Жената ЛЪВ - 47

• 16 933
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Гери е много разсеяна лъвичка.
Маце special for you  в туризма съм бе душко, административна дейност.То аз кво ли не съм работила, и преводач , и секретар и касиер и стюардеса на междуанродните автобусни линии, и в Испания  съм минала по цялата верига до като стана управител на фирмата в която последно работих.....

много написах и го изтрих..шматка

# 661
  • Пловдив
Мерси, Гери. Ми любопитство, кво да го правя  newsm56.

Не съм ви споделяла, бяхме си планували една кратка екскурзия до Барселона за април, даже си бяхме платили самолетните билети. И тия гадове взели, че отменили всички полети до въпросното летище. Та ни се размина... ама да ви кажа, не страдам много  Rolling Eyes. Не знам що.

# 662
Та исках да кажа че мен промените ме зареждат и ме карат да вървя напред. За някои неща съм традиционалистка /като чистенето  ил икато стила  на обличане, който уж все искам да го променя и не успявам./ Но зацикля ли на едно място гледам да въвеждам радикални промени, иначе изперквам.Като си помисля за в момента единственото на което не съм склонна да сменя е континента. макар че мъжо иска да живеем в Австралия или Нова Зеландия.Явно промените не ме стресират.

Мими, нормално е да ти е стресирано. Нова  държава, нов език. Поне децата са с теб. Аз като заминах , бях сама , не познавах никого/ с изкл. на мъжа ми, тогава все още гадже, сестра му и мъжа й/, и езика не знаех. За това и се адаптирах много бързо и ми беше много болно като си тръгвахме.
Ще се пречупиш и ще видиш яе там се живее много по лесно от колкото в БГ.

# 663
Маце ,то си е човещинка бе.
Едни ядат, други пият, пък ние едни такива перфектнииии , все нещо трябва да си имаме. Laughing

# 664
  • Пловдив
Е па ако си мислиш, че не ям и не пия, грешиш  hahaha. Както казва Нат, без едно можем, ама с едно не можем  Mr. Green

# 665
Аз говорех за Лъвиците като цяло бе....че сме перфектни.
Че ядеш и пиеш ясно, иначе да си умряла лъвица до сега

# 666
  • Пловдив
Ааа, Кипре, ти не си, ма аз знам за Барселоната...хиххих.. Laughing
И аз я следя оная тема..нъл с тях се каним да пътуваме по новата им линия...

# 667
  • Пловдив
Ами те имат само до Лондон и Милано, как ще се възползвате  Thinking?

# 668
С кво летите до Барса от Пловдив бре, искам и аз пак там. Любим град ми е 

# 669
  • Пловдив
Милано.  Wink А мъж ми ще ни чака там с колата, то не е далече и е много по -евтино така...
С една нискотарифна авиокомпания от пловдивското летище.

# 670
Ооооооо,Бенджи,я дай линка на Пл. летище ,да видя аз до Атина полет нямат ли ?

# 671
  • Пловдив
С Райнеър. Ама както ви казвам, полетите са само до Лондон и Милано. Барселона беше на мястото на Милано, но новото Каталунско правителство забранило на нискотарифни компании да кацат на драгоценното им летище. Което всъщност е на 100 км от Барселона, ама карай.

# 672
мъжа ми се прибра и ме видя и се изплаши чак.
Joy
Извинявай, ама ми стана смешно  Simple Smile. Представям си какво ви е било... И аз съм така, може би изпитвах страх от промяната, която ще донесе още едно дете, и затова не исках второ. Ако не беше мъжът ми, сигурно още нямаше да искам.
[/quote]

Малко идиотско съм го написала, ама мъжа ми се стресна като видя мен, не като му казах. Изплаши се от вида ми. Представи си как съм изглеждала.  Joy Joy JoyТо си е за смях. Аз дете още нямаш да имам ако не беше настоял той. И до ден днешен смятам, че ролите ни са объркани. Като, че е роден да гледа деца. Прекрасен и добър баща и съпруг е и благодарение на него оживях и преодолях стреса  Joy При това планирано бебе, я само си представете ако не беше планирано.

# 673
Ми кво пък, да си държат каталунците летищесто. Аз и на едно Милано съм доволна.
И Лондон искам, ма там много дъжд бееее.. иначе ми е голяма тръпка.

# 674
  • Пловдив
В Бургас не каца ли нещо нискотарифно?

Общи условия

Активация на акаунт