МАРТенска тайфа 2009г

• 29 459
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Вероники, да ти е жив и здрав малкия хубавец! Да расте, здрав, късметлия и много щастилив!

Честит рожден ден и на малката прекрасна Кали!

# 541
  • София
Честит втори рожден ден на красавицата Кали и на невероятния чаровник Тео! Да са здрави, щастливи, усмихнати и слънчеви! Вероники, Стаси, честит празник!   Hug Heart Eyes  bouquet

# 542
Честит празник днес на порасналия Тео и на хубавицата Кали!!!  newsm59  party023
Вероники, Стаси да сте много щастливи с прекрасните си дечица и весел празник   bouquet

# 543
  • Варна
Честит рожден ден на днешните ни прекрасни рожденици- Тео и Кали! Да са здрави, щастливи, обичани и все така красиви! Целувки на мамите! Heart Eyes
Съжалявам за всички пропуснати поводи, но ФБ съм го зарязала от известно време, а тук влизам и чета накуп за няколко дни (а този месец и един ден да не влезеш, и вече си пропуснал една тумба рожденици Crazy). Специални поздрави на ТаняР, която много обичам, и на варненското ни чедо Теди! Честито на патерица на всички рожденици и рожденички от изминалите дни. Желая ви много здраве, пролетно настроение и слънчеви усмивки!!! Hug

# 544
Здравейте,

ЧРД на Тео и Кали! Много здраве, усмивки и щастливо детство!

# 545
Ау,  днес много сладки рожденици има - Честито на Тео и Кали! Много здраве, щастливи дни и радост да носят на близките си!

Весел празник
!

# 546
  • София
Честит рожден ден на Калия на stasi8510 и Теодор на veroniki  Tada newsm59 Tada

зеленко, предлагам да ти уплътня времето в понеделник през деня  Wink

Приемам покани, може и на лично, да не спамим.

Извинете телеграфния стил, но покрай Конференцията имаме много работа

# 547
Честит рожден ден на днешните сладурковци Тео и Кали! Много весели игри и забавления, много здраве и щастливи родители им пожелавам!

И аз я мисля Слънцето, дано да е преминала кризата с пъпките и да е подминала Симонката. Уж е по-добре малки да се ошарят, ама все ми се струват мънички за такива преживявания още!

# 548
  • Стара Загора
Тук съм мили мои - благодаря, че мислите за нас.  Hug
Тези дни просто ми бяха кошмарни, сама в апартамента 4 дни с двете деца.
Симона вече е добре, Митко не толкова - много пъпки много нещо
Качила съм 1 снимка от първия ден на шарката, който иска да я види - http://img607.imageshack.us/f/16032011508.jpg/
а на следващия ден пъпките бяха стотици.
Ще ме извините много, че не съм писала няколко дни - но хич не ми беше до писане.
С наведена глава да поздравя всички малки сладурчета които съм пропуснала. Бъдете живи и здрави, обичани и щастливи деца!!!
На Симона все още не са избили пъпки - на полусъединител съм. Следя я сутрин и вечер. Карантинни ни период е до 5 април - има време все още да избият.

# 549
Честит Рожден Ден на миличкия ни адаш Тео и на прекрасната кукличка Кали! Мили дечица бъдете много здрави и усмихнати , само хубави моменти с вашите прекрасни родители , много късмет в живота и да пораснете деца за пример! А на вас мили приятелки  безкрайни мигове на щастие с тези прекрасни добри дечица! Весел празник!  Hug

Вероничка , не се скатавай показвай тортата , че нямам търпение да видя този път какво си сътворила, сигурна съм, че ще е шедьовър, както винаги де!  Wink

Слънце , мила така ми стана мъчно за Митето, милата душица , Симонката е малка , тя сигурно по-леко ще го изкара, ако го кара де . Мъчно ми стана и за теб!  Sad  Бързо да се оправяте и много целувки на батко ви.

# 550
 Момичета, много благодаря за пожеланията към моето слънчице!  Grinning  ura

# 551
Здравейте момичета.

Честит Рожден ден на ТЕО И КАЛИ, нека бъдат много здрави и щастливи. Много будни и умни и да успяват във всяко начинание.

Слънце да ги нацелуваш Митко и Симонка  и много прегръдки за теб.

Аз бях на преглед, оказа се че от стара травма ( дали от един удар на Яна или от едни чудо дето ми влезе в окото преди време) имам голяма резка на окото, която периодически се възпалява, сега ще се мажа, пък дано мине. Много ви благодаря за подкрепата Hug След прегледа отидохме да пием кафе с една приятелка и да се помотаме по магазините, е нЕма такова чудо като моето. Понеже забравих да му взема каишката, лазих по пода да и търся крачетата, че се криеше по закачалките и не можех да я открия. Добре че има добри хора, които като ме видеха на 4 крака се сещаха защо съм така и и издаваха скривалището Crazy Съвсем е пощуряла моята зверкиня, вече не иска да се прибира и се мотаме сами по градинките като лудите от 9 сутринта, после търси охлюви в градината, а баща и я научи да къса цветя и да ми ги подарява и онзи ден ми опоска всичко Crazy. Като ми цъфнат лалетата обаче ще сложа бодлива тел Crossing Arms Научи се и че мелодията която звучи на вън е от камиона за сладолед и в момента който го чуе полудява и ако сме на вън хуква по посока на мелодията. Принудих се да имам сладолед в къщи за да не тичам всеки път след нея и камиона, а и тоз камион много скъпо го дава този сладолед Crossing Arms вчера на цената на един сладолед от камиона купих 6 от магазина Whistling.

Лек ден за сега че имам мнооого работа из къщи, как пък един път за разнообразие не остане чисто поне за 5 мин след като изчистя Crossing Arms

# 552
Честит Рожден ден на ТЕО И КАЛИ,с пожелания за много здраве и късмет newsm59  ura newsm67

Ние тръгваме на ясла в понеделник,стискайте ни палци

# 553
  • под кривата круша
Честит празник на Кали и Тео-много здраве и безгрижни игри им желая newsm67
Днес излових Теодора да пие вода от вазата с фрезиите, мискинката! Да не са отровни тези китки, случайно? Някой знае ли?

# 554
  • Варна
Честит празник на милия Тео! Да расте все такова спокойно, позитивно и любознателно детенце, да си остане все така хубав, чаровен и мил! Вероники, честит празник, весело изкарване с твоите мъже и да те вдъхновяват все така да си най-добрата майка и съпруга!  Heart Eyes
Честит празник и на малката Кали. Да е жива и здрава и много радост да носи на мама.

Есме, нищо не ми попадна като инфо, дано не е опасно. Някой ботанически форум? Не ми се вярва чак такава концентрация на нещо страшно да се достигне в една ваза.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт