Бебешката количка- цяла наука за второ висше 8

• 56 191
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Н Фюжън пада гърба, а не цялата седалка , както при Нео-то. Но мисля, че другият кош е по-удобен, просторен  и красив.

# 616
Избрах си столче за кола BeSafe - модел iZi Combi X3 .Моля ви за отзиви  Peace

# 617
Четох назад, но вече се обърках. Моля за съвет, ако някой има опит с количките, за които съм в чудене?!?  Rolling Eyes

Не мога да реша между Куини Спиди и АВС Кондор 4S?   newsm78

Така се обърках, че и нов модел да ми предложите-ще приема. Просто тези са ми на сърце - без да имам изсиквания! Луда работа, а?  Embarassed
Щях да поръчвам от чужбина, но както е видно от лентичката ми вече не остана време. Та ще си я взема от тук - скъпа!  Crazy

Благодаря момичета, предварително!  Hug

# 618
Аз си купих такова но още не съм го ползвала.

# 619
  • Пловдив
Ти какво се помотваш и не раждаш още? Laughing

# 620
Ти какво се помотваш и не раждаш още? Laughing
Laughing остави го бе топло му е, готино как да излезе нека да изпече!
spasdidi мисля, че още имаш време за поръчка по интернет само да решиш, аз не смея да давам съвети за избор не мога още да взема решение за себе си  Simple Smile
А някой има ли идея колко ще ми излезе доставка от Англия?

# 621
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E

А някой има ли идея колко ще ми излезе доставка от Англия?

Ми зависи колко тежи количката.
Аз така си поръчах столчето за кола и излезе много изгодно  Thinking

# 622
От сайт с доставка до Бг ли поръчвате или чрез посредник? Аз така и не открих сайт, който да доставя до тук, и в ибей почти никой не изпраща/специално за колички/.

# 623
От сайт с доставка до Бг ли поръчвате или чрез посредник? Аз така и не открих сайт, който да доставя до тук, и в ибей почти никой не изпраща/специално за колички/.
С посредник  Peace

# 624
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
С посредник  Peace
Whistling

# 625
http://www.ciao.co.uk/Jane_Powertrack__5315472 ами за тази количка ми искат 20£ за доставка от ибей -когато си пуснах въпроса още не ми беше пристигнало съобщението не съм се свързала още с продавача, защото се чудех дали да купувам, а и нямам достатъчно информация за самата количка.

# 626
  • ту тук, ту там
Привет момичета (и момчета Wink ),

да дам бърз отчет за моето кошче Капазо, защото всички толкова присърце се заехте с мен да разнищим случая в Продавалника и смятам, че ви го дължа!  Wink

Ставаше въпрос за това: http://prodavalnik.com/kosh-za-novorodeno-jane-capazo-90lv-i1483918

Та ето какъв отговор получих на запитването си на ЛС:
Цитат
Аз не продавам, а скоро си купих и още не съм го ползвала - успех в търсенето.
Ама си го знаех, че е така, защото знаех предисторията!
Май ще ми излезе късмета обаче от едно друго место... Whistling Малък компромис с цвета, но явно няма как!
Мерси на всички, които бяха съпричастни с проблема ми!   bouquet

# 627
  • София
стискам палци да си намериш....а всъщност тооолкова ли е важно да е баш този цвят Simple Smile

# 628
  • ту тук, ту там
а всъщност тооолкова ли е важно да е баш този цвят Simple Smile

Амиии... като си наумя нещо или като ми хареса нещо и съм много проклета!  Embarassed  Някакси черно-сивото ми е по-изчистено, по-стилно, другите комбинации нещо не ме кефят толкова.  ooooh!  Ама сега май ще вземем сиво с резеда, тя резедата почти не се забелязва, с това се успокоявам! Поне е точно този модел, дето искам, с покривало с цип и отделна дръжка отгоре, не от тези дето дръжката е промушена в тапицерията на сенника! Абе луда работа, чешит съм знам!  Crazy

# 629
моля ви помагайте....някой да има впечатления за новите колички в магазин Штъркел във Варна,много си харесах една с въртяща се рама,цената и е много добра и като качество ми изглежда добра,но все пак да попитам Sad има ги и в София в магазин Дундьо,но на доста по-висока цена Sad

Общи условия

Активация на акаунт