Жената ЛЪВ - 47

• 16 946
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
9-ти РД ще празнуваме Wink
Ние сме една година след Вени,наборчета  с Вий,година по-големи от МиСо....... Joy ЩЕ се спра ,че да не направя някоя грешка .

# 646
Дубрутру

Кам, стискам палци за детенце

Всички болнички да се поправят бързичко.

Мими, ти наистина си герой. В коя част на Мадрид сте и харева ли ти да живееш там.

Аз нещо не съм разбрала сигурна, но Нат къде ги гледатези ваши снимки, във фейсбук има общо албумче ли ?
Скучно ми е днес, както и напоследък. Студ, лед и мраз скова града. След зимната приказка сега улиците са пързалки, пред офиса има сигурно 5 см кора дебел лед.... Толкова ли нямаме парички да си изчистим, за да не си чупи краката. То поне здравеопазването да беше като хората, че да не се притеснявам..... Все по често ми е болно на душата от ситуацията на страната. И все по сериозно твърдя че не сме нация, а племе.

Изчезвам, че кой знае какви още ще ги надрънкам.
Лек и спорен ден. Hug

# 647
  • Пловдив
Добро утро!  Hug

Децата са добре, нямат темп. на пръв поглед /сега реших все пак да им я премеря. Mr. Green/, поискаха да ядат рано - рано и ме изритаха от леглото да им правя закуска /щот били мнооо болни  Laughing/
Вече щъкат насам -натам и се карат.  Wink Кашлят още, ама то кашлицата няма да мине толкова бързо..
Айде, изчезвам да чистя, че изсипаха компресите си с извара от снощи и цялата ми къща е в извара  ooooh!

До после.

# 648
  • София
9-ти РД ще празнуваме Wink
Ние сме една година след Вени,наборчета  с Вий,година по-големи от МиСо....... Joy ЩЕ се спра ,че да не направя някоя грешка .
Ооо, нЕмаш грешка! Я как си запомнила! И аз предпочитам празнуването на РД да не се случва у дома  Mr. Green.

Бенджи, радвам се, че дечурлигата са по-добре!

# 649
  • Пловдив
Добро утро  Hug

Гери, вчера те питах нещо  Simple Smile, а именно - какво работиш?

Бенджи, радвам се, че децата са по-добре. Явно температурата си е свършила работата  Wink

Нат, душко, да не се бъркаш за косата нещо? Ужасна ми е  smile3511

За детски РД - категорично не бих си причинила такова екстремно преживяване вкъщи. И понеже и щеркиният наближава - предложих и да идем в Хисар за 2 дни, в хотел с басейн и тя направо откачи от кеф. Та така, ще празнуваме в тесен семеен кръг, ама ха. Че ми писна от тия тридневни цигански сватби всяка година - та с приятели, та с едните роднини, та с другите... Аман.

# 650
Мерси много и аз много я харесвам тази снимка GrinningРеа мъжът ми е на 34.Той е първия сериозен мъж в живота ми Grinning бях 8клас тои беше в казармата като станахме гаджетаnewsm62 по въпроса с Мадрид живеем Хетафе за сега,но имам планове на лято да се местим в по-хубав кв,но децата тук имам много приятели българчета и много не искат да се местят,но ще видим Grinning

# 651
Гери ни пропуска доста често  Grinning Сега като ни видиш у албума да пишеш за наблюденията си и дали така си ни представяше  Laughing

Кипре, идеята е страхотна за РД-то на сладурчето.

# 652
Гери с ясната предста, че всички ще си кажат,че не съм добре.Наи-отговорно Grinning казвам,че не ми харесва в Испания.Варна е моето място,там са хората който обичам,там е къщата която градим толкова години,там е всичко което имам,тук нямам нищо.Но,за огромно мое съжаление парите са водещ фактор в живота ни.А,в БГ сега 4-деца се гледат доста трудно.Преди да ни одари кризата мъжът ми се занимаваше с продажба на коли,но сега хората едвам вързват двата края камоли да купуват коли.Така,4е за нас остава надеждата кризата да отмине скоро и да се приберем.

# 653
  • Пловдив
Мими, напълно те разбирам. Не че съм живяла в чужбина. Но ми е ясно какво изпитваш. Ето, аз се преместих на 20км от Пловдив, където цял живот съм живяла, и изпаднах в депресия. При все, че всеки ден съм в П-в, прибирам се вкъщи само за едно спане. Но факт. Сега съм добре, де, обаче няколко месеца в началото беше ужасно. Не всеки може да се приспособи, колкото и по-хубаво да е в чужбина. Аз съм сигурна, че не бих издържала.

# 654
Щото сме традиционалисти, затова така се чувстваме.
Аз много трудно се адаптирам към новото, а хем харесвам нови неща.
С такъв кеф дойдох да студенствам във Варна, но се оказа, че една година ми беше супер гадно, хем бяхме 4 момичета в квартира и винаги беше забавно.
После като се ожених се преместих в др кв. бях пак депредсиране, въпреки,че бяхме в наш апартамент, ново жилище и т.н.

# 655
  • Пловдив
Аз много трудно се адаптирам към новото, а хем харесвам нови неща.

Точно! Аз съм същата. А това е много лошо, защото животът е една непрекъсната промяна. И за най-дребното ново нещо имам страшна вътрешна съпротива, като магаре на мост съм  hahaha

# 656
  • Пловдив
Жу, къде ще празнувате?
Верди?  

Мими, уф...и аз съм така..никога не съм искала да живея някъде другаде, освен бг, та малко ме е страх дали ще свикна, ама няма начин: мъж ми му харесва там и не иска да се връща, иска ние да ходим..Та така, живот и здраве, юни ще летим натам.

Премерих темп.: Малчо няма, но каката има още към 37,7..и пак си легна, май още не й е напълно добре, но в сравнение с вчера е супер!  Peace

# 657

Ей това е много вярно  Crazy Аз даже като се хвана да чистя, чистя от едно и също място, по един и същи начин и ако променя нещо ми се разбива програмата  ooooh!  не само за чистенето действам така, ами за ужасно много неща  Crazy Промяната ме стресира много яко. Най-големия стрес, който преживях беше, когато разбрах, че съм бременна. Хем го искахме, хем действахме няколко месеца и се очакваше, но толкова зле изглеждах като разбрах, мъжа ми се прибра и ме видя и се изплаши чак.

# 658
  • Пловдив

Ей това е много вярно  Crazy Аз даже като се хвана да чистя, чистя от едно и също място, по един и същи начин и ако променя нещо ми се разбива програмата  ooooh!  не само за чистенето действам така, ами за ужасно много неща  Crazy Промяната ме стресира много яко. Най-големия стрес, който преживях беше, когато разбрах, че съм бременна. Хем го искахме, хем действахме няколко месеца и се очакваше, но толкова зле изглеждах като разбрах, мъжа ми се прибра и ме видя и се изплаши чак.
Joy
Извинявай, ама ми стана смешно  Simple Smile. Представям си какво ви е било... И аз съм така, може би изпитвах страх от промяната, която ще донесе още едно дете, и затова не исках второ. Ако не беше мъжът ми, сигурно още нямаше да искам.

# 659
Бенджи, на Гладиатори/Бялата воденица/.Верди - Rolling Eyes скъпичко достаааааа,стаята малка......

Общи условия

Активация на акаунт