Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 318
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
anastasiq1, благодаря ти  Hug И се досетих какво съм изпуснала  Hug

# 331
По повод Мадмоазел, аз не я харесвам, уж много деликатна, пък много надава ухо за всяко нещо. И въобще много са любопитни, пък че и много излишни обяснения дават. Като звънне на някой телефона, започват всички да слухтят, да питат кой е, от най-малкия до най-големия, да се кокорят. Уж богаташи, възпитани, пък тези им обноски не ми се струват много изискани, привични са за по-ниското съсловие, на ония от кухнята. Та от клюкарството им идват всичките проблеми. Мен като ми звънне телефона и не искам да казвам кой е, или не вдигам, или казвам няма да кажа кой е, па дори да ме пита най-близкия роднина. Откъде-накъде тия безкрайни обяснения се чудя. А иначе в живота, не че няма подобни истории като тази, но минават по-незабелязано, но в ЗП и муха не може да бръмне, и всички вече знаят.

# 332
Момичета,за мен Матмоазел много обича децата,но вътрешно си я яде една злоба... ooooh! дето само тя си знае за нея.

Желая ви лека вечер и приятни сънища  Crazy

# 333
# 334
Тук се  вижда ясно,че двете къщи от ЗП и Мелодията са една до друга.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 07:28 от anastasiq1

# 335
  • Пловдив

Добро утро на всички.

# 336
  • Пловдив

На последното ревю на модата - на мави - това е Седеф Авджъ - Менекше.
Те са големи приятели с Киво.

# 337
Добро  утро.

# 338
Къде ли щях да съм с 200000 хиляди долара newsm78
Ако трябваше да напусна съпруга си,бих си тръгнала без да го ощетявам материално.
Стига му и емоционалната кражба.
Но някой не мислят така.

# 339
Ако трябваше да напусна съпруга си,бих си тръгнала без да го ощетявам материално.
Но някой не мислят така.
И аз така мисля,доста парички щеше да дръпне Бихтер и не само за начало ,ако ги харчи разумно може да и стигнат до края на живота. Simple Smile
По повод на г-жа Денис искам да кажа,че тя се съмнява в нещо ужасяващо и даже да е сигурна пак не може да го каже.Представяте ли си как се съобщава подобно нещо? Даже Аднан да и беше брат примерно,как може да му каже ,че собственият му син(приемам Бехлюл за син защото така се държат с него) се натиска с жена му?

# 340
Добро утро и от мен:)
Мислех си, ако аз бях на мястото на Мадмоазел или Бешир и знаех за изневярата, дали бих намерила смелост да я разкрия. И си отговарям - едва ли.
Но ми е интересно как биха постъпили други в тази ситуация.
Та ако ви хареса идеята това би могло да бъде повод за следваща анкета.

# 341
Но някой не мислят така.
И аз така мисля,доста парички щеше да дръпне Бихтер и не само за начало ,ако ги харчи разумно може да и стигнат до края на живота. Simple Smile
По повод на г-жа Денис искам да кажа,че тя се съмнява в нещо ужасяващо и даже да е сигурна пак не може да го каже.Представяте ли си как се съобщава подобно нещо? Даже Аднан да и беше брат примерно,как може да му каже ,че собственият му син(приемам Бехлюл за син защото така се държат с него) се натиска с жена му?
200 000 стигат тъкмо за едно пияно, това не са много пари за богати хора. Така че тя просто си взе една да речем прилична сума от общата сметка. Ако се разведат случайно, да не мислите, че ще излезе с по-малко от брак с милиярдер? Особено, ако слуша Фирдевс. Така че Бихтер щеше много да се прекара с тези 200 000.

# 342
  • в очите на дъщеря си
Здравейте Hug Hug Hug днес е петък, ноооооооооо за мен е по специален

ДНЕС ДЪЩЕРЯ МИ СТАВА НА 4 ГОДИНИ

# 343
 tina86 ,  Hug Да ти е жива и здрава малката принцеса ! Да расте добра , умна и красива , за радост на всички !  bouquet

А на нея желая безгрижно и слънчево детство !

# 344

Да ти е живо и здраво слънчицето Тина!
Да расте здрава и щастлива!
Да те радва и да се гордееш с нея!!!

Общи условия

Активация на акаунт