МАРТенска тайфа 2009г

• 29 466
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Тони, дано при вас се получат нещата Peace както го мислите Grinning
Явно си е до детенце, Ели от раз се отдели, макар, че и двамата до последно си спяха в тяхното бебешко легло, не са спали на нашата спалня, а сега Коко ми е доста по-трудно да си легне в леглото в детската newsm78, все циркулира между тяхната стая и спалнята докато каталяса, заспива в повечето случаи в спалнята и после го местя в детската....хем иска с кака си, че му е интересно, хем ме търси да съм при него....та мисълта ми е, че е добре да опитате да я отделите сега и да видиш на какво трябва да наблягаш при отделянето като се появи бебето Peace
При нас Ели, въпреки че спи дълбоко, щом се разплаче за нещо Коко през нощта и тя надига главата, сърди се, че я буди, но се надявам бързо да свикнат:)
Лично мое мнение е, че не е добра идея да спите тримата, ти ще си нон стоп недоспала да ги пазиш и двамата, щом се събуди едното ще е будно и другото и по-лошото ще бъде, че точно Рая ще е отвикнала да се буди през нощта и ще й се развали режима Thinking. Но знам, че всичко ще се нареди и ще измислите най-добрия вариант:)

# 511
Моите кукли спят заедно от както Калина чукна един месец. Наистина се случва едната да събуди другата, но общо взето мисля, че е добре да са заедно. Навремето с брат ми си умирахме от кеф да си бърборим в леглата, да се кикотим и да разкарваме майка ни по 100 пъти за вода, за сок, за целувка и после пак за вода.  Crazy Сега ми се връща и аз принасям и отнасям вода, сок, корички хляб. Калина имаше период от около 2 седмици, когато в два и половина нощес ревеше за саламче. От немай къде й давах и тя заспиваше след половин бомбичка хамбургски, на шайбички и в паничка до възглавницата й  Mr. Green Прекратих нощния пир, когато една нощ след салама си поиска и десерт.  Shocked Рева за банан, но като си представих мазалото, което ще направи, и й отказах категорично.  Crossing Arms Тежко го преживя, но оцеля.

Аз имам проблем с дрехите. Сутрин заставам като личната икономка пред принцесата и й показвам по три блузки и тя след кратко колебание и цъкане с език си избира блузката за деня. Ако аз самосиндикално избера често си докарвам малка демонстрация на истерия. Затова избягвам и думи като "пола" и "дънки", защото започва лудо колебание дали да обуе "рока" (рокля) или "динки".  ooooh! А сутрин бързаме за ясла... Ах, да! И дрехи без картинки не обличаме.  Naughty Дори картинките на памперса трябва са са съответни на настроението на мадам Калина Joy

# 512
Аз имам проблем с дрехите. Сутрин заставам като личната икономка пред принцесата и й показвам по три блузки и тя след кратко колебание и цъкане с език си избира блузката за деня. Ако аз самосиндикално избера често си докарвам малка демонстрация на истерия. Затова избягвам и думи като "пола" и "дънки", защото започва лудо колебание дали да обуе "рока" (рокля) или "динки".  ooooh! А сутрин бързаме за ясла... Ах, да! И дрехи без картинки не обличаме.  Naughty Дори картинките на памперса трябва са са съответни на настроението на мадам Калина Joy

Ти поне си с момиченце, а аз какво да кажа, като от време на време и ез съм поставена в подобно положение. А веднъж обвинително си посочи гърдите на пуловерче, което по принцип харесваше и заяви "Нама катинка!"

# 513
  • Варна
Лелееееее, големи претенции и циркове! И Ния се случва да изкапризничи за някоя дреха, но чак такива чудеса  Rolling Eyes
Честит РД на къдрокоска Вики, да е много здрава, умерено послушна и много безгрижна и весела!
Таня Р, честит празник! Много семейно щастие винаги е струяло около теб, какво да ти пожелая, освен да си все така обградена от любов и уют и да сте здрави.
Вероники, за теб вече не знам какво да пиша....... Кухнята е невероятна, хиляди пъти браво!
Тедсан, пиши по-честичко, много разведряват постовете ти!  Hug
СЗА, ужасно преживяване, добре, че не са хапнали и децата. Радвам се, че си по-добре вече.

При нас нищо похвално напоследък. Ния се оправи, имахме картбланш да я пуснем на ясла още в петък, но я оставих да се стабилизира. Обаче явно и мен ме тръшна и тези дни ги изкарах на магия. Все още съм доста зле, свалила съм 2 кг., но се надявам да тръгне вече на оправяне. Трябва.
За капак вчера оставих моята фурия да се приспива на обяд с книжките в стаята й. Изведнъж се чу трясък, аз реших, че са съседите, които обичат да се замерят с гардероба, но след секунда последва писък. Зачудих се какво пък толкова се уплаши и в следващия момент ме загриза съмнение и полетях. Намерих я на земята, между спалнята и кошарата, по очи и пищяща. Кошарата беше с решетката все ще, т.е. метър и нещо е висока. Гушнах я, плака, наложих студена кърпа на челото, където си личеше избиваща цицина - тя поплака още малко, общо 2 минути сигурно и захърка на рамото ми. Ха сега се! Да следя за сънливост ....... Сложих я при мен на дивана, да я виждам. Спа 3 часа, а аз чета в нета и чакам да видя за симптоми. Накратко - хващаше се за главата при по-рязко движение, но иначе нищо тревожно. Днес бесня на воля, май ни се размина  ooooh! Обаче на мен ми беше много весело. За капак от яслата й публикуваха снимки от РД на момченце от нейната група и съвсем ми докривя, та чак се разревах Sad 

Но ще мине и това, ще победим, ще оцелеем, венсеремос и т.н.!!!  Simple Smile

П.П. Махането на решетките май пооблекчи процедурата по приспиване. От известно време имах съмнение, че се чувства като в затвор и затова не иска да си ляга, сега сама си прилазва. Даже днес се скарала на баща си, който я приспа на спалнята на обяд и като станала му посочила леглото да му обясни, че Ния спи ТАМ! Simple Smile

# 514
Здравейте момичета Hug

Честито на всички рожденици и всички с поводи.

Аз влизам само за малко и надникнах с едно око, ама буквално. Днес чак вечерта прогледнах, вчера ми се възпали едното око ама много сериозно и ужасно болииииииии и не виждам. Чак сега лееекинко поминава и седнах пред компа. Утре съм на преглед та да видим, че не ми е за сефте това упражнение.

Тони мила и аз мисля че сега ви е момента Hug

Сиа мила много ти съчувствам.

Моята зверкиня още не ми проявява капризи за това Rolling Eyes

Иначе Бухте, на нас излизането ни е патент от два дни. Чува се "ТУП" и после по лекички "туп,туп туп," и разбирам че е прескочила решетката и търчи из стаите Crazy Луда работа. Добре че нищо и няма на Ния. И ти да се оправяш вече Hug

Вероники нямам думи Shocked  bouquet

СЗА  Hug

Мерси че сте се сетили за нашите, те си пристигнаха в София преди 3дни и са добре.

Ох не мога повече, толкова почна да ме боли и сълзи че не става да пиша.
Дано утре в очната ме оправят Simple Smile

Лека нощ.

# 515
  • София
И аз останах впечатлена от проявите на характер и капризи  Simple Smile У нас понякога някоя блуза или панталон не се харесва - ако е с цип нещо го дразни  Rolling Eyes , но за картинките проблеми не сме имали  Crazy  Laughing
Иначе, както съм писала вече, спим всички в една стая, та съвети не мога да давам. Но поне баткото ни почти веднага се научи да спи непробудно, а Алекс доста ревеше нощем. Мнооого рядко са се будили един от друг, слава богу.
Бухта,  Hug дано й няма нищо на сладурката, а и ти да си ОК!  Hug
Шу, и твоето око да се оправя!  Hug
СЗА, сигурна ли си, че е от доматите?  Rolling Eyes

# 516
  • София
Честит рожден ден на две прекрасни пролетни кокиченца - Ангела и Теди!  Heart Eyes Да са здрави, щастливи, усмихнати и все така чаровни! Есме, Мери, честит празник!    bouquet  bouquet  bouquet
И честита ви дългочакана пролет! (не че времето не е много такова)  Hug

# 517
Здравейте,

ЧРД на днешните Рожденици! Да са живи и здрави и да радват мама и тати!

Ние капризи за дрехи нямаме, освен - искаш ли рокля, да, тази. Сама сиизбира роклите, иначе все още се съгласява с мен. Единствено с обувките сме на различни мнения. Като реши, че обува еднити и това е.

Шу- оправяи се бързо.
И аз трябва да ида да сменя очилата, че вечер съм  Shocked

Ния и тя да се оправя бързо и без пвече аварии.

Ние махнахме решетката и сега леглото е плътно до нашето ( ще го местим само за с..с  Embarassed), та сега и ние смим тати, мама, водно конче, Елия, Флопси и овцата Мими в краката и.

Хайде от мен  Hug

# 518
Честит рожден ден на двете сладурчета Ангела и Теди! Много красиви, много щастливи и добри да са!

Шу, за очи на мен най-бързо ми помагат капки Офталмосептонекс - солеви разтвор с малко борна киселина, която действа антисептично и успокояващо (май бяха чешки или полски като произход). При възпаление е много важно да не допускаш преумора. Може вечер да правиш компрес с охладени пакетчета черен чай (след преваряване са стерилни). Аз често имах приблеми с очите, когато носех лещи, та съм го изпробвала лично.

Бухте, ама и твоята фурия не те оставя да скучаеш! Добре сте решили да махнете решетките, така ще се чувства по-самостоятелна и вероятно по-спокойна.

Ние пък спим само с едно куче и количка (различна, според настроението), но все гледа да е отвит и днес буквално ми се беше качил на главата в стремеж да избяга от завивката.

Вие да не си помислите, че винаги ми е капризно момчето! То си е на настроения. Вече установих, че ако го заинтригувам предварително с картинката, няма проблем с харесването. Тъй де, да не се излагаме пред потенциалните снахи!

# 519
  • Варна
Да са живи и здрави днешните дългокоси рожденички - Ангела и Теди! Много да са здрави и палави, да са радост и гордост за мама и татко!

Аз дето писах снощи, та днес за да не ходим на ясла имаше драма с дрехите Simple Smile Позабравила е и нещо не й се ходеше. Обаче трябва и дано се задържи здрава вече! Аз ще опитам днес да се лекувам на спокойствие, макар че за тия дни боледуване къщата стана на дармадан, та да видим как ще я превърна пак в дом Simple Smile

# 520
  • под кривата круша
Добра среща и от нас Simple Smile
Много благодаря за хубавите пожелания, както и за честитките а имения ден Heart Eyes По случай  днешния ни малък голям празник се отчитам с подобаваща виртуална почерпка:

Не съм влизала да чета, не съм и честитила на никое от порастналите ни слънчица тук, та ще използвам накуп-да са ни живи и здрави, да растат безгрижни и обичани!
Като ми остане малко свободно време ще се включа за повече. Целувки от нас Hug

# 521
  • София
Честит рожден ден на Ангела на kikoimery и Теодора на Есме Вихронрав  Tada newsm59 Tada

# 522
Честит рожден ден на днешните пораснали дечица Ангела и Теди, да са живи и здрави, прекрасни принцеси! Честито и на вчерашната рожденничка Вики - много здраве и любов!

Бухте, кофти преживяване, съвсем те разбирам, Ники падна така по Коледа и се удари около ушето, много плака, а тогава съвпадна и с отита, та в началото много се чудех дали болката в ушето има общо с падането, но се оказа че няма (ама докато разбера, как съм се обвинявала). Тогава падна от спалнята, която е ниска, но все пак. Нашето креватче е от платнените кошарки и няма решетки, но и от него е падал де с главата надолу перд очите ми... Оф, добре че са им меки главите още и държат на удар... Ти да се оправяш бързо. Погрижи се за имунитета - пробиотици, клеева тинктура, омега-3... Поне тия работи можеш да ги пиеш. Имаш предвид, че с раждането а после и кърменето имунитетът още пада, така че взимай мерки отсега (добре, че идва слънцето вече и сте на морето, поне имаш откъде да черпиш здраве Simple Smile).

Elwing, то мога ли да съм сигурна вече... Но така мисля - единственото различно, което ядох, бяха домати и краставици, може и от краставиците да е било. На следващия ден майка ми реши да докаже, че е от тях, и взе че си направи салата - не й стана толкова зле като на мен, но цял ден й беше лошо и й се повдигаше, а ден по-късно имаше и разстройство. Не знам, вече много съм се наплашила от храни, но пък не мога да спра да ям всичко, а гаранция май за нищо няма...

Моите юнаци също не са се будели един от друг като беше малък Ники, но пък и той не е ревал нощно време. Сега ги приспивам вечер заедно и живот и здраве някой ден като им направим стая, ще ги изнеса заедно там, някак не искам да ги деля. Аз помня, че мен повече ме беше страх от брат ми (който е почти 5 г. по-малък от мен) да спим сами, така че възрастта не е особен показател...

Аз реших да правя на свекърва ми торта Рафаело по рецептата на Наталина, сега трябва да измисля и украсата, но вероятно ще направя нещо простичко с цветя, като за начинаещи Simple Smile

# 523
ЧРД на Ангела и Теди! Да са много здравички и послушни!  newsm59

ЧРД и на Танчето, да си жива и здрава!  bouquet

Вероники, възхитих се от кухнята smile3501, веднага си крада идеята Laughing

Хах, капризите на малките от моята вече (почти 11 годишна гледна точка), бяха нещо временно и мимолетно, но някъде в по-късна възраст, 3-4 години. От вкъщи не се излизаше с чорап и блуза без картинка. Сравнително бързо обаче мина периода.  Сега съм в очакване на тинейджърска треска Laughing, която мисля, че ще е по-сериозната Crazy

Окич...и аз си мечтая за 48 часово денонощие, ама няма Crossing Arms

# 524
Здравейте!

Честит Рожден Ден на адашката Теди и на Али! Да са здрави и усмихнати , много безгрижни детски игри и да следват мечтите си ! Милички момичета  весил празник ви желая!

Ние като циганите три дни празнувахме! ooooh! Всичко свърши вече и съм много щастлива!  Laughing Торта ще кача довечера щото сега 1 час се мъчих и нещо не правя както трябва  и не мога да сваля снимки от камерата , в резултат на това падна и батерията тааааа така Confused
 За именния  ни денна 12 .03  и за РД купихме ето това колело за Теди и си го караме всеки ден сутрин и следобед- доволна съм много.

Сия , миличка бързо да се оправяш! Hug

SZA  егати ужаса, потресена съм! Ти ли си начинаеща бе жена????? Аз кво да кажа тогавааааа!  Embarassed

Зеленко знам го клубчето в Овча Купел , точно до блока на нашите е ! Не съм го пробвала и не съм чула отзиви за него! Може и ние да се включим!  Hug

Бухте , ама мила не знам да ли да се смея с вас или да те съжалявам! Често си мисля за вас деее!  Hug

Шу , много често си мислех и аз вашите , но мислех , че са далече и няма опасност! Добре че са се прибрали!

Толкова много ми е мъчно за Япония , това за мен  е толкова несправедливо за тези хора , безкрайно много ми харесват като хора и нация -просто не го заслужаваха точно те  милите хора!
За мен това е най важната тема през последните дни !

Спим с две играчки -маймунки , но без тях заспиването е просто невъзможно!  Идват и с нас при баби  и навсякъде където пътуваме! Лошото е обаче че им дъвче ръчичките , а са плюшени и трябва да ги перем почти всеки ден и ги сушиме в сушилнята ! Много лошо така!

А пък това за дрехите направо ме изумява- нямаме ама никакви претенции и дори това е последното нещо, което ни интересува всъщност!  Нито батко ни и бил с претенции , нито Теди така! Дори си мислих , че на тази възраст изобщо не съществуват такива неща !

Ставам , че  станахме и  не ме остава намира , катери се по секциите да отваря  да рови , а довечера ще пусна снимки тук и във фейса .

Общи условия

Активация на акаунт