Страшно се зарадвах и развълнувах и аз! Да е жива и здрава! Наистина кога мина това време....чак не мога да повярвам, ама то отстрани много бързо минава
Хайде, чакаме с нетърпение още хубави новини
Таня, да, наистина много бързо се научи да го кара.Явно не са малки вече.Даже на мен ми се струва, че тротинетка ще и е по-трудно, но знам ли...не сме пробвали. А днес изкарахме голямото колело на кака и и тя като писна, че искала него да кара
Качих я да седне на седалката, а тя реве и не ми дава да я държа
То ръцете не и стигат до кормилото, ама ми бута моите и вика "сама"
Ама здраве да е, ще го преживеем (за себе си не съм сигурна, че вече имам чувството, че търпението и нервите ми са на приключване)...само да са здрави децата.Сиа, как е окото ти?
Ама не че се спира. 
и сега като гледам и линийката на Тони , ми то и на ния ни е останало много време -50 дни то нищо направо. Лелелелел момичета много се радвам за вас !
Опитвам да търся "златната среда" , но само времето ще покаже успяла ли съм...

То голям кеф било. Боян е изключително щастлив, а и на Яна и харесва. На нея и купихме седалка и се вози. Много е смешна с каската, с която бие баща си. Бях и дала една бисквита и като спряхме, видях че на баща и цялото дупе беше в трохи
Ми дребно е, да не е на съседката, мое си е, а как да е голямо като майка му е 150см
А на тези плей групи има специално място където децата да рисуват с боички, да лепят разни работи, да ръсят с брокат и тя много обича и с голям кеф се занимава, което и мен много ме устройва, защото ми спестява много мазане в домашни условия