Честит рожден ден и на малката прекрасна Кали!

). Специални поздрави на ТаняР, която много обичам, и на варненското ни чедо Теди! Честито на патерица на всички рожденици и рожденички от изминалите дни. Желая ви много здраве, пролетно настроение и слънчеви усмивки!!!

Бързо да се оправяте и много целувки на батко ви.
След прегледа отидохме да пием кафе с една приятелка и да се помотаме по магазините, е нЕма такова чудо като моето. Понеже забравих да му взема каишката, лазих по пода да и търся крачетата, че се криеше по закачалките и не можех да я открия. Добре че има добри хора, които като ме видеха на 4 крака се сещаха защо съм така и и издаваха скривалището
Съвсем е пощуряла моята зверкиня, вече не иска да се прибира и се мотаме сами по градинките като лудите от 9 сутринта, после търси охлюви в градината, а баща и я научи да къса цветя и да ми ги подарява и онзи ден ми опоска всичко
. Като ми цъфнат лалетата обаче ще сложа бодлива тел
Научи се и че мелодията която звучи на вън е от камиона за сладолед и в момента който го чуе полудява и ако сме на вън хуква по посока на мелодията. Принудих се да имам сладолед в къщи за да не тичам всеки път след нея и камиона, а и тоз камион много скъпо го дава този сладолед
вчера на цената на един сладолед от камиона купих 6 от магазина
.

Препоръчани теми