Вероники, да ти е живо и здраво доброто момче! С такава мама няма начин да не е и щастливо.

Честит рожден ден и на Кали! Здрава и жизнерадостна!

. Добре, че с окото не е нещо сериозно!
- един незабравим празник им пожелавам днес. Да са много здрави, винаги щастливи и с нестихващо любопитство да изследват света около тях. 
и да се изпишка навън, но е рядко. Седалката за тоалетна чиния пак е доста задигната отпред и самото задигнато отвътре е леко като изрязано, за да има място за мъжките атрибути 

Като се замисля, че след година-две и мен ме чакат подобни и хем ме напушва смях, хем ми е едно притеснено... Дано скоро се справите с гърнето. 

Роси, честит празник, мила!
Честит рожден ден и на Рая!

През ден са някакви истерии, още от сутринта почва да казва "НЕ, не искам". Първоначално реших, че нещо се е случило там, питах лелите и казаха, че някакво ново дете тероризирало по-малките и им взимало играчките. Обаче като почна да пропуска някои дни и да не протестира разбрах, че е някакъв нов каприз.
А вече е абсолютно наложително сутрешното мляко да се пие в леглото на мама и тате и след това откъртва като пън, заемайки половината легло.Препоръчани теми