МАРТенска тайфа 2009г

• 29 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
ЧЕСТИТА МАЛКА ДЪЩЕРИЧКА НА НАГАИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Страшно се зарадвах и развълнувах и аз! Да е жива и здрава! Наистина кога мина това време....чак не мога да повярвам, ама то отстрани много бързо минава  Simple Smile
Хайде, чакаме с нетърпение още хубави новини  Wink

Таня, да, наистина много бързо се научи да го кара.Явно не са малки вече.Даже на мен ми се струва, че тротинетка ще и е по-трудно, но знам ли...не сме пробвали. А днес изкарахме голямото колело на кака и и тя като писна, че искала него да кара  Crazy Качих я да седне на седалката, а тя реве и не ми дава да я държа  Crazy То ръцете не и стигат до кормилото, ама ми бута моите и вика "сама"  Mr. Green Нещо напоследък голяма проклетия е станала, много се тръшка за всичко, всичко иска сама да прави, вкл. неща, които не може - като например да си обуе сама чорапогащника  Crazy  Ама здраве да е, ще го преживеем (за себе си не съм сигурна, че вече имам чувството, че търпението и нервите ми са на приключване)...само да са здрави децата.
Сиа, как е окото ти?

# 661
  • София
Я каква хубава сутрешна новина! Да е жива и здрава малката Бояна! Сигурна съм, че ще си има един грижовен батко. Нагаина, честито! Simple Smile

# 662
  • София
Чак сега видях клипчето, нали линка не работи и вчера не го търсих повече  Embarassed Браво на София! И на мама, че е със здрави нерви. Аз не знам дали бих могла да гледам спокойно как го кара.  Embarassed И май трябва да се науча поне де не го повтарям, защото Алекс сега като тича навън само си говори - "падне, падне..." Embarassed  Rolling Eyes Embarassed

# 663
Здравейте. Simple Smile

Елвинг,и аз съм като теб,все подвиквам"внимавай внимавай". Blush Ама не че се спира. Whistling

Я да запитам тези,които имат опит с яслата,че и нас скоро ни чака-какво представляват изследванията и вярно ли е,че всичко се плаща?

Хубав ден! Hug

# 664
Ама кога мина това времеееее ooooh! и сега като гледам и линийката на Тони , ми то и на ния ни е останало много време -50 дни то нищо направо. Лелелелел момичета много се радвам за вас !

Да бе, питай ме как ми тежи и ми е кофти вече... а още не съм изпрала всичко. Остана ни да купим и коша за кола, който да е съвместим с Бъгстъра...та  Tired

Nikita, явно е период това с правенето всичко "сама" - Рая е същата. Само че тя казва "Ая пай". И дори и да се натърти, или удари нещо пак иска сама. ooooh! Та, в този ред на мисли, Elwing и аз като теб все я пазих и говорих, че ще падне...и явно съм и насадила някакъв страх /ужасно се плаши от силен шум - предимно от мотори, които тук са големи и мощни и буквално на всеки ъгъл - голяма са мода/, но от месец-два, ако прави нещо опасно я предупрежддавам да внимава, за да не се удари и тя е внимателна като че ли, но и не е толкоз страхлива и сякаш започва да се отпуска и да прави всичко "сама". И това не знам колко е добре, ама пък и този постоянен страх си мисля, че не е на хубаво. Thinking Опитвам да търся "златната среда" , но само времето ще покаже успяла ли съм...

# 665
Никита- целувки на Софи. Срашна е.

Петя- всичко се плаща- 49лв ни излезна на нас

# 666
  • София
Нагаина, честита дъщеричка! Да ви е  много здрава и засмяна! Леко и спокойно майчинство!

Искам да ви питам знаете ли от книжките за Франклин в коя има на картинка лоса? Мария много му се кефи във филмчето, но в книжкте, които ние имаме го няма. Другите фаворити са охльовът  и бухалът, но те присъстват често.
И друго се сетих- вероники беше подхванала въпроса за брашното за хлябовете, което си купувате, така че ако някой се е очаровал от някоя марка, нека сподели.
За мен на Балван е добро, но край нас го няма и съм взимала само 1 път.
Браво на Софи за колелото!

# 667
Ех, че хубава новина, Нагаина честито ти дъщеричка и от мен! Хайде все такива хубави новини да получаваме  Laughing

Петя, ние не всичко платихме - кръв и урина и едното от чревните паразити минават през касата, лекарката трябва да ви издаде направление. Само микробиологията платихме, но късно разбрах, че в РИОКОЗ са съвсем безплатни. Нищо, на теб и на друг, който се интересува може да му е от полза.
А и васермана си платихме

*Nikita* , много мило че питаш. За сега всичко е наред, но лекарката ми каза че можело да рецидивира и трябва периодично наблюдение

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 15:26 от sia

# 668
Нагаина, честита ви принцеса! Да е здрава, умна и с късмет Simple Smile
Поздравления за всички рожденници, които пропуснах тук да поздравя!
Обикновено уикендите наваксвам с изчитането на постовете от през седмицата, но все не смогвам да се разпиша. Бях забравила колко бързо минават почивните дни на работещите. При нас нищо ново - още плаче в яслата, ходи няколко дни, а после сополи, кашлица и стои вкъщи. Така с адаптацията сме до никъде. Знаете как е  Simple Smile Иначе и Мария всичко иска да прави сама - много е смела, безстрашна и самостоятелна.
Петя, и ние всичко платихме, макар една майка да ми каза, че за васермана може да се вземе направление от личната.
Хубава неделя от мен  Hug

# 669
Пете, ние нищо не платихме за изследванията - отидохме при личната и тя ни даде за всичко направление, но ни изпрати в тяхната си лаборатория - на 14а поликлиника! Останах много приятно изненадана Simple Smile!

# 670
Благодаря много за отговорите! Hug

Леле,толкова взе да ми липсва от сега майчинството...Имаше доста трудни моменти с моя ревльо,но не бих ги заменила за нищо на света. Heart Eyes
Помня как миналата година се оплаках нещо тук,че искам да се почувствам не само майка,но и жена,че ми липсва и стария живот...Тогава някои от вас,които вече имаха по едно детенце отговориха,че първото майчинство са изкарали и те така,но сега с второто ценят всеки миг и не искат да минава бързо времето,защото повече едва ли ще имат бебета...
Как ги разбрах сега,не е истина. Crazy

# 671
Окич, имаме я книжката с лоса (то почти цялата поредица имаме, де  Crazy ), мисля, че се казваше "Франклин има нов приятел"Почти съм сигурна, утре ще проверя със сигурност, че сега ако влезна в стаята, София ще се събуди.
Рила, благодаря за помощта за картинката  Hug, най-после стана ( че то дойде време за море, аз още с миналогодишното). Май не съм копирала целия адрес до края  Crazy.
За колелото - беше ме страх малко в началото, но сега вече не..съвсем.Само като се засили и вдигне краката до ушите, тогава ми се обръща всичко и само викам по-леко, но вече е доста стабилна.

# 672
Здравейтеееее момичетааааааа Heart Eyes

Нагаина да ти е честита малката принцеса, да и много кротичка и мнооого усмихната Hug Много хубаво име Simple Smile

Тони то вярно не останало  bouquet

Никита страшна е малката, ние точно вчера я качихме Яна на едно такова, но тя моето откровено е дребно, защото за да стига земята, седна на степенката.

Ние сме добре, не се прибираме тези дни. Аз се опитвам да и осигурявам всякакви забавления, защото скоро ще трябва да ги спрем. 3 пъти седмично сме на плей групи иначе от ранни зори по парковете. След като вземем баткото пак в парка отиваме. Понеже камиона за сладолед се чува наистина от далеч, единствено ако и кажа, че отиваме да го търсим или отиваме до вкъщи за сладолед решава, че би могла да се прибере. Иначе не ще да се прибира. Разхождаме се като и двете бутаме колички Mr. Green
От днес си имаме ново семейно забавление, караме колела Grinning То голям кеф било. Боян е изключително щастлив, а и на Яна и харесва. На нея и купихме седалка и се вози. Много е смешна с каската, с която бие баща си. Бях и дала една бисквита и като спряхме, видях че на баща и цялото дупе беше в трохи Laughing Колелата са на едни приятелчета, които си заминаха за месец за БГ и ни ги оставиха хем да им ги пазим, хем да пробваме как ще е, и ако ни хареса да си купим.
Нали ви бях казала че диваните са ни счупени и че Яна се удря в гредите, та днес си запазихме едни много хубави и запазени. Втора ръка са, но са много високо качество и са за без пари и в четвъртък ще си ги докараме. Мислихме за други нови, но ще трябва да чакаме поне 12 седмици, а и са си бая пари. Та като дойдат нашите на 16ти ще има къде да се седне удобно.

Радвам се че ви хареса предишния ми пост.   bouquet Много съжалявам че пропуснах много поводи, но заради пустото чувство за вина, непрекъснато гледам да я водя на някъде и да я разнообразявам. Тормозят ме и пустите хелтвизитъри, че пак искат да я бодат. Аз им казах че ако не е тази седмица, да забравят, не искам да ми го бодат детето, защото било дребно, точно преди операцията Crossing Arms Ми дребно е, да не е на съседката, мое си е, а как да е голямо като майка му е 150см Tired

Аз нещо съм се охахавила съвсем, мина ми идея за трето Crazy, лошо, много лошо. Но след един седмичен пазар, на който исках да ги удуша и двамата, помолих мъж ми ако пак спомена нещо такова, да ме удари с нещо много тежко!

Днес беше и английския ден на майката. Имам две картички от плей групите от Яна и една от Боян.  Боян даже ми я надписа, много мило Heart Eyes Направиха ми и закуска сутринта, но така се сдъвкахме всички рано сутринта, че хич не ми беше весело, даже си ревнах Cry А на тези плей групи има специално място където децата да рисуват с боички, да лепят разни работи, да ръсят с брокат и тя много обича и с голям кеф се занимава, което и мен много ме устройва, защото ми спестява много мазане в домашни условия Crazy

Хайде стига толкова, че хем се олях, хем заспивам.

Мноого ви целувам всичкиииииии Hug

# 673
Днес заведох Лора на ясла, да не ви казвам какъв цирк беше  Crazy направо съм ужасена и отчаяна!!!
Я да ви питам, колко време седяха децата ви до обяд и кога започнаха да са по цял ден на яслата? Не, че бързам, то е рано за нас но все пак да си питам.

# 674
  • София
Днес заведох Лора на ясла, да не ви казвам какъв цирк беше  Crazy направо съм ужасена и отчаяна!!!
Я да ви питам, колко време седяха децата ви до обяд и кога започнаха да са по цял ден на яслата? Не, че бързам, то е рано за нас но все пак да си питам.

Както и преди съм казвала - от първия ден остана там до 4ч. Директорката на градината каза, че така по-лесно свикват да спят там. После не искат да заспиват, защото чакат мама да ги вземе.

Общи условия

Активация на акаунт