МАРТенска тайфа 2009г

• 29 464
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
  Здравейте!

Ето ни и нас живи и здрави  Whistling
 Честито на днешните рожденници Ангела и Теди, да растат здрави, умни, весели и добрички! baloni

Да докладвам за преместването - мина успешно, макар и доста уморително. И сега нашите царчета вече си имат своя стая. Относно заспиването - ами май след преместването започнаха да заспиват по-лесно и по-рядко да се будят. Драмата беше май само в мойта глава. Пръвите 2 нощи почти не спах и отскачах през 5 минути, на третата тоест снощи се будех на около час да ги проверявам - има напредък  Embarassed. Надявам се да свикна. Иначе напоследък приспиването беше станало ад около 1 -1,5 часа всяка вечер, че и следобяд понякога. Стават по 300 пъти, заиграват се, гонят се, хилят се и т.н. до безкрай. След преместването обаче има някакъв напредък, ама то и аз посвикнах и вече не им се връзвам толкова и ги оставям да се донадивеят преди лягане.      Решетките не сме махали, ама те не са им никаква спирачка, прескачат ги безпроблемно дори и сънени, а не са от най-ниските. Даже се чудя дали да ги махам, или да махна по 3 пръчки (има такава възможност), защото този фитнес сме го отработили добре и спомага за изразходването на енергията, а ако го няма съм сигурна, че ще измислят нещо още по-опасно.
  За спането с играчки - само Дани е фен. Засега спи с всички герои от Мечо Пух, а отвреме навреме си взима и нещо пластмасово особено ако е ново или пък герой от филм като например Уди и Баз от "Играта на играчките". Брат му държи само да си има слон, като не можа да се пребори за  Слон Балон, сега спи с един друг плюшен, но непременно трябва да има и шише с вода, а напоследък и с айрян.
  За дрехи рядко предявяват претенции, но пък обличането понякога е голяма драма. Днес сутринта например ще ходим на разходка. Единият вече облечен пристъпва от крак на крак нетърпелив пред вратата, а другия се запънал като магаре и не ще да се облича - бяга, крещи "нее", рита, реве, въпреки всички увещания за пързалки, сокчета, бонбони и т.н. Абе при нас както винаги е "весело".

# 526
  • София
Кажете, моля, за срещите! Неделя и понеделник вечер. Колко вечер, къде и т.н. Вариант напр. до СитиЦентърСофия в парка и при нужда - вътре? Клубчета? Някой ще може ли да се занимае?

Дзвер не желае да се качи на колело навън  Tired Обмислям пак да почна да излизам с количката, когато ходим малко-по-на-майната си. Срамота!

# 527
Честит Рожден Ден на Ангела и Теди  newsm51

Още веднъж, на всички благодаря ви за съчувствието  Hug Днес ходих на контролен преглед и в петък ще ми махат конците Sick (дано да не е такава гадост каквато си я представям)

Шу, напълно те разбирам дано се оправи бързо окото ти! Добре, че вашите са се върнали
СЗА, ужас направо. Като се замисля, аз честичко купувам краставици да правя на децата таратор, че много обичат. Ама ме хвърли в размисъл, че ще взема да спра.
Вероники, кухнята е невероятна просто!

Ох, още разни работи щях да пиша, ама нещо съм разсеяна

# 528
  • София
 Честит рожден ден на двете красавици Ангела и Теодора  newsm59 Да растат здрави, диви и щастливи  Mr. Green

Кажете, моля, за срещите! Неделя и понеделник вечер. Колко вечер, къде и т.н. Вариант напр. до СитиЦентърСофия в парка и при нужда - вътре? Клубчета? Някой ще може ли да се занимае?
Това е добра идея според мен  Peace
 За клубче още преди казах, че не е проблем да звънна и да резервирам (oki4 също беше предложила да капарира Звездичките), но няма гаранция, че ще се съберем повечко хора и да не се наложи в крайна сметка 5 човека да си делим капарото, което не е по-малко от 80лв.
 Час на срещата определи ти, пък ние ще се съобразим. В колко свършва конференцията?

Тео принципно няма претенции какво да облече, но още си иска ръкавици и шапка на всяко излизане  ooooh! Единствено една блуза с Макуин като я види в гардероба и все иска да му я обличаме. От онзи ден пък иска само с гумените ботуши да излиза и държи да му се виждат целите. Ако крачолите на панталона ги скриват се дразни.

Шу, дано се оправи бързо възпалението  Praynig

# 529
  • София
 За клубче още преди казах, че не е проблем да звънна и да резервирам (oki4 също беше предложила да капарира Звездичките), но няма гаранция, че ще се съберем повечко хора и да не се наложи в крайна сметка 5 човека да си делим капарото, което не е по-малко от 80лв.
 Час на срещата определи ти, пък ние ще се съобразим. В колко свършва конференцията?

И аз останах с такова впечатление, но напоследък малко чета по диагонал и ми се мерна нещо, че си без нет  Embarassed
Значи графикът за конференцията е тук: http://lalechebg.com/events/conference-2011/ , но накратко: 16:30 – Закриване на конференцията (неделя).

За неделя може би 17.30 - 18 ч. ще е супер за нас.
За понеделник ще се съобразим изцяло с общото решение, защото ние не сме на работа.
За понеделник приемаме и дневни срещи също  Peace

# 530
Мацки , за който ме няма във ФБ , ето да види тортата!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=206497096043820&set=a … 929437&ref=nf

# 531
Честит Рожден Ден на Теди и на Али! Да са здрави и усмихнати, много да радват родителите си!
Хубав празник днес!

Ох, при нас ще е драма със спането отделно май. Тя се буди през 3-4 часа, ама ще опитваме още няколко нощи, пък после ще видим.

За обличането - имахме период и ние с тръшкане за дрехи, но вече поотмина. Аз ѝ казвам, че е красива винаги и с анцунг и блузка и с рокля, пола, или други дрешки за на вън. Май има ефект - дава да я обличам. Laughing

Шу, и аз те дебна от известно време да питам за вашите. Радвам се, че са се прибрали в София.
А ти дано се оправиш скоро с окото. Hug

Вероник, днес тук беше 18 С и Рая си поиска шапката и тя, като Тео...в чудо се видях, ама си ходи със шапка детето на жегата... ooooh!

Бухта, верно не ти е скучно... Дано това е било последното падане на Ния. Hug

Ох, имаше още доста да пиша, ама забравих какво беше...изморена се чувствам напоследък много, а и днес ходихме дълго на вън и направо съм гроги... Tired

# 532
  • София
Съз закъснение да са живи и здрави къдрушката Вики, на която мама как и изправила косата с тези опашки, та не можах да я позная Laughing, Ангела (мама и да вземе да се появява чат-пат) и Теди (същото)!Да носят само радост на мамите и татковците си!

# 533
  • София

И аз останах с такова впечатление, но напоследък малко чета по диагонал и ми се мерна нещо, че си без нет  Embarassed
Значи графикът за конференцията е тук: http://lalechebg.com/events/conference-2011/ , но накратко: 16:30 – Закриване на конференцията (неделя).

За неделя може би 17.30 - 18 ч. ще е супер за нас.
За понеделник ще се съобразим изцяло с общото решение, защото ние не сме на работа.
За понеделник приемаме и дневни срещи също  Peace
Неделя ще празнуваме с роднините, но след 5 мисля, че ще е ОК и за нас. Около Сити центъра/ парка и/или МОЛ-а при нужда също ми е супер като място.  Peace Дано и времето да е с нас!
За понеделника - ще взема Стела от яслата към 4 и после ще сме на разположение.  Peace Ще идваме с метрото, тъй че ако е близко до спирка на метрото ще се придвижим още по-бързо и лесно....
Честито и от мен, малко на патеричка, на Вики, Ангела и Теди - да са ни живи и здрави и много усмихнати и щастливи дечица!!!

# 534
Здравейте!
Честит Рожден Ден на порастналите последните няколко дни!Да им върви в живота,да приемат всичко с усмивка и любов! newsm59 Hug
Честита ПРОЛЕТ,дано да донесе на всички радостно чувство в душата! Two Hearts

Ние от едно известно време сме просто невероятни в характера,ей сега вече разбрах какво е бебешки пубертет! WhistlingНо нищо,здраве да е!Няма да се оплаквам. Simple Smile

Хубав ден на всички! Hug

# 535
За понеделника - ще взема Стела от яслата към 4 и после ще сме на разположение.  Peace Ще идваме с метрото, тъй че ако е близко до спирка на метрото ще се придвижим още по-бързо и лесно....
За понеделник и ние сме като Стеличка и Роси. За неделя още нямаме уточнена програма и нищо не мога да кажа.

# 536
За понеделник и ние сме като Стеличка и Роси. За неделя още нямаме уточнена програма и нищо не мога да кажа.
неделя го дават да вали

И ние в понеделник сме така.

# 537
За срещата ще я пропуснем, на Ели групата от вчера е в карантина от скарлатина, днес им взеха гърлен секрет и до петък ще излязат резултатите, за сега сме добре, няма признаци, от вчвра даже съм ги отделила, Ели след градина я водя при баба й и спи с нея, а Коко си е вкъщи, пък да видим. Дано й се размине, че ми се иска да поизчакаме още година-две поне (най-вече заради Коко)Peace

# 538
Мархаба.

Честит рожден ден на днешните малки мартенчета, да са здрави и много щастливи.  bouquet

Аз съм си отново у дома с двете кокондели, че пак сме болнави. За да не се изтрепем цял ден вкъщи, занимавах племето с какво ли не - четохме приказки, учихме се да рисуваме крави, оцветявахме великденски зайци, правиха влак в коридора, играхме белот, учихме стихче за пролетта и месихме сладки.. Само дето Калина искаше да яде тестото сурово. Crazy Каталясаха и заспаха в 19,30. Аз съм по-каталясала, но нали съм на диета и съм луд фен на Лорд оф дъ шефс по тв-то и будувам още  Blush

В леглата рядко искат играчка. Нинката преди време искаше три шишета до възглавницата - едно със сок, едно с мляко и едно с вода. Сега съм редуцирала вече бройката до едно. Хаха, работя като дюканския режим в трета фаза - за всяко премахнато шише по 10 дни уговорки.  Joy

# 539
  • София
 Eто, че дойде и деня, в който е наш ред да почерпим. На голямото си момченце пожелавам да е винаги здраво, все така разбрано и разумно, а останалото е наша грижа поне засега.

Честит рожден ден и на прекрасната Кали - пожелаваме и цялото щастие на земята, много здраве, късмет и винаги да е обградена с много любов  baloni . Стаси, весел празник  Hug

dideto, дано ви се размине скарлатината  Praynig

Слънцето, не е писала, милата. Дано да са по-добре Митето и Монката  Hug

зеленко, предлагам да ти уплътня времето в понеделник през деня  Wink

Общи условия

Активация на акаунт