Ние сме една година след Вени,наборчета с Вий,година по-големи от МиСо.......
ЩЕ се спра ,че да не направя някоя грешка .
Кашлят още, ама то кашлицата няма да мине толкова бързо..
ЩЕ се спра ,че да не направя някоя грешка .
, а именно - какво работиш?

Реа мъжът ми е на 34.Той е първия сериозен мъж в живота ми
бях 8клас тои беше в казармата като станахме гаджетаnewsm62 по въпроса с Мадрид живеем Хетафе за сега,но имам планове на лято да се местим в по-хубав кв,но децата тук имам много приятели българчета и много не искат да се местят,но ще видим
казвам,че не ми харесва в Испания.Варна е моето място,там са хората който обичам,там е къщата която градим толкова години,там е всичко което имам,тук нямам нищо.Но,за огромно мое съжаление парите са водещ фактор в живота ни.А,в БГ сега 4-деца се гледат доста трудно.Преди да ни одари кризата мъжът ми се занимаваше с продажба на коли,но сега хората едвам вързват двата края камоли да купуват коли.Така,4е за нас остава надеждата кризата да отмине скоро и да се приберем.

Аз даже като се хвана да чистя, чистя от едно и също място, по един и същи начин и ако променя нещо ми се разбива програмата
не само за чистенето действам така, ами за ужасно много неща
Промяната ме стресира много яко. Най-големия стрес, който преживях беше, когато разбрах, че съм бременна. Хем го искахме, хем действахме няколко месеца и се очакваше, но толкова зле изглеждах като разбрах, мъжа ми се прибра и ме видя и се изплаши чак.
Аз даже като се хвана да чистя, чистя от едно и също място, по един и същи начин и ако променя нещо ми се разбива програмата
не само за чистенето действам така, ами за ужасно много неща
Промяната ме стресира много яко. Най-големия стрес, който преживях беше, когато разбрах, че съм бременна. Хем го искахме, хем действахме няколко месеца и се очакваше, но толкова зле изглеждах като разбрах, мъжа ми се прибра и ме видя и се изплаши чак.
. Представям си какво ви е било... И аз съм така, може би изпитвах страх от промяната, която ще донесе още едно дете, и затова не исках второ. Ако не беше мъжът ми, сигурно още нямаше да искам. Препоръчани теми