МАРТенска тайфа 2009г

• 29 410
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Честит рожден ден на Ники!
 Пожелавам му да е много здрав и да постигне мечтите в живота си , подкрепян от мама и тати! Нека има късмет , такъв какъвто имах и  аз!
СЗА- ама страхотна , много страхотна торта си направила ! Браво!  А тротинетката е супер! Малко съм изпуснала , но ако не е проблем пиши колко струва и от къде е!  Весел празник днес !
Ще пробвам  и твоята рецепта, благодаря много! То си е имало тънкости , но като не ги знам, първият път хихихихи провал!

Момичета ужас -днес имам рожден ден , мале остарявам , нещо не ми се ще !  Joy hahaha Почерпете се виртуално с една готина торта , а не като моята -вкусна ,но с лош вид!  hahaha

благодаря ви за поздравите и тъпкано да ви се връщат и на вас! Hug
Зеленко направо се разревах, толкова ме разчуства! Благодаря ти за хубавите думи и да знаеш чувствата са взаимни и на нас също много ни липсвате!

# 31
dyMa, ЧРД и тук!   bouquet Да си много щастлива!!! Изобщо не ми говори за остаряване, че сме наборки, а аз не се чувствам още стара  Joy

ЧРД и на Ники! Весело и безгрижно детство, СЗА страхотна торта. Моята за домашното празнуване също беше правена от мен, но с готови блатове, ами не ме бива в тази част, така поне не рискувах да се изложа  Embarassed Поздравления за всички, които се заемат с тази задача  Hug

# 32
ЧРД на dyMa и от мен!  Simple Smile

С пожелание за всичко най/добро!

Макар и да не се познаваме лично, използвам повода да кажа, че и на мен ми действат много разведряващо твоите постове и с удоволствие ги чета! 

# 33
Момичета, благодаря и за пожеланията, и за хубавите думи за малко кривата ми торта  Grinning

Дума, зло да те забрави - ЧРД и на теб! Много усмивки и много здраве ти желая!

Тони, на теб също поздрави и тук за вчерашния празник (ох, аз вече забравям на кого къде съм честитила, ще ме извиниш  Embarassed). Сигурна съм, че ще се справиш с тортата.

# 34
Ели, мерси за новата тема   bouquet
Много се вълнувам и силно стискам палци на Фивърчето! Дано всичко бъде наред с нея и бебето този път Praynig Praynig Praynig
Честито на всички празнуващи! Аз май вече само във фейсбука пиша поздравления  newsm78
Мънки, аз писах във фейсбука, че Илийката по снимките е най-кроткото детенце  Simple Smile
Мацки, и аз от понеделник почвам работа. Така го чаках този момент, но сега ми е свито сърцето, тъй като ще излизам в 7ч и ще се прибирам 21ч . Но финансово нямам избор. Ще съм на по-ниска позиция, на по-ниска заплата и в търговска дирекция, където никога не съм била, но ще се науча де. Но за година търсене по-добра оферта не получих.  Поне за CVто ми ще е от полза опита там. За жалост 57те дни натрупан платен отпуск няма да ми го изплатят, тъй като компанията си остава същата, а им трябва спешно човек и няма да мога да го ползвам. А не беше лошо да ми го изплатят на по-високата заплата  EmbarassedМария от 1 март мислех да тръгне на ясла, но от седмица акането и е леко кашесто и не сме правили изследванията още.
От понеделник не знам ще имам ли време за форума и фейсбука. Със сигурност няма да успявам да гледам всички снимки, които качвате там, но поне тук ще гледам да наваксвам с четенето  Hug

# 35
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Ники и от мен. Здраве и прекрасно детство му пожелава.
СЗА тортата е страхотна. Издай рецептата за покритието  Rolling Eyes
На мен много ми се занимава с такива неща, и аз като Дидито на вкус ги правя чудни но на вид са ужасни!

# 36
Честит рожден ден на Ники! Да е все така весело, здраво и добро дете!

dyMa, честит рожден ден и на теб! Много щастие и любов, подсладени със сладки и все по-хубави торти!

Гледах снимки и много ми харесаха! Лора е прекрасно момиченце. Ники е един сладък и сериозен младеж.

Ели, да не забравя - благодаря за темата! Прекрасно е, че започва с такива хубави новини - за Фивър, рожденици... Дано през цялото време да е такава!

# 37
  • София - Рим и обратно
Дидиииии, Честит рожден ден, душко златна!!!   Да си все така жизнена, чаровна, красива и сърдечна жена ura newsm51

# 38
  • София
 dyMa, честит рожден ден, мила. Желая ти да имаш само поводи за радост и да нямаш от какво да се оплачеш. Много се радвам, че познавам човек като теб  Hug

SZA, да ти е живо и здраво порастналото момченце (като гледах снимките наистина се удивих колко много е порастнал). Много да ви радва и да ви прави горди с постиженията си!
 Тортата е страхотна (не че съм се съмнявала в способностите ти). Хем не е претрупана, хем е достатъчно цветна и весела

sia, и твоята Лора ми изглежда много голяма  Hug

Всъщност ВСИЧКИ много ми липсвате!!!
Елате ни на гости, че и вие ни липсвате. Ако ви липсва стимул, веднага ще организирам рожден ден на Мартенчетата, защото знам, че няма да пропуснете подобен повод  Wink

Гери, не ме срамувай  Embarassed За гащичките съм наясно покрай отглеждането на Тео (почти) без памперси и многото изчетено по темата.

# 39
  • София
СЗА, чудесна е тортата  Peace И рожденикът също  Heart Eyes И Лора е прекрасна  Heart Eyes
Идеята за общ рд е страхотна.  Peace
п.п. много сложни изречения в тоя ми пост  Mr. Green

# 40
п.п. много сложни изречения в тоя ми пост  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Greenчудесни са Hug

Честит Рожден Ден на Ники и всички порастнали мартенчета!(дано не съм пропуснала някое,защото май повече  честитя и аз във Фейсбук).Щастливо детство,изпълнено с много радост и любов!  ura
Всички торти,които показвате тук,а и във Фб из албумите изшпионирах...НЕВЕРОЯТНИ СА!

Алекс е много палав,много приказва (не млъква по-точно Rolling Eyes).Любимия му номер е да удари по масата с юмрук и да извика "Аз съм мъж!" hahaha
И по белите е пръв от скоро време.Вчера доста се притесних.Имам една Коледна звезда от 3 месеца и хич не и е обръщал внимание.До вчера,когато  я заварих опоскана като че ли агне я е пасло и около нея всичко в парчетийки. Rolling EyesА съм чела и чувала,че е силно отровна,както се казва умрях и оживях.Но добре че не лапа нищо,а само я беше пипал с ръце,та го измих 3 пъти под мивката и слава Богу няма последствия.Но това ще ми е за урок-тя грешката е моя.
Ох,до скоро,че се разрева пак нещо.

# 41
Дума, мила, честит ти рожден ден! Да си много здрава, за да се грижиш за прекрасните ти мъже, много щастлива да те правят и много радост да ти доставят! Голяма прегръдка от нас!  bouquet

Ох, аз днес се поизморих доста...ама направих основата на тортата на Рая. Утре остава сложната част - фондана за основа и украсата. Добре, че Окич ми даде по-лесния фондан по рецепта на Вероник и ще направя него, че тук глицерин не мога да намеря в аптеките, а и няма да ми дадат без рецепта...та така - стискайте палци да се получи поне наполовина толкова добре като на СЗА, ама да видим. Поне на вкус съм я докарала - опитах отделните съставки. Wink

И да се похваля, че ми е голям кеф - Рая ми е научила името и много сладко казва "Тони", направо се разтапям като ми го каже... цял ден повтаря "мами Тони". Heart Eyes Дали ще доживея да проговори като хората. newsm78

# 42
Благодаря ви на всички за хубавите думи към моята Лора  Hug

Тони, Лора също ми знае името и е много смешна когато се правиква силно особено пред много хора “Сивееее“ без мама, без нищо все едно ми е наборка  Laughing

# 43
  • София
Ние ще идваме в София около средата на март по план-скица  Embarassed С това **ано учене пътуването ни е вече средно на 3 месеца  Confused

# 44
Ох ,колко рожденници съм пропуснала
Тони,Дума.да сте живи и здрави и все така позитивни и весели.
На Ники,Лора,и Яна пожелавам най веселото и безгрижно детство Simple Smile

На работещите,пожелавам успех и успешна реализация.

Общи условия

Активация на акаунт