МАРТенска тайфа 2009г

• 29 440
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Дума- дано се оправяте бързо Hug

Есме- аз преди време се бях зачела в една тема и полудях. та водихме Елия да я види доки.
Аз там не занемарявам, че изпитвам някакъв ужас да не и стане нещо. имам познато детенце с бактерии там. Та сам луда на тема хигиена на пишоната. Не е страшно, но трябва да внимаваш за повторно.

# 646
  • под кривата круша
Много ви благодаря  Heart Eyes Hug

# 647
  • Варна
Как сте момичета?
Дима, дано ви помогне този билкар. Аз съм много "ЗА" алтернативната медицина, но се иска голямо търпение, а и не винаги прави чудеса и понякога се налага да се премине към по-сериозно лечение. Нашата кака е с хрема и кашлица от няколко дни и съм я спряла от градина. Уж я водих да я преслушат и нищо й нямаше, но доста лошо кашля и не се подобрява от тия бабешки илачи, които й давам. Sad Дано Мони удържи фронта.
Иначе на прослушването по актьорско майсторство са останали очаровани от нея, но на последния урок г-жата казала на мъжа ми, че понякога се налагало да й дърпат юздите защото била прекалено темпераментна и искала само тя да се изявява и да "командва" другите Crazy А сега кажете как да намеря точната мярка между положителните лидерски качества и прекаленото доминиране, между освободеността и нахалството. Как хем да я поощрявам, хем да я озаптявам.  newsm78
Мони непрекъснато имитира и копира кака си и също се превръща в голяма бъбривка.
Работата все повече ми харесва и след първоначалния стрес вече започвам да изпитвам удоволствие. С мъжа ми се виждаме по-рядко (когато той се прибере от работа, аз излизам), но пък покрай тази промяна за пореден път разбрах, че при нужда мога да разчитам на него. Последните 2 години го бях поразглезила по отношение на домакинската работа и грижата за децата, но сега си разпрелихме времето и задълженията в къщи и го видях в нова светлина.
Айде толкова от мен, че днешната вечер ми е почивна и мисля да го отбележим с обилна семейна вечеря  Crazy Цунки!

# 648
Eййй, къде сте бе мацки?
От 2 дена никой не е писал?
Ето ни и нас как караме колело  Grinning  http://vvalkova.multiply.com/video/item/60/60?utm_source=cp&utm_medium=facebook-cp&utm_campaign=vvalkova

И малко снимчици http://vvalkova.multiply.com/photos/album/27/April_2011?utm_sour … campaign=vvalkova

Moмичета, нещо не мога да кача снимка в провила ми като аватар...намалих я до минимум като размери и пак не ще...Копирам адреса от Мултиплай( от пропъртис) на мястото на "имам собствена картинка" и пак не става....Предположения?

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 17:08 от *Nikita*

# 649
  • София

Днес майка ми има рд, почерпете се за нейно здраве  Heart Eyes
Никита, много са сладки девойките!  Hug

# 650
  • Варна
 stork-girl   Ейййй, най-сетне дочаках разрешение да съобщя най-радостната вест: На 29 март се роди прекрасната малка Бояна, сестричка на Дарко. Мама Нагаина е добре, раждането е минало нормално и вече са си у дома, тя звучи много спокойно по телефона. Бебка е фина и с косичка Simple Smile , 2750 г., 47 см.

Много ми е радостно и празнично и няма нужда да казвам, че желая на мъничката красавица всичко най-прекрасно, попаднала е в чудесно семейство и знам, че ще расте здрава и много щастлива.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 651
  • София
 Party Hug Party Hug Party Честита Бояна на Нагаина! Да е жива и здрава и кротка като батко!  Hug Името е чудесно  Simple Smile

# 652
Честита принцеска  на Нагаина!Да расте много здрава,усмихната,да носи радост на мама,тати и батко! Mr. Green

Ех,че се изкефих,като че ли аз имам бебе... Whistling

# 653
  • Стара Загора
Честита малка принцеса на Нагаина и от мен. Да расте здрава и красива принцеса и батко много да я закриля!!!!

# 654
Честита беба, Нагаина! Да е голяма късметлийка Бояна, да е здрава и щастлива и всичко най-добро!

# 655
  • София
Нагаина, честита радост  Hug Hug Hug

# 656
Еха, Честита девойка на Нагаина!

# 657
Ей, много се радвам! Честита малка кукличка на Нагаина! Да им е жива, здрава и много щастлива.    bouquet

# 658
Ихаааааа , просто страхотно! Честита дъщеричка на Нагаина! Да е много здрава и щастлива с мама , тати и батко !

Ама кога мина това времеееее ooooh! и сега като гледам и линийката на Тони , ми то и на ния ни е останало много време -50 дни то нищо направо. Лелелелел момичета много се радвам за вас !

# 659
Прекрасна новина! Да е жива и здрава малката Бояна, със сигурност ще е много обичана и обгрижвана!

Elwing, честит празник и на майка ти!

Никита, малкото мишле кара като професионалист! А аз си мислех, че са още малки за 2 колела! И много се забавлявах с видеото от рождения ден (с целувките под бюрото).

Общи условия

Активация на акаунт