както го мислите 
Явно си е до детенце, Ели от раз се отдели, макар, че и двамата до последно си спяха в тяхното бебешко легло, не са спали на нашата спалня, а сега Коко ми е доста по-трудно да си легне в леглото в детската
, все циркулира между тяхната стая и спалнята докато каталяса, заспива в повечето случаи в спалнята и после го местя в детската....хем иска с кака си, че му е интересно, хем ме търси да съм при него....та мисълта ми е, че е добре да опитате да я отделите сега и да видиш на какво трябва да наблягаш при отделянето като се появи бебето 
При нас Ели, въпреки че спи дълбоко, щом се разплаче за нещо Коко през нощта и тя надига главата, сърди се, че я буди, но се надявам бързо да свикнат:)
Лично мое мнение е, че не е добра идея да спите тримата, ти ще си нон стоп недоспала да ги пазиш и двамата, щом се събуди едното ще е будно и другото и по-лошото ще бъде, че точно Рая ще е отвикнала да се буди през нощта и ще й се развали режима
. Но знам, че всичко ще се нареди и ще измислите най-добрия вариант:)
Сега ми се връща и аз принасям и отнасям вода, сок, корички хляб. Калина имаше период от около 2 седмици, когато в два и половина нощес ревеше за саламче. От немай къде й давах и тя заспиваше след половин бомбичка хамбургски, на шайбички и в паничка до възглавницата й
Тежко го преживя, но оцеля.
А сутрин бързаме за ясла... Ах, да! И дрехи без картинки не обличаме.
Дори картинките на памперса трябва са са съответни на настроението на мадам Калина

Да са здрави, щастливи, усмихнати и все така чаровни! Есме, Мери, честит празник!

, веднага си крада идеята