза "искаааам" и не устояхме. Мен ме е подгонило едно чувство за вина, че всичко и се върти около ангажиментите на другите и операциите и тя реално няма много възможност за забавление и по случая днес я заведох на плей група. Онази с естествените материали. много се забавлява детето. Има толкова много интересни неща, че да си призная ме мързи да ги описвам, но ще спомена някои. Имаше домашен пластелин, пясъчник, колела, уреди за боядисване на стени, един гигантски леген с вода , който стана цялата мокра, но я оставих да се маже на воля. По едно време изкараха плодове и направиха пикник. после пък застлаха с хартия, извадиха едни тави с боя и оставиха децата да стъпват вътре и да оставят цветни следи с боси крачета, Яна отказа, но и не я насилвах 

Желаем и цялото щастие на земята, здраве, късмет и с лекота да постига каквото си науми (понякога за ужас на родителите си вероятно
) Роси, пожелавам ви във всичките дни, в които празнувате да си изкарате страхотно и да съхраните невероятни спомени от празника!!!
Бъди здрава, весела, глезена от мъжете си и все така креативна. Весел празник днес!!!
Криво ми е, че покрай работата не се занимавам много с децата и Тео като поиска детско например, му пускам да гледа, за да мога аз през това време да работя. Успокоявам се сама, че не всеки месец е така, а само сега покрай годишното приключване.
)
! и сега като плувки купихме ето тези
Само обувките на момента ги купувам, че там е трудно да прецениш!