Ето ни и нас живи и здрави

Честито на днешните рожденници Ангела и Теди, да растат здрави, умни, весели и добрички!

Да докладвам за преместването - мина успешно, макар и доста уморително. И сега нашите царчета вече си имат своя стая. Относно заспиването - ами май след преместването започнаха да заспиват по-лесно и по-рядко да се будят. Драмата беше май само в мойта глава. Пръвите 2 нощи почти не спах и отскачах през 5 минути, на третата тоест снощи се будех на около час да ги проверявам - има напредък
За спането с играчки - само Дани е фен. Засега спи с всички герои от Мечо Пух, а отвреме навреме си взима и нещо пластмасово особено ако е ново или пък герой от филм като например Уди и Баз от "Играта на играчките". Брат му държи само да си има слон, като не можа да се пребори за Слон Балон, сега спи с един друг плюшен, но непременно трябва да има и шише с вода, а напоследък и с айрян.
За дрехи рядко предявяват претенции, но пък обличането понякога е голяма драма. Днес сутринта например ще ходим на разходка. Единият вече облечен пристъпва от крак на крак нетърпелив пред вратата, а другия се запънал като магаре и не ще да се облича - бяга, крещи "нее", рита, реве, въпреки всички увещания за пързалки, сокчета, бонбони и т.н. Абе при нас както винаги е "весело".
Обмислям пак да почна да излизам с количката, когато ходим малко-по-на-майната си. Срамота! 
Днес ходих на контролен преглед и в петък ще ми махат конците
(дано да не е такава гадост каквато си я представям)
Да растат здрави, диви и щастливи 
Единствено една блуза с Макуин като я види в гардероба и все иска да му я обличаме. От онзи ден пък иска само с гумените ботуши да излиза и държи да му се виждат целите. Ако крачолите на панталона ги скриват се дразни.

Каталясаха и заспаха в 19,30. Аз съм по-каталясала, но нали съм на диета и съм луд фен на Лорд оф дъ шефс по тв-то и будувам още